5 Kasalahpahaman Pemasaran sareng Kanyataan

penjualan persépsi pamasaran kanyataan

Kami nuju ngagarap proposal ayeuna dimana prospek nyatakeun yén aranjeunna hoyong pindah gancang. Kaseueuran salesman bakal ciduh kalayan kasempetan kéngingkeun tandatangan gancang, tapi kuring ayeuna ningali salaku tanda peringatan. Pindah gancang biasana ngakibatkeun ekspektasi meunang ngawujud gancang. Sedengkeun éta tiasa dimungkinkeun dugi ka sacara tuntas nganalisis klien, kompetisi, sareng kasempetan, kami henteu yakin kumaha gancangna urang tiasa nampi hasilna.

Naha éta salah paham? Kasalahpahaman? Atanapi naha éta sono harepan. Sugan éta gabungan tina sadayana di luhur, tapi pamasaran henteu ngagaduhan tantangan anu luar biasa. Kuring kadang mikir yén urang nyandak kana diri urang sorangan kusabab urang condong ngagolongkeun hasil anu paling henteu kabayangkeun dina platform, situs sedeng atanapi agénsi naon waé.

Hatur nuhun pikeun jalma anu resep Highspot anu mikawanoh seueur mitos di ditu. Aranjeunna parantos ngahasilkeun infographic ieu sareng 5 persépsi konci, kanyataan sareng tips pikeun ningkatkeun kasuksésan masing-masing:

  1. kanyataan - 65% eusi anu didamel ku pamasaran nyaéta pernah dianggo ku penjualan.
  2. kanyataan - Kurang ti 10% anggaran pamasaran kana upaya éta ngahasilkeun hasil penjualan.
  3. kanyataan - Ngan 24% perusahaan parantos diformalisasi pamasaran ka jualan handoffs.
  4. kanyataan - Parabot tiasa overcomplicate prosés penjualan Anjeun sareng ngancurkeun anggaran anjeun.
  5. kanyataan - 28% eusi nyaéta pernah kapendak sareng penjualan nyéépkeun 31% waktosna pikeun milarian!

Pastikeun pikeun nyandak tips anu Highspot sediakan dina infographic na:

Persépsi versus Realitas sareng Marketing sareng Penjualan

nu Highspot platform pangabisa penjualan ngahubungkeun tim penjualan kana kontén anu paling relevan pikeun tiap kaayaan, nyayogikeun cara anu fleksibel pikeun nampilkeun kontén ka palanggan, sareng nganteurkeun pisibilitas real-time naha konsumén mendakan kontén anu pikaresepeun. Cangehgar analytics nyayogikeun wawasan anu tiasa ditindaklakeun sahingga pitches sareng kontén tiasa dioptimalkeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.