Jalan kana Konversi

tés halaman badarat

Aya prosés pikeun nerapkeun strategi pamasaran inbound, nguji strategi éta, sareng ningkatkeun strategi éta. Hanjakalna, seueur perusahaan bahkan henteu nerapkeun strategi pinuh sateuacan ninggali sareng mulih deui kana dolar anu luhur, usaha pamasaran ngahasilkeun anu handap. Strategi online anu saé peryogi strategi anu teras-terasan pikeun ngahasilkeun hasil anu maksimal.

Jalur anu ngakibatkeun konvérsi tiasa sering sigana teu kahontal pikeun pemasar. Naha éta nyiptakeun pangalaman anu fokus, konversi-fokus atanapi ngajalankeun strategi stratégi kalayan pangaruh - gaduh peta jalan kaca badarat suksés nangtang - dugi ka ayeuna.

Infographic pangénggalna Ion Interactive negeskeun jalur pikeun konvérsi tina paparan mérek mimiti kana strategi post-konversi

ion Path kana Konversi

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.