Pattern89: Marketing AI Software pikeun Iklan Digital Anjeun

Periklanan Sosial AI Platform - Pola89

Dua taun saatos ngamimitian ti studio ventura Alfa luhur, Platform AI marketing89 polaXNUMX gancang ngaleupaskeun otomatisasi anyar pikeun iklan Facebook, Instagram sareng Google.

Parangkat lunak pamasaran AI pola89 ngagabungkeun kakuatan diajar mesin sareng data pangiklan anu teu pernah dianggo. Éta ngaidéntifikasi sareng nganalisis pola data anu bakal ningkatkeun hasil kampanye. Analisis data anu tetep ieu ngajaga iklan digital merek 'mutakhir sareng dimaksimalkeun kanggo kinerja.

Kalayan peluncuran Tombol "Laksanakeun Ieu Pikeun Kuring", Pattern89, ngajantenkeun pariwara digital anu suksés langkung gampang– sareng langkung pinter tibatan kantos. Fiturna kaasup:

Wawasan Iklan Sosial

Pattern89's AI nawiskeun pangiklan anu pangsaéna wawasan pariwara sosial sabab ngagaduhan aksés kana data anu panglobana. Dina unggal dintenna, éta nganalisis langkung ti 2,900 elemen unggal iklan palanggan, dibarengan milyaran poin data pangiklan sanés. Analisis anu jero sareng sadidinten ieu nembongan pembaruan anu paling optimal sareng tepat waktuna pikeun iklan Facebook sareng Google.

Wawasan Iklan Sosial - Pola89

Optimisasi Dihaturkeun salaku Lansiran

AI mendakan pola anu signifikan sacara statistik dina data pangiklan, sareng nangtoskeun kumaha ngagunakeun pola-pola éta pikeun ngamaksimalkeun kinerja iklan. Éta nganteurkeun pembaruan ieu ka palanggan salaku Peringatan sapopoe, ngarah salawasna tiasa gaduh iklan anu ngahasilkeun hasil anu pangsaéna.

Tanda Iklan Sosial tina Pola89

Nu Ngarencana Kreatif

nu Nu Ngarencana Kreatif nganalisa rébuan elemen visual per iklan individu sareng ngaidentipikasi mana aspek kréatip– kalebet salinan, warna, gambar, ekspresi pameunteu, sareng anu sanés– resonasi paling seueur sareng pemirsa pikeun ngahontal tujuan khusus.

Perencanaan Kreatif Iklan Sosial sareng Pola89

"Laksanakeun Ieu Pikeun Kuring" Button

Dina upaya ngahemat pangiklan langkung seueur waktos, Pattern89 nembé ngalaksanakeun "Ngalakukeun Ieu Pikeun Kuring”Tombol. Éta sacara otomatis ngalaksanakeun optimasi manual anu sateuacanna anu tiasa nyandak jam per minggu kanggo réngsé.

Pola89 Iklan Sosial Laksanakeun Ieu Pikeun Tombol Kuring

Kalayan dua merek jeung agénsi mendakan kasuksésan sareng platform AI -na pikeun pangiklan, Pattern89 nawiskeun percobaan dua minggu gratis.

Mimitian Percobaan Gratis Anjeun

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.