Penguin 2.0: Opat Fakta Anu Anjeun Kedah Terang

Penguin 2.0

Éta kajantenan. Kalayan hiji tulisan blog, peluncuran algoritma, sareng sababaraha jam pamrosésan, Penguin 2.0 parantos dikaluarkeun. Internét moal pernah sami. Matt Cutts nyebarkeun tulisan anu pondok dina topik dina 22 Méi 2013. Ieu aya opat hal konci anu anjeun kedah terang ngeunaan Penguin 2.0

1. Penguin 2.0 mangaruhan 2.3% tina sadaya pamundut Inggris-AS. 

Entuk sora 2.3% ka anjeun resep jumlah anu alit, émut yén aya perkiraan 5 milyar pamilarian Google per dinten. 2.3% tina 5 milyar seueur pisan. Hiji situs dagang bisnis leutik tiasa gumantung kana 250 pamundut anu sanés pikeun patalimarga sareng pendapatan anu lumayan. Dampakna langkung ageung tibatan angka decimal sakedik anu tiasa disarankan.

Ku ngabandingkeun, Penguin 1.0 mangaruhan 3.1% sadaya situs wéb. Émut hasilna musibah éta?

2. Pamundut basa anu sanésna ogé kapangaruhan ku Penguin 2.0

Sanaos mayoritas pamundut Google dilakukeun dina basa Inggris, aya ratusan jutaan pamundut dilakukeun dina basa sanés. Dampak algoritma Google dugi ka basa-basa sanés ieu, nempatkeun kibosh langkung ageung dina webspam dina tingkat global. Bahasa anu garing perséntase langkung luhur tina webspam bakal kapangaruhan langkung seueur.

3. Algoritma parantos robih sacara substansial.

Penting pikeun tetep diémutan yén Google parantos lengkep ngarobih algoritma dina Penguin 2.0. Ieu sanés ngan ukur nyegerkeun data, sanaos skéma namina "2.0" ngajantenkeun sapertos kitu. Algoritma anyar hartosna seueur trik spammy anu lami ngan saukur moal jalan deui.

Jelas, ieu sanés pertama kalina urang tepang sareng Pingguin. Ieu sajarah titik pingguin.

  • 24 April 2013: Pingguin 1. Pembaruan Penguin anu munggaran sumping tanggal 24 April 2012, sareng mangaruhan langkung ti 3% pamundut.
  • 26 Méi 2013: Pembaruan pingguin. Sabulan saatos, Google nyegerkeun algoritma, anu mangaruhan sakedik patarosan, sakitar 01%
  • 5 Oktober 2013: Pembaruan pingguin. Dina usum gugur taun 2012, Google ngamutahirkeun deui data. Waktos Ieu sakitar 0.3% tina pamundut kapangaruhan.
  • 22 Méi 2013: Penguin 2.0 ngaleupaskeun, mangaruhan 2.3% tina sadaya pamundut.

Sakumaha Cutts ngajelaskeun ngeunaan 2.0, "Éta mangrupikeun generasi anyar algoritma. Iterasi Penguin anu saacanna hakékatna ngan ukur ningali halaman imah hiji situs. Generasi Penguin anu langkung énggal langkung jero sareng pangaruhna ageung pisan di daérah alit waé. ”

Wébmaster anu kapangaruhan ku Pingguin bakal ngaraoskeun pangaruhna langkung sesah, sareng sigana ogé bakal langkung lami deui pikeun pulih. Algoritma ieu lebet pisan, hartosna pangaruh na nyusut ampir unggal halaman dina poténsial palanggaran.

4. Bakal aya deui Penguin.

Kami henteu kantos nguping pamungkas Penguin. Kami ngarepkeun pangaluyuan tambahan tina algoritma, sabab Google parantos ngalakukeun unggal parobahan algoritma anu kantos dilakukeun. Algoritma mekar sareng lingkungan wéb anu teras-terasan.

Matt Cutts nyebatkeun, "Kami tiasa nyaluyukeun pangaruhna tapi kami hoyong ngamimitian dina hiji tingkat teras kami tiasa ngarobih hal-hal kalayan merenah." Hiji komentator dina blogna naros khusus ngeunaan naha Google bakal "nolak nilai hulu pikeun spammers tautan," sareng Mr. Cutts ngawaler, "éta engké engké."

Ieu nunjukkeun pengetatan tambahan sareng, meureun, pikeun sababaraha pelonggaran, tina pangaruh Penguin 2.0 salami sababaraha bulan ka payun.

Seueur wébmaster sareng SEO parantos dipikaharti frustasi dina pangaruh négatip parobihan algoritma dina situs sanésna anu séhat. Sababaraha wébmaster aya di tempat anu aya di kolam renang wéb. Aranjeunna parantos nyéépkeun sababaraha bulan atanapi taun pikeun nyiptakeun eusi padet, ngawangun tautan anu luhur-otoritas, sareng ngadamel situs anu sah. Acan, ku sékrési algoritma anyar, aranjeunna bakal ngalaman hukuman ogé. Hiji wéb leutik-biz ngadu'a, "Naha bodo kuring pikeun nanem modal taun kamari ngawangun situs otoritas?"

cutts-balesan

Dina panglipur, Cutts nyerat, "Kami gaduh sababaraha hal anu bakal datang engké usum panas ayeuna anu kedah ngabantosan jinis situs anu anjeun sebatkeun, janten kuring pikir anjeun ngagaduhan pilihan anu leres pikeun ngerjakeun wewenang."

