Moat: Ukur Perhatosan Konsumén Sakali Saluran, Alat, sareng Platform

Waktu maca: 2 menit Moat ku Oracle mangrupikeun platform analisis sareng pangukuran anu lengkep anu nyayogikeun solusi pikeun verifikasi iklan, analitik perhatian, jangkauan lintas-platform sareng frekuensi, hasil ROI, sareng pamasaran sareng kecerdasan iklan. Ukuran pangukuranana kalebet solusi pikeun verifikasi iklan, perhatian, kaamanan merek, efektivitas iklan, sareng jangkauan lintas-platform sareng frékuénsi. Gawe sareng penerbit, mérek, agénsi, sareng platform, Moat ngabantosan calon nasabah, narik perhatian konsumén, sareng ngukur hasil pikeun muka konci poténsi bisnis. Moat ku Oracle

Daptar Rencana Kampanye Marketing Marketing: 10 Léngkah Pikeun Hasil Anu Unggul

Waktu maca: 3 menit Nalika kuring neraskeun damel sareng klien dina kampanye pamasaran sareng inisiatipna, kuring sering mendakan yén aya jurang dina kampanye pamasaranna anu nyegah aranjeunna tina nohonan poténsi maksimumna. Sababaraha pamanggihan: Kurang jelas - Pemasar sering tumpang tindih léngkah dina perjalanan mésér anu henteu masihan kajelasan sareng fokus kana tujuan pemirsa. Kurangna arah - Pemasar sering ngalakukeun padamelan anu hébat dina ngararancang kampanye tapi paling sono

Strategi Pemasaran Lokal pikeun Usaha Multi-Lokasi

Waktu maca: 5 menit Ngoperasikeun bisnis multi-lokasi suksés gampang ... tapi ngan ukur nalika anjeun gaduh strategi pemasaran lokal anu pas! Kiwari, bisnis sareng mérek gaduh kasempetan pikeun ngagedekeun jangkauanana saluareun konsumén lokal berkat digitalisasi. Upami anjeun gaduh mérek atanapi boga bisnis di Amérika Serikat (atanapi nagara sanés) kalayan strategi anu pas anjeun tiasa pasang produk sareng jasa anjeun ka konsumén poténsial di panjuru dunya. Bayangkeun bisnis multi-lokasi salaku

Genep Panggung tina Lalampahan pembeli B2B

Waktu maca: 5 menit Aya seueur tulisan ngeunaan perjalanan pameli salami sababaraha taun ka pengker sareng kumaha usaha kedah sacara digital transformasi pikeun nampung parobahan paripolah pembeli. Fase anu dilalui ku pembeli mangrupikeun aspek kritis tina strategi penjualan sareng pamasaran anjeun pikeun mastikeun yén anjeun nyayogikeun inpormasi ka prospek atanapi konsumén dimana sareng iraha aranjeunna milari. Dina pembaruan CSO Gartner, aranjeunna damel padamelan anu hadé

Akronim sareng Singkatan dina Penjualan, Pamasaran, MarTech, sareng Teknologi

Waktu maca: 21 menit Sigana unggal minggu, kuring ningali atanapi diajar akronim anu sanés. Abdi badé nyimpen daptar aktip di dieu! Ngarasa Luncat ngalangkungan abjad pikeun akronim penjualan, akronim pamasaran, atanapi penjualan sareng téknologi pamasaran akronim anu anjeun milari: Penjualan & Marketing Akronim sareng Singkatan (Numeric) 2FA - Auténtikasi Dua-Faktor: mangrupikeun lapisan panyalindungan tambahan anu dianggo pikeun mastikeun kaamanan akun online saluareun ngan ukur nami pangguna sareng kecap akses. Pamaké asup kana