Panguin: Tingali Pangaruh tina Parobihan Algoritma Google

google panda

Kadang-kadang alat saderhana paling berharga. Waktos saatos waktos, klien kami heran naha atanapi henteu aranjeunna parantos kapangaruhan ku parobihan algoritma anu Google teras-terasan digulung. Kami henteu condong hariwang ngeunaan aranjeunna sapertos anu ti baheula - dina kajujuran algoritma parantos ningkat ogé urang langkung fokus kana nyerat eusi anu langkung saé sareng mastikeun yén éta gampang dibagi.

Upami anjeun hoyong leres-leres ngajaga tab anu langkung caket dina algoritma, henteu langkung saé pikeun ngagentos pembaruan algoritma anu saleresna sareng patalimarga milarian organik anjeun pikeun ningali naha aya pangaruhna? Éta pisan anu disayogikeun ku Barracuda kalayan pakakasna disebut Panguin. Login kana alatna, pilih kana analytics akun anu anjeun hoyong analisa, sareng alat na ngalebetkeun lalu lintas teangan organik anjeun kalayan kaping Google Panda, Penguin sareng parobihan algoritma penting anu sanés.

panguin mtb

Sakumaha anjeun tiasa tingali, kami nyandak pancén dina péso Panguin Exact Match. Kami parantos merjuangkeun domain anu sanés anu nyolong eusi kami ogé mastikeun yén domain kami leres dialihkeun. Kami hoyong mastikeun yén kami henteu ngagaduhan domain di luar sana sareng sajumlah penting eusi duplikat anu sumping ti kami.

Erin sareng timna para ahli SEO di Strategi Loka tos kuring kana alat ieu salami acara mingguan kami, Tepi Radio Wéb - kami mangrupikeun sponsor acara.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.