Parallels and Leopard: Kedah Dipikagaduh pikeun Pangguna Mac Bisnis

Mac sareng MicrosoftKalayan seueur aplikasi bisnis anu pareum tina Microsoft, Mac masih kénéh nyeri dina bokong pikeun ngajalankeun dina setting bisnis. Pembaruan Sistem Operasi pangénggalna ti Apple nawiskeun sababaraha relief sareng BootCamp, aplikasi anu ngamungkinkeun anjeun pikeun ganda-boot Mac basis Intel dina OSX atanapi Windows.

Booting dobel, pikeun kaseueuran, saéstuna sapertos ngajalankeun dua komputer anu béda tina hardware anu sami, sanaos. Bootcamp henteu kunanaon, tapi gentos bulak-balik sanés tugas anu gampang. Parallels parantos ngatasi masalah, sanaos sareng ngahijikeun dua dunya kana dunya anu sigana henteu leres! Kuring parantos ngajalankeun Parallels (hatur nuhun ka réréncangan, Bill) ti saprak versi na anu pangpayunna.

Nalika kohérénsi dikenalkeun, éta nalika hal-hal gélo mimiti kajantenan ... gaduh dok, bar tugas sareng bar apel sadayana dina jandéla anu sami sigana sadaya anu salah! Komo leuwih goreng? Nyered sareng ngaleupaskeun tina aplikasi Windows kana aplikasi Mac teras sabalikna. Wah! The Argumen Mac vs. PC disimpen, henteu?

Henteu aya deui seniman grafis, desainer Wéb, atanapi teknisi jaminan kualitas aplikasi peryogi sababaraha potongan perangkat keras pikeun ngalakukeun anu saderhana tés pikeun patuh Palang-peramban. Éta sadayana tiasa ngajalankeun lancar tina Mac anu sami - bisi kuring MacBookPro.

Paralel Coherence

Nalika Leopard kaluar, sigana kabagjaan kuring parantos réngsé! Kuring ngarusak XP sareng ngan saukur henteu tiasa ngajantenkeun aplikasi kuring sapertos anu biasa. Kuring pipilueun, malahan nyandak kasempetan pikeun nyerat sababaraha jalma di Parallels pribadi. Aranjeunna jalmi-jalmi anu saé sareng mastikeun yén pitulung parantos di jalan!

Paralel sareng Macan Leopard


Paralel Natal Nawiskeun
Minggu ieu datang! Pembaruan pangénggalna pikeun Parallels nambihan sababaraha langkung fitur sareng kasaluyuan Leopard lengkep. Upami anjeun milari aplikasi anu saé pikeun peminat Mac anjeun - ieu panginten éta.

Upami anjeun jalma PC sareng ngan ukur sieun ku jalma Mac anu hébat ieu - ieu mangrupikeun kasempetan anjeun pikeun masih ngagaduhan apel anu hérang dina laptop anjeun tapi ngajalankeun aplikasi ol anu saé di Windows.

11 Komentar

  1. 1

    Kuring masih henteu acan damel cukup kawani pikeun kéngingkeun Mac munggaran kuring. Putri léngkah kuring sumpah ku anjeunna sareng indungna, anu penting mah, sok maok Mac-na kusabab éta gampang pisan dianggo. Abdi ageung ... (angkat ti krisis umur tengah ka bukit)… dina Windows sareng ragu-ragu ngarobah. Naha bakal aya anu masihan kuring ngadorong ka arah anu leres. Naha kuring kedah mésér Mac. Abdi peryogi laptop anu énggal sareng énggal.

  2. 2

    Mac mangrupakeun jalan pikeun jalan, khususna ayeuna sareng Parallels. Siap masang Leopard dina laptop mac pamajikan kuring. Tugas terakhir kuring nyaéta ngadorong laptop mac pikeun leres-leres uji coba cross browser dina 1 mesin tibatan meryogikeun laboratorium uji.

    Kuring kantos gaduh komputer Mac kuring mangtaun-taun sareng teu ngalaman masalah sapertos kuring resep ngagunakeun PC sareng windows.

