Rant: Konci Sandi sareng Pangalaman Pamaké

Depositphotos 16369125 s

Sugan kaputusan pangsaéna anu kuring nyandak taun ieu ngeunaan produktivitas sareng kaamanan kuring badé didaptarkeun Dashlane. Kuring henteu ngajaga sadaya kecap akses pikeun seluler, desktop sareng wéb dina sistem anu énkripsi na aman. Kaleresan, kuring bahkan henteu terang naon kecap akses kuring deui kusabab kuring nganggo Dashlane Chrome Plugin kanggo lebet ngalangkungan wéb, Vérsi Desktop kanggo aktip, sareng Aplikasi Seluler kanggo log App Mobile.

Dashlane gaduh sababaraha fitur tambahan anu kuring resep. Mimiti, kuring tiasa ngabagi kecap akses sareng pangguna anu sah - saé pikeun manajer kantor, akuntan, manajer proyek, sareng pamekar. Abdi tiasa nyayogikeun aranjeunna aksés pinuh pikeun ningali kecap akses atanapi hak-hak terbatas pikeun ngan saukur ngagunakeun éta. Sareng aranjeunna nawiskeun kontak darurat anu kuring tiasa atur. Upami, ku alesan naon waé, kuring henteu tiasa masihan batur idin tina daptar darurat kuring - aranjeunna tiasa nyungkeun aksés. Upami kuring henteu ngaréspon dina waktos anu pasti, aranjeunna bakal kéngingkeun aksés ka abdi Dashlane Akun.

Kusabab kuring nganggona ngalangkungan alat, jaringan, sareng platform - kuring resep gaduh hiji Repository sentral pikeun unggal login ogé jalan satapak Inok. Dashlane ogé nyaritakeun kuring kecap konci anu henteu cukup rumit sareng nempatkeun kuring dina résiko. Ayeuna kuring gaduh kecap konci anu unik sareng kuat anu béda pikeun unggal sistem anu kuring lebet. Janten upami aya anu nampi salah sahiji kecap akses kuring, aranjeunna henteu kéngingkeun aksés kana unggal jasa. Sareng upami aranjeunna nyobian lebet ka Dashlane, kuring kedah masihan otorisasi unggal alat anyar anu nyobian lebet.

Anu mawa kuring ka masalah sareng kecap akses. Dashlane parantos ngajantenkeun hirup kuring sapuluh kali langkung gampang tapi sababaraha aplikasi ngajantenkeun kahirupan kuring sapuluh kali langkung sesah. Kuring leres-leres gering kedah ngalebetkeun kecap konci dina unggal 2 detik pikeun platform anu sami. Perbarui aplikasi ... anjeun kedah login. Unduh lagu ... anjeun kedah ngalebetkeun kecap akses. Ngarobih setélan administrasi… anjeun kedah ngalebetkeun kecap akses. Ieu sanaos kanyataanna Kuring parantos lebet dina sési anu sami!

Entong naros ka jalma pikeun ngadamel kecap konci anu rumit sareng sesah anu teu kahartos dina hiji layar ... teras teras naroskeun aranjeunna pikeun ngalebetkeun kecap konci dina unggal tindakan salajengna salami pangalaman pangguna! Kalayan sistem sapertos Dashlane, kuring henteu deui ngapalkeun kecap akses kuring, kuring ngan ukur nyalin sareng nempelkeunana. Ieu hartosna kuring kedah lebet ka Dashlane, nyalin kecap akses, muka aplikasi, ngalebetkeun kecap akses, teras tetep nempelkeun kana unggal paménta saterasna.

Kuring resep yén sababaraha aplikasi sélulér ngalih kana kode 4-angka atanapi urutan gesek tibatan ngajantenkeun kuring ngalebetkeun kecap akses 14 karakter kalayan topi, nomer, simbol, sareng sajabana kuring ogé resep kanyataan yén kuring tiasa ngagunakeun sidik jari kuring dina alat ios pikeun oténtikasi ku sababaraha aplikasi (sadayana kedah ngagaduhan ieu!).

Tawarkeun jalma anu ngagaduhan kecap akses anu aman pisan pilihan anu langkung saderhana pikeun maju ngalangkungan platform. Kuring henteu masalah waktos sareng meryogikeun kecap akses deui, tapi nalika kuring aya dina aplikasi, éta pikaseurieun pisan.

Panyingkepan: Upami anjeun daptar pikeun Dashlane akun sareng abdi Dashlane link di luhur, kuring meunang 6 bulan tina Dashlane premium!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.