Pentingna Kolaborasi Pikeun Pemasar Dina Lockdown

Kolaborasi Tim Jauh Marketing sareng pCloud

Hiji panilitian ngeunaan pemasar sareng CEO dina usum panas mendakan yén ngan lima per cent henteu mendakan positip pikeun kahirupan di lockdown - sareng teu saurang jalma nyarios yén aranjeunna gagal diajar hiji hal dina waktos éta.

Sareng ku ditanggap pent-up paménta pikeun kagiatan pamasaran saatos usum semi lockdown, éta ogé ogé.

keur xPlora, agénsi pamasaran sareng digital anu dumasarkeun di Sofia, Bulgaria, kamampuan ngabagi file desain sareng asét visual sanés ku staf sareng prospek parantos kabuktosan penting pisan.

Janten agénsi digital, aman, sareng aksés 24/7 kana aset visual mangrupikeun konci pikeun tim kami. pCloud sasuai sapinuhna sareng sarat kaamanan anu parantos kami laksanakeun pikeun nyumponan pasaratan lokal sareng multinasional.

Georgi Malchev, xPlora Ngatur Rakan

Tim xPlora ayeuna dianggo pCloud, salah sahiji panyimpenan awan sareng platform ngabagi file paling gancang di Éropa. Kalayan palanggan internasional, lockdown nyayogikeun tangtangan khusus.

Tapi kumaha tim pamasaran kedah bagikeun file anu penting - sareng sering ageung - supados tiasa beroperasi dina kapasitas maksimum di dunya dimana Covid-19 teras-terasan ngadamel bencana? Aya tilu aturan emas pikeun ngajaga kontinuitas bisnis bari nganut kerja jarak jauh sareng hibrida:

Tetep Nyambung

Tetep nyambung sareng damel kohesif sareng kolega ti bumi tiasa ngabuktoskeun sesah, sareng hal-hal anu saderhana sapertos nunjukkeun dokumen padamelan anu sanés, janten tugas anu langkung sesah. Kamampuh pikeun gawé bareng dina dokumén, visual sareng file audio sakumaha gampang anjeun dina lingkungan kantor mangrupikeun konci pikeun kasuksesan. 

kira-kira 60% masarakat Inggris parantos damel ti bumi ti saprak lockdown coronavirus, kalayan 26% mutuskeun pikeun teras damel ti bumi sakapeung, sakali aman pikeun ngalakukeunana. Malah nalika normalitas malikkeun, masih bakal aya kabutuhan pikeun tetep nyambung ka batur sapagawean anu henteu aya di kantor sacara rutin sareng mutuskeun kadang damel ti bumi. Janten penting pisan pikeun ngagaduhan pakakas kolaborasi anu pas pikeun pangguna.

Difokuskeun Kaamanan File

Penting dina waktos anu teu pasti sapertos kitu yén sadaya jelema rumaos raos aman nalika kolaborasi dina dokumén. Ieu kalebet masihan konsumén mastikeun deui ogé padamel. Ngan ukur kaamanan kelas militér ngamungkinkeun katengtreman leres-leres na kapercayaan, janten penting pisan pikeun anu gaduh usaha sareng anu nembé téknologi anyar ngalaksanakeun padamelan na. Di pCloud, kami hoyong ogé ngaléngkah jauh sareng ngantepkeun pangguna mutuskeun naha aranjeunna hoyong nyimpen inpormasi na di Éropa atanapi Amérika Serikat, ngamungkinkeun aranjeunna pikeun ngaropea tempat file na disimpen gumantung kana karesep pribadi. 

Gampang Pikeun Paké

Gampang panggunaan sigana paménta pangbadagna pikeun panyadia panyimpenan awan. Anu teu diperyogikeun ku bisnis mangrupikeun sistem sareng prosés anu rumit pikeun diajar. Solusi anu cocog pikeun sadaya katégori penting pisan.

Diprediksi yén dina akhir taun 2020, 83% beban padamelan bakal aya dina méga, ngan ukur nyorot pentingna tetep nyambung nalika ngabagi ideu sareng ngembangkeun strategi marketing, sareng nyiptakeun lingkungan kerja kolaborasi. Pikeun agénsi pamasaran, Covid-19 parantos nyayogikeun kasempetan pikeun kéngingkeun sistem sareng prosés anu pas pikeun minuhan 'masa depan damel'. Mangrupikeun kasempetan anu aranjeunna henteu sanggup sono.

Ngadaptarkeun pCloud

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.