Otomatisasi sareng Personalisasi Digital Marketing

personalisasi pamasaran digital

Urang nembé pasang infographic dina Pamasaran Massa ngalawan Personalisasi anu nyarioskeun kaunggulan komunikasi anu dipersonalisasi tibatan pamasaran gaya angkatan sareng blast. Pardot parantos ngembangkeun infographic di handap ieu kanggo Otomatisasi Marketing sareng Personalisasi.

Pikeun hasil dina pasaran anu rame ayeuna, para pemasar kedah ngadamel pangalaman pamasaran sareng wébna pikeun palanggan sareng prospek penjualanna sami-sami. Nanging, numutkeun a studi anyar ti Econsultancy, seueur pemasar anu berjuang pikeun nerapkeun personalisasi dina usaha pamasaran digitalna.

Salah sahiji elemen anu saé tina sistem otomatisasi pamasaran nyaéta kamampuan pikeun ngumpulkeun data langsung tina prospek ogé néwak paripolahna dumasar kana waktos. Personalisasi sakola lami peryogi gambar bentuk anu éksténsif anu gaduh tingkat pembuangan anu tinggi. Ngagunakeun otomatisasi pamasaran, anjeun lalaunan tiasa néwak data sareng neraskeun ngalereskeun kampanye anjeun, ngajantenkeun aranjeunna langkung aya hubunganana sareng prospek nalika anjeun langkung terang ngeunaan éta. Ieu ngaminimalkeun pembuangan sareng ningkatkeun tingkat konvérsi.

Otomatisasi-kanggo-Personalisasi-Infographic

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.