PaySketch: PayPal Analytics sareng Ngalaporkeun

payketch pikeun paypal

Kami gaduh sababaraha kolega di industri anu ngamangpaatkeun PayPal kanggo sadaya transaksi na. Gerbang pembayaran sareng prosesor nambihan sakedik biaya dina transaksi, janten PayPal mangrupikeun cara anu saderhana sareng dipercaya pikeun ngumpulkeun biaya langganan, unduhan, sareng pembayaran anu sanés. Kitu cenah, antarbeungeut PayPal sanés panggampangna pikeun ditavigasi - janten kéngingkeun alat intél bisnis anu tiasa ngabantosan anjeun ngawas, nganalisis, ngumpulkeun sareng berinteraksi sareng konsumén anjeun tiasa nyayogikeun kaunggulan anu gedé pikeun anjeun.

Paysketch nyayogikeun aplikasi desktop intél bisnis anu mampu anu ngabantosan anjeun ngatur sareng ngawaskeun bisnis anjeun tibatan antarmuka PayPal anu leres-leres ngan ukur masihan wawasan kana transaksi. PaySketch nyayogikeun pandangan umum pikeun akun anjeun ogé dasbor khusus pikeun transaksi, penjualan, pamayaran, konsumén, produk sareng ngalaporkeun.

Aya tilu kauntungan konci pikeun PaySketch:

  1. Analytics - PaySketch nyayogikeun PayPal Analytics sacara langsung sareng wawasan, ramalan sareng analisis tren pikeun ngabantosan anjeun ngawas sareng ningkatkeun usaha.
  2. ngalaporkeun - Nyaring, milarian, ningali sareng ngaunduh transaksi PayPal sacara instan. Ningali sareng nurunkeun laporan ngeunaan penjualan, produk sareng / atanapi konsumén.
  3. Management akun - Lacak transaksi, tingali kasaimbangan akun anjeun, ngolah ngabalikeun duit sareng ngirim artos.

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.