Push Marketing mekar sareng Passbook

buku catetan apel

Kuring nembé mimiti nganggo Passbook dina iPhone kuring nalika ngadatangan Starbucks. Sanaon kuring reueus kana Kartu Emas Starbucks, Kuring rada gumbira ngirangan ketebalan dompét ku hiji kartu. Kuring ngan ukur nyerahkeun barista telepon kuring sareng aranjeunna tiasa nyeken kartu hadiah kuring di ditu! Nganggo aplikasi Starbuck, kuring tiasa ngamuat deui kartu kuring langsung tina telepon kuring ogé.

buku catetan apel

Wéb Salajengna nembé a masangkeun sadayana ngeunaan Passbook sareng kumaha usaha kedahna ngaluncatan, tapi koméntar kana tulisan éta leres-leres narik perhatian kuring. Kusabab Apple ngahijikeun Passbook kalayan layanan béwara na, pass janten kasempetan premium pikeun usaha ngadorong pembaruan kalayan gampang pikeun pangguna.

Ieu komentar ti Jim Passell dina tulisan, ngajelaskeun éta pangasilanana pangageungna dina investasi:

Unggal palanggan kuring anu ngagaduhan salah sahiji pas kuring, nampi pembaruan mingguan tina tawaran énggal. Pasna disegerkeun atanapi diwartosan aranjeunna. Atanapi kuring ngintunkeun aranjeunna pengumuman ngeunaan penjualan anu bakal datang, atanapi catetan pribadi ti manajer toko, atanapi naon waé. Janten lolos kuring tetep dina luhur dompét sareng janten saluran kuring pikeun komunikasi sareng aranjeunna. Aranjeunna janten palanggan permanén, sanaos aranjeunna tiasa ngamimitian ngan ukur kupon-clipper.

Hayu urang nyanghareupan éta. Koropak-koropak kasiksa ku masalah saringan spam sareng konsumén parantos ngaraos heureuy kana pamasaran email. Sanaos masih aya pengembalian investasi anu luar biasa kusabab béaya rendah email, kéngingkeun perhatian mangrupikeun masalah anu tuwuh. Olahtalatah téks mangrupikeun téknologi push anu hadé, tapi konsumén sering ragu-ragu dina ngalanggan sareng ngaleupaskeun nomer teleponna pikeun aksés. Dorong bewara ngalangkungan aplikasi mobile sareng aplikasi sapertos Passbook panginten anu pangsaéna push pamasaran kasempetan.

Kami ogé parantos ngabahas Geofencing, taktik pamasaran berbasis caket anu ngalebetkeun SMS (olahtalatah téks) atanapi pamasaran Bluetooth. Sakali alat sélulér anjeun jangkauan, anjeun tiasa nyorong bewara. Nya, Passbook nawiskeun geolokasi salaku strategi. Anjeun sacara harfiah tiasa ngadorong pembaruan pas nalika batur ngagaduhan caket geografis anu tangtu. Pangalusna sadaya, anjeun teu kedah téknologi tambihan kanggo ngadukung kumargi éta diwangun langsung tina jasa géolokasi sélulér.

Kusabab Passbook parantos meryogikeun pendaptaran tikét, boarding pass, kupon atanapi program kasatiaan, ieu ogé pangguna anu paling anjeun aktipitas. Aranjeunna parantos aktip ngudag hubungan sareng perusahaan anjeun. Sareng dukungan henteu diwatesan pikeun alat ios, Attido Mobile parantos ngembangkeun PassWallet, aplikasi Android anu ogé nyayogikeun paket pass standar.

Anjeun tiasa ngembangkeun Pass nyalira sareng aplikasi ios anjeun nganggo pustaka asli, atanapi anjeun tiasa nganggo SDK sapertosna Passslot. Pangembangan pihak katilu sareng perusahaan manajemén kalebet WalletKit, Passdock, PassTools, Pasal, PassRocket jeung PassKit.

5 Komentar

  1. 1

    Hai Douglas,

    Abdi pangadeg / CEO PassTools, sareng kami salah saurang pamimpin rohangan bangunan pas anu muncul. Bakal ngahargaan anjeun kaasup kami dina daptar ogé.

    Hatur nuhun,

    Joe

  2. 3

    Nulis tulisan Douglas!

    Kuring mingpin tim produk di Vibes (http://www.vibes.com), perusahaan téknologi pamasaran mobile anu damel sareng mérek sareng pangecér pikeun ngajalin hubungan anu saharita sareng awét sareng konsuménna. Kami nuju ngadamel taruhan sakedik dina Passbook, parantos gaduh kapabilitas manajemén siklus hirup Terpadu (nyiptakeun - nganteurkeun - ngatur - nganalisis - udagan deui) kana platform kami. Kami parantos ngaluncurkeun Program Passbook Béta sareng ngagaduhan sajumlah ageung, merek nasional anu hoyong ngungkit kamampuan Passbook salaku bagian tina strategi pemasaran seluler anu langkung lega.

    Abdi hoyong nyuarakeun kagumbiraan anjeun ngeunaan Passbook. Kuring yakin éta bakal merevolusi cara merek kalibet sareng konsumén satia sareng kadang-satia. Sareng éta parantos ngadorong Google pikeun mikirkeun deui strategi Google Wallet maranéhna.

  3. 4

    Tulisan anu saé, sareng hatur nuhun kanggo ngabagi opsi pamekaran lulus. Mertimbangkeun nilaina boh pikeun konsumén sareng pamasar, héran yén langkung seueur perusahaan henteu acan luncat kana kapal sajauh nambihan dirina kana Passbook. Anjeun leres, éta super-merenah pikeun konsumén (Kuring parantos nganggo aplikasi Starbucks nyalira ti saprak ngagaleuh iPhone5), sareng pastina sigana cara anu épéktip pisan pikeun dipasarkeun ka pemirsa anu lelah inpormasi ayeuna. Ngarep-ngarep ningali langkung seueur usaha anu ngagabung kana Passbook, sareng nyingkirkeun plastik dina dompét kuring.

  4. 5

    Tulisan hébat Douglas sareng hatur nuhun kanggo anu disebatkeun.

    Kamampuh dorong panginten mangrupikeun fitur paling dipeunteun dina Passbook. Klién sareng mitra kami salawasna kataji nalika aranjeunna mimiti ngalaman pesen layar konci sareng 'pembaruan ngurilingan'. Éta ogé ngabantosan aranjeunna langkung saé ngalebetkeun Passbook Passes kana bisnisna, sareng terlibat sareng konsuménna. ie aranjeunna henteu ngan saukur nerapkeun gaganti digital tina kupon statis atanapi kartu kasatiaan.

    Saha waé anu tiasa ngalaman 'push update' ieu kanggo dirina ayeuna. Ngan unduh pass 'AbraKebabra' tina halaman bumi kami sareng flip the Pass over to link to the Pass Update URL. Pidéo gancang ieu nunjukkeun kumaha ngalakukeunana: http://youtu.be/D7i7RsP3MvE

    Upami anjeun henteu acan ngalaman Push Passbook, éta pantes dilakukeun; sareng nalika sampel AbraKebabra Pass ngagambarkeun pembaruan kasaimbangan, kemungkinan henteu aya watesna (sabab lapangan naon waé tiasa diropea sareng 'didorong')

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.