Kirimkeun Anjeun Martech Zone artikel

Punten tong naros naha anjeun tiasa ngirimkeun tulisan, euy kirimkeun tulisan di dieu. Abdi henteu gaduh waktos kanggo marios pamundut.

Kuring gaduh paket anu mayar kanggo ngamaksimalkeun jangkauan merek anjeun ogé sayogi:

Paket Influencer

Pitunjuk:

  • Upami tujuan anjeun backlinking, punten angkat.
  • Éta kedah aya hubunganana sareng téknologi pamasaran. Sanés berita perusahaan, promosi, atanapi Investasi
  • Spésifikasi: 700 dugi ka 2,000 kecap, ngajelaskeun masalah, prakték pangsaéna pikeun ngarengsekeun masalah, sareng tinjauan solusi anjeun. Kalebet tautan dimana batur tiasa ngaléngkah - demo, unduhan, jsb.
  • Screenshot, diagram, logo, sareng video sadayana disarankeun pisan (paling henteu hiji).
  • A cutatan ti pangadeg atanapi pamimpin pamikiran dina perusahaan mangrupikeun hal anu hébat.
  • Kasus panggunaan atanapi carita palanggan luar biasa kuat.
  • Upami anjeun hoyong janten pangarang, urang kedah ngagaduhan alamat email anu saé pikeun pangarang (sanés sungut PR) sareng aranjeunna kedah didaptarkeun nganggo poto dina Gravatar atanapi poto anu kalebet.
  • Anjeun bébas ngalebetkeun seruan tindakan ka situs anjeun pikeun démo, unduhan, sareng sajabana hayu urang terang.
  • Upami anjeun hoyong ngahijikeun alat, hayu urang terang. Kami gaduh sababaraha alat sareng perjanjian rujukan ka perusahaan éta.
  • Ieu conto anu padet anu urang damel Parangkat Lunak Act-On.
  • Kami bébas ngédit konténna, pormatna, ngaleungitkeunna, ngapdet deui, alihan deui, atanapi ngalakukeun naon waé ogé pikeun mastikeun yén kami ngajaga publikasi anu berkualitas pikeun pamiarsa urang.

  • disumputkeun
    MM slash DD slash YYYY
  • Ku ngalebetkeun formulir ieu, anjeun satuju kana ALL tina ieu.
  • Sadaya tulisan kedah 100% asli sareng henteu dipasang dina situs sanés. Anjeun ogé kedah ngalebetkeun nami panulis, alamat email, sareng headshot.
  • Bylines panulis TEU bakal katampa tanpa alamat email langsung panulis. Teu aya pengecualian.
  • 2 dugi 4 kalimat.
  • Jenis file anu ditampi: jpg, gif, png, doc, zip, docx, Max. ukuran file: 50 MB.
    Sagala tulisan byline peryogi nami asli, alamat email langsung ka panulis, headshot, sareng biografi 2 dugi 4 kalimat. Urang ogé tiasa ngalebetkeun alamat profil sosial naon waé. Punten pos sareng unggah.
  • Upami anjeun nyayogikeun tawaran dina tulisan anjeun, anjeun bakal nampi réspon anu langkung saé. mis. Anggo kode MARTECHZONE Dugi diskon 10%. Punten nyayogikeun tautan anu dituju.
  • Upami anjeun gaduh program apiliasi urang tiasa ngiringan, urang bakal langkung gampang diterbitkeun.
  • disumputkeun
  • médan Ieu keur kaperluan validasi sarta kudu ditinggalkeun unchanged.