8 Alesan Strategi Pay Per Click Anjeun Gagal

mayar per klik pamasaran

Bulan ieu dina Tepi Radio Wéb, urang nuju ngalangkungan strategi bayar per klik, ngabahas kasus panggunaan, sareng nyayogikeun sakilo stats sareng inpormasi. Pemasar ngakuan nilai luar biasa anu mayar per klik pamasaran tiasa ngahontal dina ngawangun kasadaran nalika anjeun teu ngagaduhan otoritas milarian, kéngingkeun petunjuk, sareng néwak audién anu aya hubunganana anu badé mésér salajengna.

Kitu cenah, réspon umum anu urang ngadangu di kalangan PPC skeptics nyaéta:

Oh, urang nyobian PPC sareng éta henteu jalan.

Kami teras ngahangkeutkeun fokus kana naon anu dimaksud diusahakeun nyaéta sareng teras-terasan mendakan salah sahiji strategi anu dikaluarkeun. Kuring bakal jujur ​​kusabab kuring henteu ningali saurang klién gagal ngamangpaatkeun bayar per klik nalika kampanye diawasi, dilaksanakeun kalayan hadé, diuji, sareng dilaporkeun akurat. Ieu sababna urang ningali PPC gagal:

  • jangji - Palanggan hoyong nyobian cai sareng PPC tapi henteu hoyong lebet sadayana. Sugan aranjeunna ngan ukur badé mésér kupon $ 100 anu aranjeunna tampi dina surat. Jalan anu mana waé, anggaran awal leutik pisan anu aranjeunna henteu gaduh cekap pikeun nguji kombinasi kecap konci anu cukup, ngaluarkeun istilah anu teu aya hubunganana, sareng kéngingkeun cekap kalungguhan pikeun ngahasilkeun rasa naha skor kualitasna ningkat sareng naon strategi keyword anu dianggo. Investasi awal anjeun kedah éksponénsial langkung ageung tibatan belanja bulanan anjeun dina PPC pikeun nguji, ngukur, ningkatkeun sareng netepkeun ekspektasi kana biaya per timah, kualitas timah, sareng nilai konversi. PPC sanés mangrupikeun kampanye atanapi proyek, éta mangrupikeun prosés anu tiasa ditingkatkeun dumasar kana waktos sareng meryogikeun manajemén ku tanaga anu mumpuni.
  • Teu aya Halaman Pendaratan - Nalika kuring ngaklik iklan PPC sareng nganteurkeun kuring ka halaman bumi, kuring langsung ngagulung panon. Halaman asal anjeun mangrupikeun peta pikeun eusi anjeun tapi nalika kuring milarian kuring kuring nyayogikeun kecap konci kalayan naon anu kuring milari. Anjeun kedah gaduh puluhan, upami sanés ratusan, halaman badarat anu topically difokuskeun kana kecap konci anu anjeun targetkeun!
  • Pilihan Konversi - Henteu sadayana hoyong mésér tina klik iklan PPC. Sababaraha anu mimiti dina prosés nyandak kaputusan sareng hoyong ngalaksanakeun panilitian. Nyayogikeun pilihan kanggo langganan, unduh whitepaper, daptar pikeun démo, atanapi pilihan sanésna sadayana konversi anu tiasa ngajalankeun pangguna milarian janten pangunjung anu langkung aktipitas. Sareng kusabab aranjeunna henteu ngadaptarkeun sanés hartosna aranjeunna henteu badé janten anjeun kedah ngalacak kagiatan sanés anu ngakibatkeun konvérsi. Naha anjeun terang sabaraha palanggan anjeun dimimitian ku unduhan whitepaper? Atanapi langganan email? Pilarian terang sahingga anjeun tiasa ngadamel sababaraha tawaran éta dina kampanye PPC anjeun.
  • Lacak Kampanye Goréng - Kuring salawasna reuwas nalika perusahaan gaduh halaman badarat tunggal anu kabuka pikeun lalu lintas organik sareng anu mayar, tapi aranjeunna henteu ngagaduhan pelacakan kampanye kanggo ngabédakeun duana analytics. Kalayan kecap séjén, PPC mungkin mangrupikeun strategi anu saé - aranjeunna ngan saukur henteu tiasa nyarios ku ningali aranjeunna analytics. Kéngingkeun agénsi pikeun ngabantosan ngatur anjeun analytics leres sahingga anjeun tiasa leres ngukur kasuksésan kampanye anjeun.
  • Henteu Ngalacak Telepon - Unggal bisnis kedah gaduh Nyukcruk panggero-terpadu Analytics dina situs aranjeunna. Nalika dunya janten sélulér, beuki seueur jalmi-jalmi anu bolos ningali pidéo atanapi maca whitepaper sareng ngan saukur nelepon nomer telepon. Kami gaduh palanggan anu salah ngabagi usaha pamasaran sareng ngahubungkeun sadaya telepon kana média tradisional sapertos televisi sareng radio. Sedengkeun bagéan-bagéan éta DO nelepon panggero, kami terang yén kampanye klik dibayarna ogé pantes kiridit pikeun seueur patalimarga teleponna tapi kami henteu tiasa ngukur dugi ka aranjeunna nanem modalkeun solusi.
  • Henteu Nguji - Nempelkeun halaman badarat ngan saukur henteu cekap. Warna tombol atanapi bahkan arah panon jalma dina gambar poto stock tiasa mangaruhan tingkat konvérsi halaman badarat. Nguji Halaman pendaratan mangrupikeun unsur kritis unggal kampanye bayar per klik. Anjeun kedah nyobian sadayana elemen pikeun ngaoptimalkeun CTR sareng ROI umum tina kampanye mayar anjeun.
  • Eusi Goréng - Skor kualitas ogé ngalibatkeun kualitas eusi dina halaman badarat anjeun sareng konvérsi leres-leres kapangaruhan ku kualitas inpormasi sapanjang situs anjeun. Sababaraha titik pelor henteu tiasa motong éta. Pidéo, kasaksian, kasus panggunaan, data pendukung, logo klien, poto staff… eusi anjeun kedah cekap cekap pikeun anu datang pikeun percanten yén aranjeunna tiasa kéngingkeun inpormasi anu dibutuhkeun nalika ngeusian formulir anjeun.
  • Kurangna Tujuan - Kami nembé ngagaduhan prospek lebet sareng leres-leres bagja yén anjeunna parantos ngartikeun tujuan - anjeunna hoyong wangsal 7: 1 dina kampanye pamilarian anu dibayar. Ngartos tujuan, tingkat konvérsi, sareng waktos rata-rata pikeun ngarobih ngabantosan agénsi PPC anjeun ngartos jinis paménta anu diperyogikeun pikeun ngahasilkeun, artos anu kedahna dibalanjakeun per timah, sareng lilana waktos anu ditungtun pikeun dikonversi. Aranjeunna bakal tiasa ngarobih kampanyeu sasuai sareng ngabantosan anjeun pikeun nangtoskeun anggaran pikeun suksés.

Nuhun ka Erin di Strategi Loka pikeun nyawalakeun sababaraha tips ieu - pastikeun anjeun bakal cocog Tepi Radio Wéb sareng ngupingkeun kami di Stitcher, BlogTalkRadio, iTunes, MarketingPodcasts atanapi saluran distribusi podcast sanés!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.