P kasar: Eusi Publikasi Kandungan Rengse Katuhu

pos pipa data visual

Upami perusahaan anjeun nanem modal pikeun ngembangkeun kontén, anjeun bakal mendakan standar analytics teu kurang ti nguciwakeun. Ieu sababaraha sabab… panulis, kategori, tanggal publikasi sareng méré tag. Aya patarosan khusus anu ditaros ku perusahaan anu anjeun ngan saukur teu tiasa ngajawab:

  • Eusi naon anu kami terbitkeun bulan ieu anu ngalakukeun anu pangsaéna?
  • Pangarang naon anu ngadorong pangunjung kana situs kami?
  • Tag naon anu paling populér?
  • Kategori naon waé anu paling populér?

Parse.ly mitra sareng panerbit digital pikeun nyayogikeun wawasan pemirsa anu jelas ngalangkungan intuitif analytics platform. Rébuan panulis, éditor, manajer situs, sareng téknologi parantos anggo Parse.ly ngartos naon eusi anu ditarik dina pangunjung halaman wéb, sareng kunaon. Dasbor sareng API Parse.ly digunakeun ku konsumén pikeun ngawangun strategi digital anu suksés anu ngamungkinkeun aranjeunna tumuh sareng ngiringan pemirsa satia.

Parse.ly ngarecah kinerja eusi anjeun kana dasbor anu gampang dicerna, kalebet tinjauan, kinerja pangarang, alat, pandangan sajarah, kinerja pos, kinerja bagian, sareng rujukan. Anjeun ogé tiasa ngahasilkeun sareng ngirim laporan.

Fitur Parse.ly kalebet:

  • Dasbor Eusi - Dasbor eusi real-time Parse.ly anu saé ayeuna dipercaya ku staf langkung ti 700 situs pangunjung pang luhurna wéb, kalebet TechCrunch sareng The Intercept. Éta ngadukung régang métrik diluar-kotak, sapertos pandangan, pengunjung, waktos, sareng saham.
  • API - Parse.ly's API nyimpulkeun inpormasi ngeunaan patalimarga sareng kontén pikeun kaperluan gancang nyayogikeun cara pikeun nyayogikeun tautan kontén dina situs; jepretan lalu lintas pikeun ékspor data gancang; atanapi integrasi saderhana data lalu lintas Parse.ly kalayan sistem manajemen kontén anu aya. Éta alat integrasi pikeun gancang nyebarkeun situs, aplikasi, sareng laporan anu aya sareng data Parse.ly - kalebet data patalimarga real-time urang.
  • Pipa Data - Pipa Data Parse.ly mangrupikeun API pamungkas, nganteurkeun data atah ngeunaan situs anjeun, aplikasi, sareng pangguna, kalayan fuss minimal sareng kalenturan maksimum. Éta cara anu beunghar pikeun muka konci 100% data di tukangeun Parse.ly's analytics, sareng analisa éta pikeun kabutuhan organisasi anjeun nyalira. Éta umum, sareng tiasa ngadukung acara khusus tina sagala rupa. Museurkeun ngukur jero ngagugulung, tindakan bagi di situs, klik rekomendasi kontén, tayangan iklan anu tiasa ditingali, atanapi langganan buletin? Masing-masing tiasa dimodelkeun salaku acara atah, dikirim ka Parse.ly, sareng dikirimkeun via Data Pipeline.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.