Laju Kasampurnaan Kontén Kacepetan Brand

hare kuya

hare kuyaAya tantangan anu ngalumpuhkeun organisasi ayeuna. Éta kagancangan. Departemen pamasaran anu tetep lincah sareng nyorong eusi kaluar kalayan gancang nyaéta berkembang. Departemen pamasaran anu lumpuh ku kasampurnaan mérek gagal. Éta paribasa kolot kuya sareng hare.

Kuya sok dipaké meunang. Perusahaan anu ngadamel olahtalatah anu jelas, sampurna sareng citraan sacara konsisten teras-teras nepi ka luhur. Perusahaan tanpa mérek padet bakal ditingalkeun… teu dipercaya sareng henteu diperhatoskeun sabab mérek anu sampurna nyolong sorotan sareng minat prospekna.

Pasar parantos mekar, sanajan, sareng ayeuna palanggan komunikasi sareng nalungtik pameseran salajengna, masihan sakedik pisan bewara (atanapi kiridit) pikeun merek. Aranjeunna, sanésna, milari naséhat ti réréncangan sareng kulawarga, ulasan ti jalma sanés, sareng hoyong muka dialog sareng perusahaan sanés diarahkeun ka mail sora atanapi email. Aranjeunna hoyong waleran, sanés logo éndah, halaman wéb, iklan sareng slogan.

Balapanna langkung pondok sareng hares ayeuna unggul. Merek teu sampurna didukung - komo mekar ayeuna-ayeuna - upami perusahaanna nyayogikeun prospek nilai sareng wawasan. Logo, slogan sareng produk anu saé henteu cekap ayeuna pikeun narik massa. Sabalikna, tim anu nyayogikeun bimbingan sareng kapamingpinan dipeunteun langkung ageung tibatan produk éta sorangan.

Janten mana éta? Kuya pikeun kasampurnaan mérek atanapi hare tina speed eusi anu meunang balap?

Sigana mah hare anu ngusir kuya. Merek mangrupikeun bagian anu penting dina strategi anjeun sacara umum, tapi nalika kasampurnaan mérek éta sabenerna ngahambat kamampuan anjeun komunikasi sareng anu hoyong sareng ngantosan pikeun ngalakukeunana, anjeun henteu bakal nohonan harepan pasar anjeun. Pasar nungtut anjeun komunikasi sareng aranjeunna sering pikeun masihan nilaina.

Pasar henteu milarian kasampurnaan, éta milarian jawaban. Merek ageung masih tiasa mekar, tapi henteu kecuali upami aranjeunna nganggo agility hare. Hares tiasa ngajalankeun hiji ton bisnis… tapi aranjeunna kedah tetep nyampurnakeun mérekna ku jalanna waktos.

Sababaraha conto Merek Langkung Kacepetan:

  • Perusahaan anu tuang desain infographic mangbulan-bulan pikeun ngarobih unggal jéntré. Infographics dibagi dumasar kana duanana desain sareng data. Unggal infographic moal janten viral. Kéngingkeun infographic di ditu, diajar tina hasilna, sareng mimitian ngarancang anu salajengna. Kéngingkeun satengah belasan infografis ka pasar anu katingalina saé langkung saé tibatan henteu meunang kaluar pisan.
  • Perusahaan jadi prihatin pisan pikeun nyaritakeun carita anu sampurna anu aranjeunna henteu merhatoskeun kanyataan yén anu maca henteu milari carita pisan. Aranjeunna ngagaduhan masalah sareng aranjeunna milari anu ngalereskeunana. Upami anjeun ngalereskeunana, aranjeunna bakal mésér. Upami anjeun ngan ukur gaduh carita, anjeun bakal kaleungitan usaha pikeun anu gaduh jawaban.
  • Perusahaan sareng halaman wartos anu terang anu henteu hadé, ragu pikeun pemicu nyebarkeun halaman wéb anu langkung saé ... tapi henteu sampurna. Heboh pisan anjeun nuju damel dina ngararancang harta karun, tapi ayeuna anjeun ngan ukur butuh anu tiasa dianggo. Jantenkeun jalan, tingkatkeun nalika anjeun angkat.

Perusahaan henteu sering hariwang ngeunaan kagancangan kusabab aranjeunna henteu gaduh sakedik ukuran pikeun ngukur panghasilan aranjeunna kaleungitan. Nalika urang damel sareng perusahaan ngadorong aranjeunna janten langkung gesit, urang sering frustasi kana jumlah gangguan anu dipiboga ku jalma, utamina dumasar kana kasempurnaan, sateuacan hirup. Sakali kami langsung hirup, perusahaan sering sumping deui sareng nyarios ... Muga-muga urang parantos ngalakukeun sababaraha bulan ka pengker.

Abdi henteu ngadukung pikeun ngorbankeun mérek anjeun. Kuring ngadukung kompromi antara kagancangan sareng mérek sahingga anjeun tiasa ngamaksimalkeun sareng ngungkit duanana pikeun ningkatkeun usaha pamasaran anjeun sacara umum.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.