PartnerStack: Atur Afiliasi anjeun, Reseller, sareng Mitra

PartnerStack PRM - Manajemén Hubungan Rakan

Dunya urang digital sareng langkung seueur hubungan sareng Dursasana anu lumangsung online tibatan sateuacanna. Bahkan perusahaan tradisional ngalih penjualan, jasa, sareng hubunganana sacara online ... éta saéstuna mangrupikeun normal énggal saprak pandemi sareng lockdowns.

Word-of-sungut pamasaran mangrupikeun aspek kritis pikeun unggal bisnis. Dina pengertian tradisional, rujukan-rujukan éta tiasa épisién ... ngalirkeun nomer telepon atanapi alamat email ti batur sapagawean sareng ngantosan telepon disada. Di dunya digital, hubungan sareng pasangan anjeun tiasa diatur, dilacak, sareng dilaksanakeun sacara online kalayan épéktip anu hébat.

Naon Manajemén Hubungan Rakan (PRM)?

Manajemén hubungan pasangan mangrupikeun sistem metodologi, strategi, platform, sareng kamampuan basis wéb anu ngabantosan padagang pikeun ngatur hubungan pasangan. Mitra tiasa kalebet padagang anu sanés, rujukan hulu sareng hilir, pemasar afiliasi, sareng reseller.

Program réncang ngarobih agénsi, ngajual deui, sareng pemasar anu parantos ngajual ka konsumén idéal anjeun janten perpanjangan ti tim penjualan anjeun. Éta pisan sababna naha perusahaan SaaS anu paling gancang dina usaha nganggo kemitraan pikeun ngajalankeun akuisisi, ingetan, sareng pendapatan, saluareun anu dimungkinkeun. 

PartnerStack PRM

PartnerStack nyaéta platform Manajemén Hubungan Rakan sareng pasar. PartnerStack henteu langkung ti ngatur kemitraan anjeun - éta ngawangun saluran pendapatan énggal ku memberdayakeun unggal pasangan pikeun suksés.

PartnerStack ngan ukur hiji-hijina platform manajemén pasangan dirancang pikeun ngagancangkeun panghasilan ngulang deui pikeun duanana perusahaan jeung mitra anu digawekeun ku aranjeunna - sabab kasuksésan pasangan anjeun milik anjeun. Fitur sareng manpaatna kalebet:

  • Skala sababaraha saluran - Naha anjeun milari nutup langkung seueur tawaran, ngahasilkeun langkung seueur lead atanapi nyandak pangunjung kana kampanye anjeun salajengna, PartnerStack diwangun pikeun nanganan unggal jenis kemitraan - sareng sadayana sakaligus.
    • Lacak tautan, kalungguhan, sareng tawaran pasangan dina PartnerStack
    • Lebetkeun program kasatiaan palanggan langsung kana produk anjeun
    • Ngajual langsung ngalangkungan jaringan distributor sareng PartnerStack API

Manajemén Hubungan Rakan PartnerStack

  • Maksimalkeun pungsi kinerja pasangan - Program anu ngutamakeun Dursasana ngahasilkeun langkung seueur pendapatan. PartnerStack ngabantosan anjeun pikeun nyiptakeun pangalaman khusus pikeun masing-masing saluran pasangan anjeun, ngabina mitra énggal janten palaku luhur.
    • Nyiptakeun grup pasangan kalayan struktur hadiah sareng kontén unik
    • Otomatiskeun onboarding pasangan sareng bentuk khusus sareng aliran email
    • Asét pamasaran pasangan host dina dasbor pasangan anjeun

PartnerStack - Monitor Kinerja Mitra

  • Otomatis pangmayaran pasangan anjeun - Salah sahiji alesan umum perusahaan ngalihkeun programna ka PartnerStack: aranjeunna bosen miceunan waktos mastikeun mitra dibayar unggal bulan. PartnerStack mayar mitra pikeun anjeun.
    • Narima hiji invoice bulanan, dibayar nganggo kartu kiridit atanapi ACH
    • Mitra mundur hadiah nyalira ngalangkungan Stripe atanapi PayPal
    • Patuh kana peraturan global sareng masihan pisibilitas ka tim kauangan

PartnerStack - Nyukcruk Rakan sareng Pamayaran

Kami nganggo PartnerStack pikeun ngarujuk konsumén, afiliasi, sareng ngajual deui. Mangrupikeun leyuran hiji-eureun pikeun pasangan onboarding, aktip, pangmayaran sareng sadaya kabutuhan admin kami; pamutahiran anu nyegerkeun kana bentang téknologi pasangan anu aya.

Ty Lingley, Diréktur Kemitraan Unbounce

PartnerStack MarketPlace

PartnerStack ngagaduhan pasar aktip sareng ratusan perusahaan anu ngagunakeun parangkat lunakna, ngamungkinkeun mitra (sapertos kuring) milarian sareng ngaidentipikasi kasempetan pikeun ngamajukeun alat hébat. Aranjeunna ngagaduhan perangkat lunak dina sababaraha vertikal - kalebet Sumber Daya Manusa, penjualan, pamasaran, akuntansi, pamekaran, produktivitas, média sosial, sareng seueur deui.

Pesen Demo PartnerStack Dinten

Panyingkepan: Kami mangrupikeun afiliasi tina PartnerStack!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.