Kebangkitan Pemasaran sareng Pariwara Berbasis Jalma

iklan dumasar jalma

Dina whitepaper maranéhanana dina Marketing Dumasar Jalma, Atlas nyayogikeun sababaraha statistik anu pikaresepeun dina pamasaran jeung iklan dumasar-jalma. Sedengkeun nyéépkeun waktos langkung seueur pikeun mobile sacara umum, 25% jalma nganggo 3 alat atanapi langkung per dinten, sareng 40% jalma ngalih alat pikeun ngarengsekeun hiji kagiatan

Naon ari Pamasaran Dumasar Jalma?

Sababaraha aplikasi sareng platform nawiskeun pangiklan kamampuan unggah prospek atanapi daptar palanggan pikeun cocog sareng pangguna di antara dua. Daptar tiasa diunggah sareng cocog sareng pangguna dina sistem induk dumasar tina alamat email. Maka pangiklan tiasa nargétkeun daptar-daptar éta kalayan kampanye khusus.

Kuring mendakan langsung dina rambut salib ieu. Kuring ngamangpaatkeun telepon sélulér kuring pikeun ngalangkungan email sareng sosial, teras tablet kuring pikeun ngaréspon seueur, teras kuring turun kana karya inti dina laptop kuring. Ieu, tangtosna, mangrupikeun masalah ageung pikeun pangiklan. Ngamangpaatkeun metodologi wéb-cookie, sesah pisan pikeun nyambungkeun breadcrumbs sareng ngaidentipikasi prospek anjeun atanapi pelanggan ngalangkungan unggal alat anu aranjeunna anggo.

Numutkeun Nielson OCR Norms:

  • 58% pangukuran dumasar cookie overstated
  • 141% understatement frékuénsi dina pangukuran dumasar cookie
  • 65% akurasi dina nargétkeun demografi dina pangukuran berbasis cookie
  • 12% konvérsi lasut ku pangukuran dumasar cookie

Éta alesanana pamasaran dumasar-jalma nuju naék. Daripada pamasaran kana cookies browser sareng nyobian nyambungkeun titik-titik, perusahaan tiasa unggah prospek atanapi daptar palangganna langsung kana platform iklan teras nargétkeun ka pangguna éta dina alat naon waé. Éta henteu kabobodo - seueur jalma nganggo alamat email anu sanés antara platform sosial sareng platform bisnisna. Tapi éta ngagaduhan sababaraha kaunggulan anu luar biasa tibatan prosés penargetan sareng pamisahan khas.

Sinyal sareng Ékonsultansi surveyed 358 senior marketer Amérika Kalér senior sareng pembeli média agénsi ngartos pangaruh sareng masa depan média anu tiasa ditunjuk dina organisasi aranjeunna. Kami mendakan yén pangiklan siap ningkatkeun Investasi na dina solusi média anu tiasa diungkulan anu ngiket iklanna ka konsumén nyata sacara real waktos, nguatkeun aranjeunna pikeun sasaran iklan digital kalayan langkung pas sareng kaitan. Pamustunganana, iklan dumasar jalma-jalma mangrupikeun stratégi pikeun aranjeunna nungkulan tangtangan dunya lintas-alat.

Hasilna pikaresepeun! 70% pangiklan ngajelaskeun hasil nargétkeun pihak kahiji sakumaha saé atanapi anu diarepkeun, 63% pangiklan ngalaporkeun tingkat klik-tingkatan anu ningkat, sareng 60% pangiklan ngalaman tingkat konvérsi anu langkung luhur Ieu inpormasi lengkep tina Sinyal:

Pamasaran sareng Pariwara Berbasis Jalma

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.