Kana waktosna, algoritma akhirna néwak ku webspam. Masih aya kénéh sababaraha cara pikeun maénkeun sistem, tapi gimna liren nalika Panda atanapi Penguin milampah ka lapangan bola. Éta salawasna pangalusna pikeun nurut kana aturan kaulinan.

Naha anjeun kapangaruhan ku Penguin 2.0?

Upami anjeun panasaran naha Penguin 2.0 parantos mangaruhan anjeun, anjeun tiasa ngalakukeun analisis anjeun nyalira.

  • Pariksa réngking konci anjeun. Upami aranjeunna parantos turun sacara signifikan mimiti kaping 22 Méi, aya kasempetan anu saé pikeun situs anjeun kapangaruhan.
  • Nganalisis halaman anu nampi fokus pang gedong pangseueurna, contona halaman asal anjeun, halaman konvérsi, halaman kategori, atanapi halaman badarat. Upami patalimarga turun sacara drastis, ieu mangrupikeun tanda pingguin 2.0.
  • Tingali pikeun pergeseran peringkat anu mungkin pikeun grup keyword tibatan ukur konci khusus. Salaku conto, upami anjeun hoyong pangkat pikeun "windows vps," tibatan nganalisis kecap konci sapertos "windows vps hosting," "kéngingkeun windows vps hosting," sareng kecap konci anu sami.
  • Lacak patalimarga organik anjeun jero sareng lega. Google analytics nyaéta sobat anjeun nalika diajar situs anjeun, teras pulih tina pangaruh naon. Perhatoskeun khusus kana persentase patalimarga organik, sareng ngalakukeun éta ngalangkungan sadaya halaman situs utama anjeun. Salaku conto, terang halaman mana anu ngagaduhan jumlah pangunjung organik anu pangluhurna salami sasih 21 April-21 Mei. Teras, carioskeun upami angka-angka ieu dicelupkeun mimiti 22 Méi.

Patarosan pamungkas sanés "naha kuring kapangaruhan," tapi "naon anu kuring lakukeun ayeuna kuring kapangaruhan?"

Upami anjeun parantos kapangaruhan ku Penguin 2.0, ieu anu kedah anjeun laksanakeun:

Kumaha Cageur tina Penguin 2.0

Lengkah 1. Reureuhan. Éta badé leres-leres.

Lengkah 2. Identipikasi sareng cabut halaman spammy atanapi kualitas handap tina halaman wéb anjeun. Pikeun unggal halaman dina situs anjeun, naroskeun ka diri naha leres-leres nyayogikeun nilai pikeun pangguna atanapi naha éta ngan ukur aya salaku pakan mesin pencari. Upami jawaban anu leres upami anu terakhir, maka anjeun kedah nambihan atanapi ngaleungitkeun éta tina situs anjeun.

hambalan 3. Identipikasi sareng cabut tautan asup spammy. Pikeun ngaidentipikasi tautan mana anu tiasa ngirangan peringkat anjeun sareng nyababkeun anjeun kapangaruhan ku pingguin 2.0, anjeun kedah ngalakukeun Inok profil link asup (atanapi gaduh ahli anu ngalakukeun éta pikeun anjeun). Saatos anjeun ngaidentipikasi tautan mana anu kedah dipiceun, cobian angkat ku ngirim email ka wébmaster sareng naroskeun aranjeunna sopan pikeun ngahapus tautan kana halaman wéb anjeun. Saatos réngsé ngalengkepan pamundut anjeun, pastikeun ogé nolak éta ogé, nganggo Alat Disavow Google.

Lengkah 4. Kalebet kana kampanye ngawangun tautan asup anu anyar. Anjeun kedah ngabuktoskeun ka Google yén halaman wéb anjeun pantes aya dina peringkat luhur hasil pamilarian. Kanggo ngalakukeun éta, anjeun bakal kedah sababaraha sora kapercayaan anu dipercaya tina pihak katilu anu dipercaya. Sora ieu aya dina bentuk tautan asup tina panerbit sanés anu dipercaya ku Google. Angkat saha penerbit Google anu réngking di luhur hasil pamilarian pikeun konci primér anjeun sareng ngahubungi aranjeunna ngeunaan ngalakukeun tulisan blog tamu.

Strategi SEO solid payun bakal nolak nampi atanapi ngiringan téhnik topi hideung. Éta bakal nampi sareng ngahijikeun 3 pilar SEO ku cara nambihan nilai pikeun pangguna sareng netepkeun kapercayaan, kapercayaan, sareng otoritas. Fokus kana eusi anu kuat, sareng dianggo ngan ukur ku agénsi SEO anu reputable kalayan catetan anu kabuktosan ngabantosan situs-situs pikeun suksés.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.