Salam sejahtera sareng anjeun

bumiAbdi ageung Katolik Roma. Dugi ka ayeuna, bagian anu dipikaresep ku jisim kuring nyaéta nalika sadayana kedah ngungkulan rasa isinna, sasalaman sareng tatangga, sareng nyarios, "Peace with you." Walerna, "Sareng ogé sareng anjeun."

Dina basa Arab, ieu mangrupikeun "As-SalÄ ?? mu Alaykum". Walerna, "Alaykum As-SalÄ ?? m".

Dina basa Ibrani, "Shalom aleichem". Walerna, "Aleichem shalom".

Teras, tangtosna, aya anu gancang dina unggal bahasa ... "Damai", "Salam" sareng "Shalom".

Naha endah sadayana agama-agama turun Nabi Musa sadayana silih salam ku kecap Damai… tapi urang henteu tiasa ngahontal éta?

4 Komentar

  1. 1

    Naha endah pisan sadaya agama turunna Nabi Musa sadayana silih salam ku kecap Damaiâ? ¦ tapi urang henteu tiasa ngahontal éta?

    Kumaha leres! Tapi, nalika urang silih salam, naha urang hartosna ogé?
    Ideu tukangeun Shalom nyaéta yén kami hartosna éta. Hanjakalna, everyones ngajantenkeunana janten formalitas.

  2. 2

    PEACE BE WITH YOU mangrupikeun judul novel anyar kuring. Kuring ogé mendakan yén bagian tina jisim janten latihan anu narik ati. Éta maénkeun bagian anu penting dina milih judul kuring. Janten, kuring nyarios ka sadayana,
    KADAMATAN JEUNG KA Anjeun.

  3. 4

    Pos anu saé. Anjeun nyieun sababaraha titik hébat anu paling jalma
    henteu ngartos sapinuhna.

    "Dugi ka ayeuna, bagian anu dipikaresep ku jisim kuring nyaéta nalika sadayana kedah ngungkulan rasa isinna, sasalaman sareng tatangga na, sareng nyarios, 'Damai sareng anjeun.'"

    Abdi resep kumaha anjeun ngajelaskeun éta. Pisan mantuan. Hatur nuhun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.