StumbleUpon teraskeun tuang Blog Abdi

Wengi ayeuna kuring nganalisis sababaraha situs anu ngarujuk pikeun blog kuring sareng kuring teu tiasa ngabantosan ningali statistik anu langkung saé tibatan anu sanés - StumbleUpon nyetir seueur patalimarga ka situs abdi! Aya seueur situs téténgger dina wéb, tapi StumbleUpon ngagaduhan hiji kaunggulan strategis anu sanés anu sanés gaduh - aranjeunna nyayogikeun tautan ku minat anu relatif.

Nalika anjeun muka éta Tulisan alat StumbleUpon (anu anjeun leres pisan kuduna), anjeun titajong dina situs sareng pasihan jempol atanapi jempol ka handap. Nalika anjeun ngahasilkeun riwayat, situs-situs anu StumbleUpon ngirimkeun anjeun ka hareup cocog sareng kamungkinan anjeun masihan aranjeunna jempol. Mangrupikeun prosés anu luar biasa anu calakan pisan.
kunjungan

Sugan langkung penting tibatan jumlah pengunjung anu StumbleUpon kirimkeun ka kuring nyaéta kanyataan yén éta mangrupikeun situs ngarujuk kalayan tingkat mumbul anu sangat rendah pisan! Kira-kira satengah jalma anu dikirim kana situs abdi klik kana tulisan atanapi halaman sanés dina halaman wéb. Éta tingkat mumbul anu rendah pisan, langkung handap tina situs ngarujuk anu sanés.
laju mumbul

Teu kawas Slashdot, Digg, sareng mesin pembukuan utama sanésna, StumbleUpon leres-leres ngagaduhan "Midas touch", nyayogikeun blog atanapi halaman wéb anjeun kalayan patalimarga anu bakal mendakan kontén anjeun relevan dumasar kana propil anu aranjeunna parantos kembangkeun ku resep sareng henteu resep anu datang anjeun.

Hatur nuhun ageung pikeun salah sahiji referrer ngarah kana halaman wéb kuring, Bittbox. Aranjeunna parantos ngintunkeun langkung seueur lalu lintas tina nambihan kuring ka blogroll éta tibatan anu kuring pantes pikeun ngabantosan aranjeunna. Upami anjeun pemula atanapi seniman grafik anu berpengalaman, pastikeun pikeun parios situs Bittbox sareng daptar eupan na. Mangrupikeun situs anu saé sareng tutorial lengkep sareng ton unduhan.

Perhatoskeun ogé éta Twitter nyaéta ngarayap rujukan! Upami anjeun henteu acan nyetél Twitterfeed atanapi nambihan mékanisme autoposting pikeun blog anjeun dipasang dina Twitter, anjeun kedah ngalakukeunana ayeuna!

7 Komentar

  1. 1

    Salaku tambahan pikeun ngeposkeun halaman anjeun nyalira kana sumber ieu Candak waktos kanggo Kesalahan atanapi Twitter ngeunaan sobat. Tanpa naros, aranjeunna bakal sering nguntungkeun, sareng aya deui seueur kapercayaan nalika batur nyarioskeun perkawis anjeun, Retweet, Stumbles atanapi Diggs.

  2. 2

    Kuring kantos naroskeun maksud sareng nilai bookmark sosial. Sanaos kuring ningali paningkatan lalu lintas kana blog kami ti StumbleUpon, kuring kagum yén jalma ngagunakeun jasa éta.

  3. 3

    Abdi henteu satuju @chuckgose. Sigana mah sababaraha jalma sacara alami ngaganggu alat anu béda. Aya riungan lapar di tungtung situs sanés, sana. Upami ngeposkeun tetengger di ditu di dieu tiasa nyetir patalimarga anu relevan, naha henteu?

  4. 4

    Salah sahiji masalah nganggo titajong sanaos ngandelkeun hits nyaéta sabaraha diantara aranjeunna leres-leres berinteraksi sareng situs anjeun? Kuring parantos merhatoskeun sababaraha situs abdi anu némbongan sababaraha nomer anu saé pisan tina titajong, ngalangkungan tilu hal anu ngarahkeun pangunjung, tapi jumlah koméntarna tetep sami. Rata-rata waktos dina situs henteu leres-leres robih ogé. Kuring terang patalimarga mangrupikeun patalimarga, tapi dina waktos anu sami, kumaha manpaatna upami jalma pencét situs sareng angkat dina waktos anu sakedik sareng henteu lebet kana halaman sanés…

    Ngan ukur sababaraha pipikiran dina pikiran kuring, kuring resep pisan ngadangukeun naon anu anjeun émutan 🙂

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.