Kapungkur, Ayeuna, sareng Masa Depan Pemasaran Online

kahareup payun

Salah sahiji unsur anu narik tina damel di média anyar nyaéta pakakas sareng kamampuan urang ngalih sakumaha gancangna inovasi pakakas, bandwidth sareng platform. Seueur bulan kapengker, nalika damel di industri koran, éta mangrupikeun tantangan pikeun ngukur atanapi ngaramal tingkat réspon dina pariwara. Kami overcompated unggal usaha ku ngan saukur ngalungkeun beuki seueur angka dina éta. Langkung ageung luhur corongna, langkung saé handapeunna.

Pemasaran basis data pencét sareng kami tiasa ngahijikeun data paripolah, konsumén sareng demografi éksternal pikeun langkung sasaran urang usaha. Sedengkeun padamelanna langkung akurat, waktos anu diperlukeun pikeun ngukur réspon éta matak héran. Nguji sareng ngaoptimalkeun kedah miheulaan kampanye sareng nyangsang usaha akhir langkung jauh. Ogé, kami gumantung kana kode kupon pikeun leres ngalacak data konvérsi. Klién kami sering ningali angkat dina penjualan, tapi henteu teras ningali kode anu digunakeun janten kiridit henteu teras-terasan disayogikeun dimana waktosna.

Tahap usaha pamasaran ayeuna pikeun kaseueuran perusahaan ayeuna nyaéta usaha multi-kanal. Éta ngabuktikeun hésé pikeun pamasar pikeun nyaimbangkeun alat sareng konték, diajar kumaha ngawasa aranjeunna, teras ngukur réspon lintas-kanal. Sedengkeun pemasar sadar yén sababaraha saluran memang nguntungkeun batur, urang sering teu paduli kasaimbangan optimal sareng interaktivitas saluran. Syukur yén platform sapertos Google Analytics nawiskeun sababaraha visualisasi percanten multi-kanal, ngalukis gambaran anu jelas ngeunaan kauntungan sirkular, kauntungan silang, sareng manpaat jenuh tina kampanye multi-kanal.

google-analytics-multi-kanal

Pikaresepeun ningali perusahaan panggedéna di luar angkasa sapertos Microsoft, Salesforce, Oracle, SAP, sareng Adobe ngagaleuh agrésif alat marketing dina rohangan éta. Salesforce sareng Pardot, salaku conto, mangrupikeun kombinasi anu saé. Éta ngan ukur asup akal yén sistem otomatisasi pamasaran bakal ngagunakeun data CRM sareng ngajalankeun data paripolah deui pikeun ningkatna ingetan sareng akuisisi konsumén. Nalika kerangka pamasaran ieu mimiti lancar silih leburkeun, aranjeunna bakalan nyayogikeun aliran kagiatan anu tiasa disaluyukeun ku para pemasar dina jalan ka luhur sareng ka handap spigot dina saluran anu dipikahoyong. Éta pikagumbiraeun pisan pikeun dipikirkeun.

Kami gaduh sababaraha cara pikeun jalan. Sababaraha perusahaan anu saé parantos agrésip dina ngaramal analytics modél anu bakal nyayogikeun data anu akurat ngeunaan kumaha parobihan dina hiji kanal bakal mangaruhan konversi umum. Multi-kanal, prediktip analytics bakal janten konci pikeun unggal toolkit pamasar ngarah aranjeunna ngartos naon sareng kumaha ngungkit masing-masing alat dina éta.

Ayeuna, urang masih damel sareng seueur perusahaan anu berjuang. Sanaos urang sering ngabagi sareng ngabahas kampanye anu canggih pisan, seueur perusahaan masih ngiringan kampanye mingguan sareng blast tanpa pamersonalisasi, tanpa pamisahan, tanpa pemicu, sareng tanpa multi-léngkah, multi-kanal pamasaran netes. Nyatana, seuseueurna perusahaan bahkan henteu ngagaduhan email anu gampang dibaca dina alat sélulér.

Kuring nyarios ngeunaan email kumargi éta strategi unggal strategi pemasaran online. Upami anjeun milarian, anjeun peryogi jalma pikeun ngalanggan upami aranjeunna henteu badé ngarobih. Upami anjeun ngalaksanakeun strategi kontén, anjeun kedah ngalanggan supados anjeun tiasa ngauihkeun deui. Upami anjeun nuju ngalakukeun ingetan, anjeun kedah neraskeun masihan nilai ku ngadidik sareng komunikasi sareng klien anjeun. Upami anjeun dina média sosial, anjeun kedah nampi bewara ngeunaan papacangan. Upami anjeun nganggo pidéo, anjeun kedah ngawartosan pemirsa nalika anjeun nyebarkeun. Kuring masih kagum kana jumlah perusahaan anu henteu ngagaduhan strategi email anu aktip.

Janten dimana urang? Téknologi parantos ngagancangan sareng ngalir langkung gancang tibatan adopsi. Perusahaan teras-terasan fokus kana ngeusian corong tibatan mikawanoh jalur anu béda pikeun papacangan anu leres-leres dituju ku palanggan. Penjual terus merjuangkeun perséntase tina anggaran pamasar éta yén aranjeunna henteu pantes nampi pangaruh lintas-kanal tina platformna. Pemasar terus bajoang sareng sumber daya manusa, téknis, sareng moneter anu diperyogikeun pikeun hasil.

Kami dugi ka dinya. Sareng kerangka anu didamel ku perusahaan ageung sareng anu resep bakal ngabantosan urang mindahkeun jarum sacara épéktip, éfisién, sareng langkung gancang.

5 Komentar

  1. 1

    Dina pamanggih kuring, kuring nyangka yén usaha kedah ngubaran unggal interaksi salaku titik kontak pikeun pamiarsana. Kantun nempatkeun, henteu sadayana saluran sami sareng masing-masing nyayogikeun jinis pangalaman anu béda. Kasalahan pangbadagna nyaéta ngeposkeun dimana-mana tanpa pesen anu kohesif atanapi anu paling parah, henteu nganteurkeun nilai anu bakal nguatkeun palanggan anjeun.

    • 2

      @seventhman: titik padet disqus. Syndication tanpa ngarti kumaha jeung naha pamaké aya dina alat atawa layar aranjeunna dina henteu teuing hébat. Kuring manggihan yén kalawan Twitter jeung Facebook. Sanaos urang nyebarkeun sareng ngamajukeun unggal, Facebook langkung seueur paguneman sedengkeun Twitter langkung seueur papan buletin.

  2. 3
  3. 5

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.