Statistik Bagikeun Pasar PayPal Sareng Sejarah na Ngawasa Pengolahan Pembayaran Online

PayPal

Sedengkeun Abdi kipas ageung Amazon, Amazon Affiliate, sareng a Perdana Addict, Kuring ogé resep PayPal. Kuring gaduh rekening kiridit anu saé sareng PayPal, nampi artos deui pengeluaran, sareng kuring tiasa nyetél pamayaran alternatif pikeun Kartu Debit PayPal kuring - cocog pisan pikeun bisnis. Ngan dinten ayeuna kuring aya di Sweetwater sareng hoyong mésér sababaraha headphone anyar ngalangkungan PayPal. Kuring jujur ​​mésér aranjeunna ngalangkungan Sweetwater kusabab integrasi Kredit PayPal na. (Abdi nambihan yén jalma-jalma di Sweetwater leres-leres endah - Kuring bahkan nampi telepon ti insinyur penjualan anu ditugaskeun saatos pameseran ngabagjakeun kuring).

PayPal mangrupikeun pilihan anu luar biasa pikeun ecommerce sabab henteu meryogikeun toko anjeun nyatet data kartu kiridit na. Éta fitur kaamanan anu saé. Abdi nambihan yén aya kakurangan pikeun PayPal, sanaos éta sistemna dina kaayaan biaya anu ditantang. Kuring gaduh batur sapagawean anu mayar tagihanana, teras nantang éta, sareng tanpa aya bewara - PayPal nembé narik artos éta kaluar tina rekening bank batur sapagawean. Anu lumangsung salajengna nyaéta bulak-balik anu dahsyat antara dua pihak. Kusabab anjeunna henteu ngagaduhan kontrak buktina pelor, anjeunna ahirna éléh sanaos ngirimkeun padamelanana.

Bagikeun Pasar PayPal

Ti taun 2020, PayPal ngadominasi online kalayan langkung ti satengah tina pasar sahame. Ieu ngarecahna PayPal sareng pesaing na:

Prosesor pamayaran Jumlah loka Pangsa pasar
paypal 426,954 54.48%
belang 145,565  18.57% 
Amazon Pay 29,305  3.74% 
Pamayaran pasagi 18,015  2.30% 
Braintree (Milik ku PayPal) 17,400  2.22% 
Checkout Stripe 15,444  1.97% 
Authorize.net 13,150  1.68% 
Afterpay 11,267  1.44% 
Klarna 9,388  1.20% 
Solusi Pamayaran Vanco 8,977  1.15% 
LawPay 6,295  0.80% 
Teguh 4,261  0.49% 
Worldpay 3,518  0.45% 
Seuseurian 3,471  0.44% 
sumber: Datanyze

Balik deui ka titik kuring ... PayPal sanés ngan saukur gateway pembayaran deui, éta ngagaduhan ékosistem nyalira online. Kalayan 200 juta pangguna aktip, 16 juta rekening padagang, sareng 1.7 milyar transaksi, #PayPal mangrupikeun sistem pembayaran online pangageungna. Aya komunitas PayPal anu hirup sareng duanana ngajual sacara éksklusif ngalangkungan PayPal sareng mésér sacara éksklusif sareng PayPal. Upami anjeun situs ecommerce, PayPal pasti kedah janten bagian tina pilihan pamayaran anjeun pikeun kapitalisasi komunitas ieu.

PayPal mangrupikeun platform Révolusi anu ngarobah dunya bisnis jasa artos. Infographic ieu, Carita Sukses Sistem Pembayaran Online Pangageungna, tingali kumaha paypal jalan nepi ka puncak dunya pembayaran online sareng kumaha teras-terasan janten langkung ageung.

Ieu sababaraha statistik anu kasohor dina PayPal:

  • Dina taun 1999, PayPal dipilih minangka salah sahiji tina 10 ideu bisnis pangageungna taun éta
  • PayPal ngagaduhan pertumbuhan 10% per taun dibandingkeun sareng rata-rata pertumbuhan 3% industri
  • 18% sadaya e-commerce diolah ku PayPal
  • Dina CyberMonday of 2015, Paypal pencét rékaman 450 transaksi per detik

PayPal Statistik Infographic

2 Komentar

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.