Kertas: Gancang, Intuisi, sareng Formulir Online anu Disaluyukeun

bentuk kertas

Paperform ngamungkinkeun saha waé pikeun nyiptakeun bentuk online atanapi halaman produk kalayan gancang, intuitif, sareng mérekna sakumaha aranjeunna resep - sadayana tanpa kode panulisan. Formulir anjeun gampang pikeun palanggan sareng komunitas anjeun réngsé dina mobile atanapi desktop kusabab éta lengkep responsif.

Formulir Responsif Handphone Paperform

Paperform kalebet kamampuan nyebarkeun bentuk anu teu aya watesna, ngamungkinkeun anjeun ngalebetkeun kana situs anjeun, ngamungkinkeun anjeun ngahijikeun sareng Stripe kanggo mayar, atanapi ngadorong data anjeun ngalangkungan Zapier. Anjeun tiasa milih formulir anjeun tina témplat anu tos parantos dipilih atanapi ngawangun sorangan:

Citakan Wangun Kertas

Paket langganan Paperform anjeun mangaruhan jumlah situs anu anjeun tiasa lebetkeun, jumlah kiriman anu anjeun kéngingkeun, jumlah tampilan anu anjeun kéngingkeun, rohangan anu diperuntukkeun pikeun unggah file, sareng naha atanapi henteu aya biaya transaksi sareng Stripe .

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.