Pidéo: Adobe's Marketing BS Detector

pamasaran nyaéta bs

Leres-leres resep pidéo sareng kampanye ieu, Pamasaran nyaéta BS, ti Adobe promosi ka Awan Pemasaran Adobe. Kuring kantos nyerat postingan kuring nyalira ngeunaan pamasaran nyarios… Sareng éta masih ngajurung kuring pisan.

Adobe Marketing Cloud masihan anjeun sakumpulan lengkep analytics, sosial, iklan, nargétkeun sareng solusi manajemén pangalaman wéb sareng dasbor real-time anu ngahijikeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan kampanye pamasaran anjeun. Janten anjeun tiasa ngalih tina data kana wawasan kana tindakan, langkung gancang sareng langkung pinter tibatan anu kantos.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.