  3. 3

    Kuring mikir ngeunaan kéngingkeun ieu pikeun mac damel kuring, janten kuring tiasa nguji situs wéb dina panyungsi Windows ... Abdi panasaran sabaraha babi sumberdaya na?

    • 4

      Éta henteu goréng teuing, Mike. Pikeun unggal conto OS anu anjeun atur, anjeun tiasa nyetél jumlah mémori anu pakait. Kuring gaduh 2Gb RAM sareng ngajalankeun Windows XP kalayan dugi ka 1Gb.

      Henteu nyandak seueur kakuatan prosésor pikeun ngajalankeun OS - tapi aplikasi anu anjeun jalankeun éta bakal janten hogs upami éta babi sateuacanna.

  4. 5

    Kuring nganggo VMWare Fusion, anu kuring yakin mangrupikeun pilihan anu langkung saé, sabab langkung standarisasi. Naon anu anjeun badé lakukeun sareng conto Parrallels Windows anjeun upami anjeun badé ngalih ka linux kapayunna? Henteu masalah sareng Fusion…

    • 6

      Henteu yakin Linux aya dina waktos anu caket kuring tina sudut pandang pangguna bisnis desktop. Kalayan Parallels kuring tiasa ngajalankeun sadaya aplikasi bisnis anu kuring peryogikeun. Kuring ogé tiasa ngajalankeun Linux dina Parallels (kuring ngagaduhan Ubuntu tapi leres-leres ngarusak instalasi kuring!).

      Kami kipas tina virtualisasi sareng VMWare. Kuring leres-leres ngalihkeun lingkungan produksi urang ka Bluelock, perusahaan anu dikuasai virtualisasi pikeun aplikasi anu di-host ku VMWare.

      Wilujeng tepang di dieu, Dale! Kuring ningali dokumen ExactTarget IPO dikintunkeun ka SEC. Barang tiis!

  5. 7

    Pos ngeunaan virtualisasi sareng mac, sareng anjeun ngan ukur nyebatkeun salah sahiji pamaén utama? Dimana cinta pikeun VMWARE (anu kuring pikir langkung unggul ... sigana langkung "dipoles").

    • 8

      Hai ET,

      Kuring sieun kuring énggal nalika ngeunaan VMWare sareng henteu ngagaduhan éta. Kuring anggap éta kusabab sadayana anu kuring peryogikeun tiasa dianggo saé pisan sareng Parallels. Nalika kuring nyerat Dale di luhur, VMWare bakal janten bagian utama tina panempatan produksi urang teu lami, sanaos. Urang bakal tiasa ngayakeun réplikasi lingkungan sareng nyandak 'rasa' anu béda pikeun panerapan urang taun payun.

  6. 9

    Kuring nembé ningkatkeun Parallels kana versi anu pangénggalna, sareng ayeuna Vista (Business) meryogikeun kuring pikeun ngaktipkeunana deui, sareng aktivasina online henteu jalan. Ieu ogé kajadian upami anjeun hoyong ngajalankeun VMware atanapi Parallels ditéang sareng bootcamp.

    • 10

      Éta bakal pikaresepeun pikeun ningali kumaha Microsoft badé nungkulan virtualisasi sareng prosés aktivasina - hal anu kuring henteu dipikirkeun! Sugan ieu mangrupikeun salah sahiji kaunggulan pikeun nganggo paket virtualisasi anyar Microsoft, Hyper-V!

      Gagah!

      • 11

        Ngaganggu pisan pikeun henteu tiasa ngamanfaatkeun duanana bentuk bootcamp Windows sareng bentuk VMWare kusabab larangan aktivasina. (Éta ningali "parobihan parangkat keras" sareng nganonaktifkeun anjeun nalika anjeun ngalih kana bentuk anu sanés).

        Kuring sanés Windows hater ku cara naon waé, tapi ieu jelas teu frustasi nalika kuring mésér salinan Vista Business anu sah.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.