People.ai: Buka konci Kakuatan Kecerdasan Ponggawa pikeun Penjualan, Marketing, sareng Tim Sukses Palanggan Anjeun

Sedengkeun kecerdasan buatan terus naékkeun alarm ku seueur jalma, kuring sacara pribadi yakin éta bakal ngaluarkeun kasempetan anu luar biasa pikeun tim penjualan sareng pamasaran. Kiwari, seuseueurna waktos pamasar nuju nyéépkeun solusi téknologi, mindahkeun data, uji coba, sareng nganalisis hasil prakarsa pamasaranna salaku persiapan kampanye salajengna.

Janji ai nyaéta sistem tiasa diajar tina tindakan urang, janten téknologi tiasa ngaoptimalkeun nyalira, data tiasa dipindahkeun langkung épéktip, tés tiasa sacara otomatis dilaksanakeun sareng hasilna bakal ngarobih téknologi. AI henteu ngagentos bakat, éta bakal ngaktipkeun kreativitas urang, ngaluarkeun urang tina gulma, sareng ngabantosan urang pikeun minuhan poténsi penjualan sareng pamasaran urang sapertos anu henteu kantos sateuacan.

nu Jalma․ai platform néwak sadaya kontak, aktipitas, sareng papacangan pikeun ngajalankeun wawasan anu tiasa ditindak dina sadaya penjualan, pamasaran, sareng tim kasuksésan pelanggan. Ku analisa data paripolah manusa, sistem tiasa nyayogikeun eupan balik konci pikeun ningkatna penjualan sareng kinerja pamasaran ogé maca prospek anjeun sareng konsumén kalayan langkung akurat.

60% organisasi ngarepkeun ningkatkeun inpéstasi di AI ku langkung ti 50% dina 2018. Rasi Konstelasi

nu Jalma․ai platform ngagaduhan 3 tahapan anu béda:

  1. Ingestion - data kagiatan anu dicandak tina komunikasi email, kalénder, paguneman telepon, sareng konperénsi pidéo.
    Kalayan 96 sambungan API out-of-the-box kana email, sistem kalénder, audio, sareng jasa konperénsi pidéo, sareng sistem telepon - People.ai ngamangpaatkeun kagiatan nangkep kamampuan industri pikeun nyekel kamampuan sareng ngalengkepan organisasi anjeun kalayan kamampuan pikeun néwak sadayana -komunikasi pelanggan tim-pasar.
  2. analisa - Modél data master cocog AI tina data evergreen anu tiasa mengklasifikasikan eusi, maca séntimén, ngabéréskeun idéntitas, ngaraos eusi perusahaan-grade, dina GDPR sareng platform patuh privasi. Kalayan akun industri-kasatiaan pangluhurna sareng algoritma cocog kasempetan, tiebreakers anu tiasa disesuaikan, sareng pamimpin organisasi penciptaan kontak otomatis tiasa gampang yén kontak CRM tina kagiatan pamasaran sareng penjualan sacara otomatis bakal tungtungna di tempat anu leres dina CRM. Sakali cocog, People.ai ngamangpaatkeun kakawasaan AI pikeun nganalisis sentimen, ngadeteksi pesaing nyatakeun, sareng ngeuyeuban data kontak pikeun duanana ngajawab pikeun nyocogkeun bisnis sareng résolusi kontak pribadi sareng nguatkeun data anu anyar sareng anu lami dina CRM anjeun.
  3. Nganteurkeun Kecerdasan - Henteu ngan ukur platform People.ai ingest, nganalisis, sareng nguatkeun data kagiatan anjeun, éta ogé nganteurkeun data sareng wawasan kana alat anu parantos anjeun anggo. Salaku tambahan kana aplikasi wéb People.ai anu kuat, People.ai didesain pikeun nganteurkeun data sareng wawasan langsung ka alat intél bisnis anjeun, pakakas gudang data, Slack, balik kana CRM anjeun, atanapi seueur alat sanésna ngalangkungan API mantap kami. Data henteu deui ngaleungit nalika didamel, éta ditarik, dianalisis sareng ditagih, sareng dikintunkeun deui ka anjeun dimana éta penting.

Kéngingkeun Demo Jalma.ai

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.