Pilarian mayar: 10 léngkah pikeun Menangkeun Konversi Pay Per Click

10 Léngkah pikeun Suksés ku Pamilarian Bayaran

A klien nyebarkeun iklan mayar promosi a cutatan gancang dina iklan… sauranna dialihkeun ka pusat telepon anu tempatna teu disayogikeun. Duh. Klién sanésna sering muterkeun kecap konci kusabab aranjeunna henteu kéngingkeun konvérsi. Waduh… formulir pameseran ngalebetkeun ka halaman anu teu kapendak. Nanging palanggan sanés ngalebetkeun CAPTCHA dina formulir generasi kalungguhan… anu henteu leres-leres jalan. Duh.

Ieu sadayana conto anu ngarugikeun perusahaan rébuan dolar dina anggaran milarian anu mayar. Henteu ngan ukur hasilna ngahasilkeun pendapatan langsung, aranjeunna ogé frustasi prospek anu sigana moal balik deui.

Nalika penjualan halaman wéb atanapi kalungguhan henteu terwujud, perusahaan bakal sering nunjuk ka aranjeunna pamasaran online inisiatif salaku penjahat. Kampanye online anjeun tiasa pencét target na ... tapi tetep gagal kusabab palaksanaan goréng dina tungtung-tungtung.

Ieu 10 Léngkah Pikeun Menangkeun Konversi kalayan Pamilarian Bayaran

  1. Pastikeun yén anjeun gaduh analytics leyuran dina tempatna (sareng dianggo).
  2. bisa jadi nyukcruk gawang (ogé katelah nyukcruk ecommerce). Upami anjeun ngan ukur ngalacak tujuan, napelkeun nilai pikeun unggal tujuan anu dilacak.
  3. Aktipkeun corong konversi tujuan pikeun masing-masing diukur. Monitor kinerja dumasar sumber, kampanye, iklan, kecap konci, sareng dimensi naon waé.
  4. Dina AdWords, Pusat Iklan, atanapi Akun sanés, pastikeun éta nyukcruk konversi hurung sareng operasi leres.
  5. Sacara rutin analisa kinerja métrik, henteu ngan ukur dina akun anjeun
  6. Ukur KPI tambihan, kalebet tingkat mumbul, kaca rata-rata per kunjungan, sareng waktos rata-rata dina situs pikeun tiap unsur kampanye. Eusi anu goréng dina situs anjeun atanapi halaman badarat tiasa ngarugikeun kampanye.
  7. Pariksa prosés Checkout pribadi atanapi gaduh jalmi sanés janten polah a Tukang Rusiah pikeun ngungkab kasusah.
  8. Nguji kamampuan anjeun pikeun léngkah lengkep anu dipikahoyong (anjeun tiasa hasil ngalengkepan pesenan online atanapi nyungkeun katalog / brosur, jst.). Ieu masuk akal henteu ngan ukur ti an éta jalan sudut pandang, tapi ngabantosan anjeun ngaidentipikasi masalah pangalaman pangguna / kagunaan poténsial anu tiasa dilereskeun atanapi ditingkatkeun.
  9. Upami tingkat caket anjeun ngandelkeun kana mindahkeun prospek ngalangkungan a program asuhan, misal email atanapi telepon, analisa ieu ogé. Deui, éta henteu sabaraha lead anjeun ngahasilkeun tapi naon anu anjeun pigawé kalayan aranjeunna.
  10. Anjeun tiasa nyandak kasimpulan anu lepat ngeunaan kumaha goréngna anjeun pikirkeun kampanye anjeun upami nganiléy set data na hungkul nguji situs anjeun rutinitas.

Harga kasuksésan nyaéta waspada abadi. Pastikeun hal éta hasil! Halaman wéb anjeun mangrupikeun bagian tina bisnis anjeun, henteu lepas tina éta. Upami generasi kalungguhan penting, tong lirén dina nyukcruk jilid anjeun, tapi monitor hasil. Dina sababaraha kasus, dimana pamutahiran dipikahoyong / diperyogikeun, palaksanaan online anjeun panginten tiasa janten masalah. Entong ngadamel asumsi.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Ieu tip anu kuring anggo pikeun bisnis lokal kuring anu disebut perpisahan dinten. urang nyimpen loba duit tapi scheduling iklan urang muncul dina mangsa ngan jam bisnis poé. Kuring nyangka aya laporan (dina tab dimensi upami kuring émut leres) anu ngamungkinkeun anjeun nganalisis BPK sareng biaya per konvérsi ku jam dina sadinten janten anjeun ngan ukur tiasa ngiklankeun dina jam puncak. Kami saleresna ngamimitian prosés ningkatkeun tawaran kami salami jam-jaman puncak pikeun nyorong pesaing kami dina waktos éta sareng kami tungtungna ngirangan biaya sadayana ku ngalakukeun ieu ogé saprak langkung ditargetkeun. Abdi saleresna gaduh sobat sim kuring ngatur akun AdWords urang, upami anjeun hoyong ngobrol sareng anjeunna, kirimkeun email ka anjeunna simon.b@resultsdriven.org atawa 302-401-4478. Ngabejaan anjeunna babaturan anjeun kalawan Dean Jackson.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.