PerfectBanner: Nguji, Optimisasi, sareng Otomatisasi pikeun Iklan Banner

prosés perfectbanner

Kami gaduh iklan spanduk dina situs kami sareng kuring sering nyatujuan sababaraha conto iklan spanduk pikeun pangiklan anu paling pinter. Aranjeunna sadar yén aranjeunna henteu bakalan ngungkit patalimarga di dieu kajabi aranjeunna nguji sareng ngaoptimalkeun iklan spandukna.

Éta mangrupikeun tugas anu sesah pikeun kaseueuran sistem, kalebet Google. Anjeun kedah unggah sababaraha conto, teras ngantep éta ngajalankeun cekap lami pikeun kéngingkeun sababaraha validitas statistik (anu tiasa lami upami tingkat klik-téngén rendah), unggah sareng uji variasi anjeun salajengna, teras teraskeun siklusna. Upami anjeun henteu aya dina luhur hal, éta tiasa rada lami.

Perfectbanner ningkatkeun otomatis unsur kreatif iklan tampilan AdWords anjeun, kalebet warna, gambar, pesen sareng seueur deui. Algoritma aranjeunna parantos ningkat tingkat konvérsi iklan tampilan ku 30-179% pikeun klienna.

Fitur Tés Iklan Perfectbanner

  • Kecepatan Banner Generator - Dirarancang khusus pikeun nyiptakeun spanduk sareng sacara otomatis ningkatkeun, generator spanduk kami bakal ngantep anjeun ngadamel iklan sareng nyetél tés dina waktos anu lami.
  • Algoritma Pangujian Terbalik - Daripada mendakan juara, algoritma kami ngaidentipikasi sareng ngaleupaskeun variasi spanduk anu kaleungitan, sahingga ningkatkeun kinerja rata-rata sacara signifikan.
  • mesin Learning - Algoritma Perfectbanner tumuh langkung kuat ku langkung seueur data sajarah sareng tiasa, salaku conto, diajar warna mana anu ngahasilkeun seueur klik. Langkung seueur anjeun nganggo éta langkung pinter sareng langkung saé.
  • Antrian Pangujian Otomatis - Algoritma sacara otomatis ngalaksanakeun variasi anu unggul tina hiji tés ka anu salajengna, dugi ka ngahasilkeun spanduk anu sampurna.
  • Gampang Paké - Pembina spanduk anu direkayasa khusus, sérver iklan khusus sareng algoritma anu kantos ningkat sacara lancar ngoperasikeun sasarengan supados gampang sareng éfisién pikeun anjeun.

Harga lempeng ka hareup, ngan (US) $ 0.02 / CPM handapeun 150kb sareng $ 0.02 / GB langkung ti 150kb. Aranjeunna nawiskeun ogé hosting CDN pikeun $ 0.10 / GB.

nu Perfectbanner platform ogé diintegrasikeun kana jaringan iklan tampilan utama sanés, kalebet adgear, adgenius, AdMarvel, AdRoll, adSpeed, ADTECH, Adtraction, adrecord, advert serve, AdXpansion, adzerk, Affiliator, appnexus, atlas ku Facebook, bidtheatre, choozle, criteo, cxense , DataXu, Delta Projects, récéh DSP, Double.net, Doubleclick ku Google, egass, kalibet BDR, epom, EroAdvertising, exoClick, Flurry, HasOffers, Mads, MediaMath, mopub, myaffiliates, NetRefer, OpenX, Perfect Audien, Pointroll, Rakuten Pamasaran, ReachLocal, Revive, Sitescout, Sizmek, Smart Ad Server, SpecificMedia, theTradeDesk, Tradedoubler, TradeTracker, TrafficForce, Undertone, Voluum, Xaxis, sareng Zedo (kalayan langkung sumping).

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.