Surga Ku Dasbor: Eusi sareng Pusat Kontrol Iklan

Kahadean WikiMedia Commons http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Mission_control_center.jpg

Salah sahiji alesan kuring hate Facebook nyaéta misi na pikeun nempatkeun sadayana sadayana dina hiji tempat. Sabalikna, éta ogé alesan kuring resep.

Kalayan seueur jasa anu ngusahakeun perhatian urang, sareng seueur pisan toko online pikeun dikendali, umur ngagunakeun hiji perangkat lunak pikeun ngahontal hiji tujuan khusus nyaéta maot sapertos Dillinger. Salaku marketer kami diharepkeun mingpin iklan Facebook, milarian mayar, SEO, Twitter, blog, koméntar, paguneman… daptar teraskeun.

Kami dugi ka bulan sareng balik sababaraha kali dina pesawat ruang angkasa kalayan kakuatan komputasi anu langkung alit tibatan kalkulator saku. Ayeuna 40 taun ka hareup teu aya alesan pikeun henteu tiasa ngawaskeun, sedeng sareng ngukur eusi online tina seueur sumber. Perusahaan kedah ngalakukeun langkung seueur tibatan ilubiung: aranjeunna kedah terang persis kumaha unggal inisiatif online nyumbang ka garis handap.

Éta henteu cekap pikeun ngajual klien waé mayar per klik iklan sareng aliran ajeg blog, Facebook sareng Twitter update. Urang kedah ngumpulkeun data, ngukur pangaruh sareng sentimen, sareng ngaevaluasi efektivitas.

Untungna aya sababaraha hébat software salaku jasa (SAAS) aplikasi anu ngungkit API pikeun nyiptakeun dasbor – lengkep komando sareng pusat kontrol – pikeun média online. Sababaraha gaduh kamampuan terbatas, anu sanés ngagaduhan anjeun sadayana sareng tilelep dapur. Sababaraha henteu peryogi kaahlian teknis anu nyata, anu sanés meryogikeun pangalaman anu serius analytics. Éta sadayana perkawis naon anu anjeun peryogikeun, naon tujuan anjeun, sareng sumber daya naon anu anjeun kagungan pikeun ngungkulan éta masalah.

Naon anu aranjeunna sadayana sasarengan nyaéta aranjeunna nampilkeun tempoan sakilas acara online anjeun, sareng ngamungkinkeun anjeun sareng tim anjeun ngaréspon sasuai. Kaseueuran aranjeunna ngalacak data sajarah anu sami sareng a analytics web bungkusan. Langkung ti ngan ukur ngajadwalkeun pos hiji arah, éta mangrupikeun alat lengkep pikeun monitoring, Dursasana sareng analisis naha dina desktop anjeun, dina wéb, atanapi dina alat sélulér.

Daptar conto anu pondok:

Teu lepat: perusahaan panggedéna, paling suksés anu ayeuna unggul dina gim interaktif anu ngagunakeun alat ieu. Kusabab pakakas dasbor janten langkung saé sareng nambihan langkung seueur jasa, departemén interaktif katingali langkung siga NASA. Tapi aranjeunna ogé ékualiser anu saé, nawiskeun wawasan anu sami pikeun mérek ageung sareng alit, sareng ngamungkinkeun aranjeunna menerkeun anggaran interaktifna ku nunjukkeun nomer konkrit pikeun naon anu tiasa dianggo.

2 Komentar

  1. 1

    Ieu daptar sumberdaya anu saé. Alus pikeun ningali nomer versus paguneman online anu hadé nyokong strategi média sosial anjeun sareng alat ieu pasti ngalakukeun éta.

  2. 2

    Paling pasti. Salaku pindahan interaktif tina hal anyar atanapi buktina konsép kana item garis pamasaran biasa, éta sadayana ngeunaan pangukuran.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.