Kaleresan Nyatana Ngeunaan Corong Penjualan Anjeun

Screen Shot 2014 02 12 at PMN 11.39.06

Mimiti, kami resep sponsor kami di PaperShare, Anu parantos nga-Powered kami perpustakaan sumberdaya sareng sadaya whitepaper sareng ebook buku sponsor urang. Kuring ngagaduhan blast damel dina infographic ieu sareng aranjeunna.

Salila prosés ieu, urang ngagali naha pamasaran eusi henteu deui saluran pamasaran tunggal; éta saéstuna mangrupikeun yayasan anu kakuatan sagala usaha pamasaran. Naha, anjeun panginten naros? Nya, statistik ieu panginten atanapi henteu ngareuwaskeun anjeun. Numutkeun kana Kaputusan Sirius:

Konsumén B2B ngahubungi rep penjualan hungkul saatos 70% kaputusan pameseran parantos dilakukeun.

Hayu urang mikirkeun éta sakedap. Éta ngandung harti yén sateuacan aya prospek anu daék ngobrol sareng tim penjualan anjeun, aranjeunna nuju nalungtik, ngaunduh sareng berinteraksi sareng kontén anjeun dina sababaraha cara pikeun nyandak kaputusan naha anjeun calon anu layak. Éta ageung!

Masalah anu sanésna nyaéta, sanaos sadayana analytics sareng pakakas anu sayogi pikeun urang ayeuna, urang tetep henteu kéngingkeun pisibilitas pinuh kana usaha urang sabab jalur konvérsi sering teu jelas. Sanaos aya anu sumping sareng ngaunduh whitepaper anjeun, kumaha aranjeunna dugi ka dinya? Aranjeunna tiasa ningali iklan dina situs anu sanés, teras diklik kanggo kéngingkeun halaman wéb anjeun, teras mundur. Dua minggu ka hareup, aranjeunna mutuskeun pikeun ngamimitian nuturkeun anjeun dina sosial. Teras, sabulan saatosna, aranjeunna mutuskeun tungtungna diunduh salah sahiji whitepaper anjeun. Nalika anjeun panginten aranjeunna badé sumping kana situs anjeun langsung, kaleresan, aranjeunna mendakan anjeun ampir dua bulan ka pengker tina iklan. Moal langkung saé upami anjeun gaduh pisibilitas kana sadaya jalur tibatan nalika aranjeunna ngan unduh whitepaper?

Urang peryogi yén pisibilitas jalma anu badarat dina halaman éta. Urang peryogi pisibilitas sahingga urang tiasa nyandak kaputusan anu langkung saé. Sareng urang peryogi riwayat pikeun prospek sahingga urang tiasa nyayogikeun kontén pikeun aranjeunna.

Parios infographic anu saé ieu tina PaperShare, sareng pastikeun parios éta pikeun kabutuhan distribusi kontén!

Infographic v2 e1392489636862

 

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.