Sértip Tips pikeun Ningkatkeun Pay Per Click Advertising Anjeun

daptar cek tips ppc

Sedengkeun ieu infographic ti Datadial nagara pikeun usaha alit, Kuring bakal jujur ​​yén urang damel sareng sababaraha perusahaan sareng usaha ageung anu henteu ngamangpaatkeun seueur tip ieu! Ieu mangrupikeun daptar tips anu paling lengkep anu kuring tingali nalika ngeunaan ngamangpaatkeun iklan bayar per klik di Google kalayan langkung épéktip.

Paduli industri anjeun, taktik anjeun tiasa dianggo pikeun ngajantenkeun hirup langkung gampang pikeun manajemén PPC tetep sami. Infographic Ieu (ti Datadial ka anjeun, kalayan cinta) ngarecah 53 tinimbangan pikeun kasuksesan Pay-Per-Click. 53 Léngkah pikeun Suksés PPC Pamungkas pikeun Usaha Leutik

Bayar Tip Per Klik

  1. Kecocokan Kata Kunci - campur istilah milarian anu jembar sareng khusus kana waktos.
  1. Iklan - Coba pamundut pamilarian anu sanés sareng kombinasi iklan.
  2. lomba - Naon harga sareng olahtalatah anu dianggo pesaing anjeun?
  3. Ekstensi Iklan - Sambungan nyetir Dursasana anu langkung ageung sareng henteu ngaluarkeun artos tambahan.
  1. Konci Ranjang Lila - sering hargana kirang, aya hubunganana pisan, sareng ngakibatkeun konversi langkung ageung.
  2. Kata Kunci Dinamis - sacara otomatis ngarobih kecap konci anjeun dina iklan tiasa ningkatkeun patalina sareng tingkat konvérsi.
  1. Tong Runtah Pencét - anggo kecap konci négatip pikeun nyingkahan kombinasi anu teu aya hubungan anu milarian pangguna moal mendakan relevan.
  1. ujian - titénan data, tweak naon anu henteu jalan sareng nyaring naon anu dilakukeun.
  2. konsistensi - mastikeun laungage sareng nada anjeun cocog sareng merk sareng kontén anjeun.

Ngartos Milarian anjeun sareng Wéb Analytics

  1. Multi-kanal - milarian panalitian, tampilan, balanja, saluran mobile sareng pidéo.
  2. generik - hindarkeun istilah milarian umum anu tiasa ningkatkeun biaya sareng patalimarga anjeun, tapi henteu ngakibatkeun konversi.
  3. location - upami anjeun ngajalankeun bisnis lokal atanapi sababaraha lokal, atur lokasi pangaturan.
  1. Démografi - sasaran pemirsa anjeun dumasar umur, jenis kelamin sareng ciri sanés.
  1. lila-pangalusna - mastikeun iklan anjeun saluyu sareng pedoman.
  2. data - candak saloba data anjeun tiasa pikeun nyiapkeun strategi anjeun.
  3. Bentuk - ngajaga bentuk pondok sareng amis.
  4. nganalisa - analisa data anjeun pikeun ngaidentipikasi kasempetan.

Iklan Kontekstual, Iklan Témbong

  1. Remarket - kontak pengunjung saatos nganggo situs anjeun sareng kénca.
  1. pakakas - cobian targétkeun dina hapé, desktop atanapi duanana pikeun ngaidentipikasi bédana.
  2. Pencét pikeun nelepon - nawiskeun metoda dina iklan sélulér pikeun nelepon langsung tina iklan.
  1. Clickability - ngajantenkeun gambar anjeun jelas tiasa diklik.
  2. Peunteun Seller sareng Ulasan - kalebet peringkat sareng ulasan pikeun kapercayaan anu langkung luhur.
  1. URL - kalebet kecap konci dina slug link anjeun.
  2. grafik - ngamangpaatkeun grafik anu aya hubunganana.

Iklan Kontekstual, Iklan Témbong

  1. kagancangan - ningkatkeun kagancangan halaman bakal ningkatkeun skor kualitas iklan anjeun.
  1. grafik - ngamangpaatkeun grafik anu aya hubunganana.
  2. daek ngadengekeun - mastikeun halaman wéb anjeun responsif kana panénjoan mobile atanapi desktop.
  3. lalanggan - nambihan langganan buletin pikeun tetep aktipitas sareng pangunjung anu resep.
  4. optimasi - ngirangan jumlah klik anu diperyogikeun pikeun ngarobih.
  5. Testimonials - ningalikeun kasaksian dina situs anjeun pikeun kapercayaan.

Éta mangrupikeun sababaraha tip anu langkung penting, ieu sadayana infographic:

Tip Pay Per Click pikeun Google

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.