Data Sampurna Mustahil

Data Sampurna Mustahil | Blog Tech Marketing

Data Sampurna Mustahil | Martech ZonePamasaran di jaman modéren mangrupikeun hal anu lucu; sedengkeun kampanye pamasaran dumasar wéb langkung gampang dilacak tibatan kampanye tradisional, aya seueur inpormasi anu disayogikeun ku jalma-jalma tiasa lumpuh dina milarian langkung seueur data sareng inpormasi akurat 100%. Kanggo sababaraha, jumlah waktos anu dihémat ku tiasa gancang terang jumlah jalma anu ningali iklan online na salami sasih anu ditangtukeun ku waktos aranjeunna nyéépkeun waktos ningali naha nomer sumber patalimarga na henteu lumayan nambihan.

Di sagigireun henteu mampuh pikeun data anu sampurna, aya ogé jumlah data anu matak ngaganggu. Nyatana, seueur pisan anu kadang-kadang sesah ningali leuweung pikeun tatangkalan. Naha kuring kedah ningali tingkat mumbul atanapi tingkat kaluar? Pasti, biaya halaman mangrupikeun barang data anu berharga, tapi naha aya variabel anu langkung saé anu tiasa modél sabaraha halaman eusi anu dibéré patut dina ngarengsekeun tujuan online? Patarosan henteu aya tungtungna sareng jawaban na ogé. Ahli tiasa nyarios ka anjeun, "éta ngan gumantung", tapi jalma anu sirahna aya dina halimun digital analytics panginten panginten aya sakumpulan angka anu sampurna upami aranjeunna nembé ngalangkungan éta sadayana.

Dina kadua daérah ieu, jawabanana gampang - dilakukeun teu sampurna kusabab data anu sampurna sareng / atanapi data lengkep henteu mungkin. Salah sahiji jalma anu nyarioskeun perkawis ieu nyaéta Avinash Kaushik. upami anjeun henteu terang nami na, anjeunna mangrupikeun seniman terlaris New York Times, salah saurang lulugu Google sareng aya di dewan sababaraha Universitas. Blogna, Occam's Razor, mangrupikeun emas murni pikeun analis data modéren sareng kuring nembé nembrak salah sahiji tulisanana anu langkung lami namina, Proses 6 Léngkah pikeun Ngembangkeun Modél Méntal Anjeun. Dina éta, anjeunna ngajelaskeun ideu yén teu aya sakumpulan data anu sampurna sareng jalma-jalma kedah nuturkeun jalur anu langkung saderhana kana "Data Virtuous".

Tina sadaya poin hébat anu anjeunna nyebatkeun, hal anu paling penting nyaéta:

… Padamelan anjeun henteu gumantung kana data kalayan 100% integritas dina wéb. Padamelan anjeun gumantung kana ngabantosan perusahaan anjeun Pindahkeun Gancang sareng Mikir Cerdas.

Dina waktos salajengna basa anjeun ngamuat Analytics, kantun émut yén upami anjeun damel sareng data anu saé sareng parantos nuturkeun prakték anu pangsaéna, anjeun kedah siap nyandak kaputusan ngeunaan cara maju. Kusabab henteu masalah usaha anu anjeun laksanakeun dina milari data anu lengkep sareng sampurna, waktos anu anjeun laksanakeun pikeun éta tiasa nyéépkeun damel dina tingkat konvérsi, nyiptakeun tés pamisah anu énggal, sareng sajabana anjeun terang, hal-hal anu bakal ngabantosan perusahaan anjeun tumuh sareng ngajaga padamelan anjeun.

Hoyong ngamimitian paguneman? Ngahubungan kuring dina Twitter @sharpguysweb.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.