Naékna pamasaran asup

pamasaran inbound naék

The folks di Pamorama parantos ngalakukeun padamelan anu pikasieuneun ku ieu infographic anu nyayogikeun wawasan naha pamasaran inbound mangrupikeun strategi optimal tibatan pamasaran luar ... tina sudut pandang konsumen.

Nalika konsumen teras-terasan badé kana Internét, industri pamasaran Internét teras teras mekar. Dina médium dua arah sapertos Internét, modél tradisional pamasaran kaleungitan kaberhasilan, sareng jinis pamasaran énggal ngagaduhan kauntungan ku nyayogikeun nilai pikeun konsumén anu beuki ditunda ku taktik pamasaran anu ngaganggu.

Nalika usaha asup peryogi komitmen sareng waktos ngawangun moméntum, teu aya deui cara anu langkung biaya pikeun kéngingkeun palanggan anu hébat anu mésér produk atanapi jasa anjeun.

bédana antara pamorama pamasaran kaluar

One comment

  1. 1

    Ieu mangrupikeun infographic anu saé. Kuring sapuk pisan sareng anjeun nalika anjeun nyarios éta
    inpormasi anu sayogi sayogi pikeun palanggan ayeuna tiasa ngajantenkeun outbound
    pamasaran teras teras turun. Asup
    pamasaran tiasa goréng pikeun sabagian, tapi pastina nguatkeun konsumén.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.