9 Alesan Naha Investasi Dina Parangkat Lunak Rujukan mangrupikeun Investasi Pangsaéna Kanggo Tumuwuhna Usaha Anjeun

Nalika ngeunaan pertumbuhan bisnis, panggunaan téknologi moal dilawan! Ti ibu alit sareng toko pop ka korporasi ageung, henteu tiasa dipungkir yén nanem modal dina téknologi mayar ageung sareng seueur anu gaduh usaha henteu sadar beuratna investasi pikeun téknologi. Tapi tetep di luhur téknologi maju sareng parangkat lunak sanés tugas anu gampang. Sakitu seueur pilihan, seueur teuing pilihan… Investasi dina perangkat lunak pamasaran rujukan pikeun bisnis anjeun penting pisan

Jualan Penjualan: Genep Strategi Anu Menangkeun Haté (Sareng Tip Anu sanés!)

Nulis serat bisnis mangrupikeun konsép anu dugi ka jaman baheula. Dina waktos éta, serat penjualan fisik mangrupikeun tren anu ditujukeun pikeun ngaganti pemasar panto-ka-panto sareng pitches-na. Jaman modéren meryogikeun pendekatan modéren (ngan ukur ningali parobihan iklan pariwara) sareng nyerat serat penjualan bisnis teu terkecuali. Sababaraha prinsip umum ngeunaan bentuk sareng unsur surat penjualan anu saé tetep diterapkeun. Kitu cenah, struktur sareng panjang serat bisnis anjeun gumantung

Hasil: Ngaronjatkeun ROI Pamasaran Eusi anjeun sareng Eusi Interaktif

Dina podcast anu anyar sareng Marcus Sheridan, anjeunna nyarioskeun taktik anu bisnis kaleungitan tanda nalika aranjeunna nuju ngembangkeun usaha pamasaran digital. Anjeun tiasa ngupingkeun sadaya épisode di dieu: Hiji konci anu anjeunna nyarios salaku konsumén sareng usaha teras langsung mandiri perjalanan palangganna nyaéta kontéks interaktif. Marcus nyebatkeun tilu jinis eusi interaktif anu ngamungkinkeun arah diri: Penjadwal diri - kamampuan pikeun prospék nyetél

Botco.ai: Solusi Marketing Conversational-Compliant HIPAA

Platform obrolan HIPAA-Compliant Botco.ai terus maju, nambahan Kontéks Kontéks Obrolan Marketing sareng dasbor analytics anu maju. Marketing Kontekstual Obrolan ngamungkinkeun para pemasar pikeun ngamimitian paguneman khusus sareng prospek sareng konsumén dumasar kana kumaha aranjeunna sumping pikeun nganjang halaman wéb perusahaan atanapi sipat média. Dasbor analytics anyar nyayogikeun wawasan anu jero kana patarosan pangunjung sareng paripolah. Babarengan integrasi Botco.ai sareng email, CRM, sareng sistem pamasaran sanés, Contextual Chat Marketing nyangking tingkat personalisasi pikeun paguneman

Pangirut: Ngungkit Jaringan anjeun Pikeun Nutup Langkung Langkung Transparan sareng Platform Intél Hubungan ieu sareng Analytics

Solusi manajemén hubungan palanggan (CRM) rata-rata mangrupikeun platform anu statis ... basis data sambungan, kagiatanana, sareng; meureun, sababaraha integrasi sareng sistem sanés anu nyayogikeun wawasan tambahan atanapi kasempetan pamasaran. Sakaligus, unggal konéksi dina database anjeun ngagaduhan sambungan anu kuat, pangaruh ka konsumén sanésna sareng pengambil keputusan bisnis. Penyuluhan jaringan anjeun ieu henteu acan diterapkeun. Naon Intél Hubungan? Téknologi kecerdasan hubungan nganalisis data komunikasi tim anjeun sareng sacara otomatis nyiptakeun grafik hubungan anu diperyogikeun

6 Conto Kumaha Usaha Tiasa Tumuh Nalika Pandemi

Dina awal pandemi, seueur perusahaan motong iklanna sareng anggaran pamasaran kusabab turunna pendapatan. Sababaraha bisnis panginten yén kusabab PHK masal, konsumén bakal lirén balanja sahingga iklan sareng anggaran pamasaran dikirangan. Perusahaan-perusahaan ieu turun-tumurun salaku réspon kana kasusah ékonomi. Salian ti perusahaan ragu-ragu pikeun neraskeun atanapi ngaluncurkeun kampanye iklan anyar, stasiun televisi sareng radio ogé berjuang pikeun ngiringan sareng ngajagaan klien. Agénsi sareng pamasaran

Daptar Eusi Anu Kedah Dipiboga Satiap B2B Kabutuhan Usaha Pikeun Ngakanan Perjalanan Anu Mésér

Éta pédah kuring yén B2B Marketers bakal sering nyebarkeun seueur kampanye sareng ngahasilkeun aliran eusi atanapi apdet média sosial tanpa dasar anu paling dasar, perpustakaan eusi anu diproduksi saé anu dipilarian ku unggal prospek nalika nalungtik pasangan, produk, panyadia salajengna. , atanapi jasa. Dasar eusi anjeun kedah langsung tuang perjalanan pembeli anjeun. Upami anjeun henteu… sareng pesaing anjeun ... anjeun bakal sono kasempetan anjeun pikeun ngadegkeun bisnis

Streak: Atur Pipa Penjualan anjeun dina Gmail Kalayan CRM Unggulan Ieu

Saatos ngadegkeun reputasi anu hébat sareng teras damel di situs abdi, nyarios, nyerat abdi, wawancara abdi, sareng bisnis kuring ... jumlah réspon sareng tindak lanjut anu kuring kedah sering ngalangkungan retakan. Kuring henteu ragu yén kuring kaleungitan kasempetan anu hébat ngan saukur kusabab kuring henteu nuturkeun sareng prospek dina waktos anu tepat. Dina masalahna, sanaos, nyaéta babandingan némpél anu kuring kedah lulus pikeun mendakan kualitasna