Perforce: Vérsi Sadayana

spanduk unduh spanduk

Pamekar parangkat lunak parantos lami terang yén sistem pikeun ngatur vérsi ngajantenkeun padamelanna langkung gampil sareng langkung produktif. Perforce mangrupikeun salah sahiji perusahaan anu nawiskeun kontrol édisi canggih pikeun pangembang. Sanaos waktos, sanaos, aranjeunna perhatoskeun yén perusahaan gaduh masalah anu sami sareng dokumén internal - ti lembar penjualan, dugi ka grafik, dugi ka whitepapers ... tim kolaborasi dina dokumén tapi sering henteu gaduh vérsi anu terakhir pikeun dianggo. Hasilna, tabrakan kajantenan, hanjelu sareng produktivitas kaleungitan atanapi lirén sadayana. Aranjeunna parantos ngahijikeun infographic ieu nunjukkeun nyeri.

Leupaskeun file anjeun kana Perforce Commons sareng éta bakal nyimpen aman, nyayogikeun aranjeunna sacara otomatis sareng vérsi kalayan akurat. Teu aya deui milarian vérsi anu leres tina file atanapi nyéépkeun waktos anjeun dina dokumen anu kadaluarsa. Éta sabab Commons ngagabungkeun gampang dianggo sareng manajemén vérsi perusahaan anu kuat. Desain anu intuitif sareng responsif na ngabantosan pikeun ngalancarkeun karya tim bisnis sareng ngarahkeun aranjeunna jelas tina kakacauan kontén. Sareng Commons nanganan sagala jinis file anu mana tim bisnis hoyong kolaborasi — tina file pidéo pangageungna dugi ka dokumén Word pangleutikna.

Kontrol Vérsi Perforce

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.