Pantheon: WordPress serius atanapi Drupal Hosting sareng Relic Anyar

panteon titilar anyar

Kami gaduh 47 plugin aktip dina pamasangan WordPress kami. Éta seueur plugins, anu seueur panginten tiasa ngalambatkeun kinerja WordPress. Kami ngalakukeun sababaraha tés kecepatan komprehensif sateuacan nyebarkeun plugins, atanapi bahkan urang tiasa nganggo sababaraha logika pikeun ngan saukur ngapdétkeun téma kami ngarah gancang sareng langkung pajak dina sérver kami. Kacepetan penting ayeuna - duanana tina sudut pangalaman pangguna sareng sudut optimasi mesin pencari.

Upami kuring ngagaduhan keluhan ngeunaan has hosting platform, éta anu aranjeunna biasana henteu ngijinkeun anjeun pikeun ngungkulan masalah sareng ngaidentipikasi patarosan sareng aset sareng kumaha pangaruhna kana sistem manajemen kontén. Hal anu saderhana sakumaha nyetél databés anjeun tiasa ngirangan waktos kanggo halaman anjeun pikeun dimuat ku fraksi. Pantheon ngarobih ieu!

Pantheon mangrupikeun platform hosting high-end pikeun WordPress anu serius sareng pamekar Drupal. Pantheon nyayogikeun tim wéb sadaya pakakas pamekar, hosting, skala, kinerja, alur kerja, sareng otomatis anu diperyogikeun pikeun ngawangun situs wéb anu pangsaéna di dunya.

  • Ngatur Situs Gampang - Atur sadaya situs WordPress sareng Drupal anjeun tina hiji dasbor. Kolaborasi dina proyék gampang diantara anggota tim.
  • Ngajadikeun otomatis DevOps - Ngosongkeun diri tina pangropéa server. Hayu Pantheon ngajadikeun otomatis sysadmin tiasa dianggo - anjeun tiasa fokus dina ngembangkeun halaman wéb anu hébat.
  • Aliran Kerja pikeun Leres Tangkas - Push robih gancang sareng sering. Anggo integrasi kontinyu sareng kontrol édisi sareng luar, kotak uji, sareng lingkungan anu hirup.

Kalayan kakuatan ngahijikeun tina Pantheon tambah Anyar Relic Pro, Pelanggan kami ngagaduhan alat pikeun ngawangun, ngaluncurkeun, sareng ngajalankeun halaman wéb anu luar biasa, langkung gancang sareng bébas hariwang, kalayan kinerja maksimum. New Relic Pro mangrupikeun pelengkap anu sampurna pikeun platform Pantheon sareng kami resep nawiskeun pangembangan wéb anu ekslusif sareng tungtung ieu analytics suite tanpa biaya tambahan pikeun pangguna Pantheon. Zack Rosen, Co-founder sareng CEO Pantheon

Pangguna Pantheon ayeuna tiasa mastikeun kinerja halaman wéb maksimum dina sadaya tahapan produksi - ti pamekaran dugi ka live publikasi. Fungsi konci kalebet:

  • Pisibilitas tingkat Code empowers pamaké pikeun ngaidentipikasi akar masalah masalah kinerja, turun ka panggero fungsi, pikeun diagnosis épisién sareng ngungkulan masalah.
  • Panyebaran panempatan ngamungkinkeun pamekar pikeun ngawas kinerja langkung waktos sareng gancang ngaidentipikasi fitur anu ngagaduhan masalah.
  • Aksés ka New Relic dina unggal lingkungan pamekaran - Lingkungan Multidev, Dev, Test, sareng Live – ngamungkinkeun pangguna pikeun néwak masalah kinerja sateuacan hirup sareng nyebarkeun kalayan percaya diri.

Pangguna Pantheon bakal nampi aksés ka New Relic APM Pro langsung sareng tiasa aksés kinerja situs analytics dina dasbor platform Pantheon.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.