Naon Anggaran Marketing Anu Tepat salaku Persentase Penghasilan?

anggaran pamasaran

Aya waktos anu henteu raoseun éta nalika perusahaan naros ka kuring naha aranjeunna henteu kéngingkeun perhatian sapertos pesaingna. Sana dimungkinkeun pikeun bisnis nyusul pesaing kusabab produk atanapi jalma anu unggul, éta ogé langkung dipikaresep tibatan henteu perusahaan anu ngagaduhan investasi anu paling ageung dina penjualan sareng pamasaran bakal meunang. Malah produk unggulan sareng kecap lisan anu luar biasa henteu tiasa nungkulan pamasaran anu luar biasa.

Aya tilu pengecualian kana aturan kamekaran pamasaran salaku perséntase pendapatan.

  1. Kaunggulan Produk - produk anjeun saé pisan anu konsumén sareng média anjeun nanem modalkeun waktos sareng tanaga tanpa mangaruhan anggaran anjeun.
  2. Kautamaan Afiliasi - tibatan mayar pamasaran, anjeun nyayogikeun diskon diskon pikeun palanggan anjeun anu nanem modal waktos sareng tanaga. Sanaos sanés biaya, éta mangrupikeun pangirangan dina pendapatan.
  3. Kaunggulan Jalma - panginten anjeun gaduh pamimpin pamikiran terkenal anu dipenta pikeun nyarios dimana-mana, nyayogikeun kasempetan hubungan masarakat anu luar biasa tanpa investasi anggaran anu diperyogikeun. Atanapi naha anjeun ngagaduhan staf killer anu ngahasilkeun kasaksian hebat, ulasan, sareng pangsa média sosial anu ngadorong kamekaran.

Hayu urang jujur, kitu. Nalika urang condong yakin yén urang ngagaduhan produk anu unggul sareng jalma, éta sering tara sareng pesaing kami. Dina hal ieu, aturan lumaku. Anggaran pamasaran salaku perséntase atanapi pendapatan kedah ningkat upami anjeun ngarepkeun ngagancangkeun pertumbuhan bisnis anjeun. Naon tempat anu amis na? Infographic ieu ti Captora nyayogikeun sababaraha wawasan:

  • 46% perusahaan nyéépkeun kirang ti 9% tina panghasilan umum.
  • 24% perusahaan nyéépkeun 9 ka 13% tina panghasilan umum.
  • 30% perusahaan nyéépkeun leuwih gede tibatan 13% tina panghasilan umum.

Ukuran perusahaan gaduh pangaruh ogé. Perusahaan perusahaan nyéépkeun 11% tina anggaran rata-rata sedengkeun perusahaan anu langkung alit nyéépkeun 9.2% tina anggaran. Perusahaan anu ngarencanakeun ngaleungitkeun pesaingna nanem modalkeun 13.6% tina pendapatan umum pikeun ngalakukeunana.

Éta sadayana ngeunaan nomer, pemasar terus nyobian terang naha aranjeunna suksés dina usaha pamasaranna. Ti mimiti monetisasi anggaran sareng ngamangpaatkeun téknologi dugi ka nangtoskeun kasuksésan milarian organik sareng ngahususkeun usaha anjeun, pamasaran dina jaman digital tiasa karaos sapertos tés matematika ageung. Dina infographic ieu, Captora nalungtik kumaha kéngingkeun anggaran anu leres, ngungkit alat anu leres, ngarengsekeun persamaan milarian, sareng nguji eusi anjeun pikeun hasil maksimal.

Tangtosna, unggal perusahaan yakin yén aranjeunna gaduh produk atanapi jalma anu pangsaéna ... janten tugas pikeun nyandak aranjeunna bunuh kana anggaran pamasaran anu langkung ageung sok janten tantangan. Mudah-mudahan, panilitian ieu bakal ngabantosan anjeun nalika anjeun ditugaskeun néwak pangsa pasar!

Metrik Pamasaran, Matematika, Angka sareng Anggaran

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.