RSS = Neruskeun Sindikasi Sederhana? Nyebarkeun Resume Online anjeun

TechnoratiSalah sahiji fitur anu saé tina Technorati is as a search engine. There are two methods to do this, one is searching by word, the other by tag. I like using tag since it can really target the material you're looking for.

Conto Milarian:
http://www.technorati.com/tag/ajax+apollo

Conto Tag:
http://www.technorati.com/tag/ajax+apollo

Réspon pikeun milarian tag mantap pisan. Aya sababaraha cara ngebor pikeun eusi pikeun mendakan naon anu anjeun peryogikeun.
Milarian Tag Technorati

Pilihan pikeun ngamangpaatkeun tag henteu aya tungtungna ... nyatana, kuring nyandak kasempetan dinten ieu sareng milari tag "resume" sareng "mcse".

Voila! Éta ngahasilkeun sababaraha hits:
http://www.technorati.com/tag/resume+mcse

Kuring teras milarian "padamelan" sareng "msce":
http://www.technorati.com/tag/job+mcse

Wow! There's a few hits on that as well! I'm not sure about you guys but I think this a perfect, suitable means for utilizing RSS! Ku jalma-jalma ngeposkeun resume dina blog sorangan teras dunungan ngeposkeun posisi dina blog perusahaan na .... Technorati tiasa gampang dianggo pikeun nyaring sareng ngaidentipikasi padamelan pikeun pangusaha sareng pangusaha pikeun padamelan!

RSS = Neruskeun Sindikasi Sederhana?

5 Komentar

  1. 1
  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.