Push Marketing mekar sareng Passbook

buku catetan apel

Kuring nembé mimiti nganggo Passbook dina iPhone kuring nalika ngadatangan Starbucks. Sanaon kuring reueus kana Kartu Emas Starbucks, Kuring rada gumbira ngirangan ketebalan dompét ku hiji kartu. Kuring ngan ukur nyerahkeun barista telepon kuring sareng aranjeunna tiasa nyeken kartu hadiah kuring di ditu! Nganggo aplikasi Starbuck, kuring tiasa ngamuat deui kartu kuring langsung tina telepon kuring ogé.

buku catetan apel

Wéb Salajengna nembé a masangkeun sadayana ngeunaan Passbook sareng kumaha usaha kedahna ngaluncatan, tapi koméntar kana tulisan éta leres-leres narik perhatian kuring. Kusabab Apple ngahijikeun Passbook kalayan layanan béwara na, pass janten kasempetan premium pikeun usaha ngadorong pembaruan kalayan gampang pikeun pangguna.

Ieu koméntar ti Jim Passell dina tulisan, ngajelaskeun éta pangasilanana pangageungna dina investasi:

Unggal palanggan kuring anu ngagaduhan salah sahiji pas kuring, nampi pembaruan mingguan tina tawaran énggal. Pasna disegerkeun atanapi diwartosan aranjeunna. Atanapi kuring ngintunkeun aranjeunna pengumuman ngeunaan penjualan anu bakal datang, atanapi catetan pribadi ti manajer toko, atanapi naon waé. Janten lolos kuring tetep dina luhur dompét sareng janten saluran kuring pikeun komunikasi sareng aranjeunna. Aranjeunna janten palanggan permanén, sanaos aranjeunna tiasa ngamimitian ngan ukur kupon-clipper.

Hayu urang nyanghareupan éta. Koropak-koropak kasiksa ku masalah saringan spam sareng konsumén parantos ngaraos heureuy kana pamasaran email. Sanaos masih aya pengembalian investasi anu luar biasa kusabab béaya rendah email, kéngingkeun perhatian mangrupikeun masalah anu tuwuh. Olahtalatah téks mangrupikeun téknologi push anu hadé, tapi konsumén sering ragu-ragu dina ngalanggan sareng ngaleupaskeun nomer teleponna pikeun aksés. Dorong bewara ngalangkungan aplikasi mobile sareng aplikasi sapertos Passbook panginten anu pangsaéna push pamasaran kasempetan.

Kami ogé parantos ngabahas Geofencing, taktik pamasaran berbasis caket anu ngalebetkeun SMS (olahtalatah téks) atanapi pamasaran Bluetooth. Sakali alat sélulér anjeun jangkauan, anjeun tiasa nyorong bewara. Nya, Passbook nawiskeun geolokasi salaku strategi. Anjeun sacara harfiah tiasa ngadorong pembaruan pas nalika aya anu caket kana jarak geografis anu tangtu. Pangalusna sadaya, anjeun teu kedah téknologi tambihan kanggo ngadukung kumargi éta diwangun langsung tina jasa géolokasi sélulér.

Kusabab Passbook parantos meryogikeun pendaptaran tikét, pasantrén, kupon atanapi program kasatiaan, ieu ogé pangguna anu paling anjeun aktipitas. Aranjeunna parantos aktip ngudag hubungan sareng perusahaan anjeun. Sareng dukungan henteu diwatesan pikeun alat ios, Attido Mobile parantos ngembangkeun PassDompet, aplikasi Android anu ogé nyayogikeun paket pass standar.

Anjeun tiasa ngembangkeun Pass nyalira sareng aplikasi ios anjeun nganggo pustaka asli, atanapi anjeun tiasa nganggo SDK sapertosna Passslot. Pangembangan pihak katilu sareng perusahaan manajemén kalebet DompetKit, Passdock, PassTools, Pasal, PassRocket jeung PassKit.

5 Komentar

  1. 1

    Hi Douglas,

    Abdi pangadeg / CEO PassTools, sarta kami salah sahiji pamingpin spasi wangunan pas munculna. Bakal ngahargaan anjeun kaasup kami dina daptar Anjeun ogé.

    Hatur nuhun,

    Joe

  2. 3

    Tulisan anu saé Douglas!

    Kuring mingpin tim produk di Vibes (http://www.vibes.com), perusahaan téknologi pamasaran mobile anu damel sareng merek sareng pangecér pikeun ngajalin hubungan anu langsung sareng anu langgeng sareng para nasabah. Kami nuju bet saeutik dina Passbook, parantos gaduh kamampuan manajemén siklus hirup Pass terpadu (nyieun - nganteurkeun - ngatur - nganalisa - sasaran ulang) kana platform kami. Kami parantos ngaluncurkeun Program Beta Passbook sareng gaduh sajumlah merek nasional anu ageung pikeun ngungkit kamampuan Passbook salaku bagian tina strategi pamasaran mobile anu langkung lega.

    Abdi hoyong echo pikagumbiraeun anjeun ngeunaan Passbook. Kuring yakin eta bakal revolutionize cara merek kalibet jeung konsumén satia sarta kadang-satia maranéhanana. Sareng éta parantos ngadorong Google pikeun mikirkeun deui strategi Google Wallet na.

  3. 4

    artikel alus, sarta hatur nuhun pikeun babagi on pilihan ngembangkeun pass. Mertimbangkeun nilai duanana pikeun konsumén jeung marketer, éta héran yén leuwih loba pausahaan teu ucul on dewan acan sajauh nambahkeun diri ka Passbook. Anjeun leres, éta saé pisan pikeun konsumen (Kuring parantos nganggo aplikasi Starbucks nyalira ti saprak ngagaleuh iPhone5), sareng pasti sigana cara anu épéktip pikeun pasar ka pamiarsa anu bosen inpormasi ayeuna. Ningali langkung seueur usaha anu ngiringan Passbook, sareng ngaleungitkeun palastik dina dompét kuring.

  4. 5

    Tulisan hébat Douglas sareng hatur nuhun pikeun disebatkeun.

    Kamampuh push meureun fitur paling hargana tina Passbook. Klién sareng mitra kami sok kagum nalika aranjeunna mimiti ngalaman pesen layar konci sareng 'update ngurilingan'. Éta ogé ngabantosan aranjeunna langkung saé ngahijikeun Passbook Pass kana bisnisna, sareng terlibat sareng para nasabah. ie aranjeunna henteu ngan saukur nerapkeun ngagantian digital tina Kupon statik atawa kartu kasatiaan.

    Saha waé tiasa ngalaman 'push update' ieu pikeun dirina ayeuna. Ngan unduh pas 'AbraKebabra' tina halaman bumi kami sareng balikkeun Pass pikeun numbu ka URL Update Pass. Video gancang ieu nunjukkeun kumaha ngalakukeunana: http://youtu.be/D7i7RsP3MvE

    Upami anjeun teu acan ngalaman Passbook Push éta ogé patut masihan eta; sarta bari sampel AbraKebabra Pass illustrates update kasaimbangan, kamungkinan anu limitless (sakumaha widang naon bisa diropéa sarta 'kadorong')

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.