Pesen Stiker Adat Berkualitas Tinggi Dina 2 Menit nganggo Mule Stiker

Salah sahiji klien kuring nuju jalan-jalan pikeun ngalakukeun presentasi penjualan sareng naroskeun saran pikeun stiker laptop pikeun laptopna nyalira sareng salaku tempat tinggaleun sareng palanggan sareng klien na. Kuring bakal jujur ​​yén kuring parantos mesen stiker online sareng hiji-hijina stiker berkualitas tinggi anu kuring kantos kéngingkeun pikeun harga anu saé sareng parobihan anu hébat nyaéta Sticker Mule. Konci pikeun pilihan kuring nyaéta stiker anu gampang kaluar

Naha Anjeun Henteu Kedah Mésér Halaman Wéb Anyar Deui

Ieu bakal janten ramalan. Henteu saminggu ngalirkeun yén kuring teu gaduh perusahaan naroskeun ka kuring sabaraha biaya kami pikeun halaman wéb anyar. Patarosan éta nyalira naékkeun bandéra beureum anu goréng anu biasana ngandung hartos yén éta mangrupikeun buang-buang waktu pikeun kuring ngudag aranjeunna salaku klien. Kunaon Kusabab aranjeunna nuju ningali halaman wéb salaku proyék statis anu ngagaduhan awal sareng titik akhir. Éta henteu ... éta médium

Kumaha Merek Non-Kaulinan tiasa Nguntungkeun Tina Gawé sareng Influencer Kaulinan

Pangaruh kaulinan janten hésé diabaikan, bahkan pikeun mérek non-game. Éta sigana henteu anéh, janten hayu urang ngajelaskeun kunaon. Seueur industri ngalaman kusabab Covid, tapi midangkeun video ngabeledug. Nilai na diproyeksikeun ngaleuwihan $ 200 milyar dina 2023, kamekaran didorong ku diperkirakeun 2.9 milyar pamaén di seluruh dunya dina 2021. Laporan Pasar Kaulinan Global Éta sanés ngan ukur nomer anu pikaresepeun pikeun mérek non-gim, tapi ékosistem anu beragam di buruan. Diversity nyiptakeun kasempetan pikeun nampilkeun

7 Tren Marketing Influencer Diperkirakeun dina 2021

Nalika dunya muncul tina pandemi sareng saatosna saatos na, pamasaran influencer, henteu benten sareng seuseueurna industri, bakalan robih. Salaku jalma kapaksa ngandelkeun virtual tinimbang pangalaman di-jalma sareng nyéépkeun langkung seueur waktos dina jaringan sosial tibatan kajadian sareng rapat di-jalma, pamasaran influencer dumadakan mendakan dirina mangrupikeun kasempetan pikeun mérek pikeun ngahontal konsumén ngalangkungan média sosial di bermakna sareng otentik

The Wall Printer: Solusi Percetakan nangtung pikeun Tembok Indoor atanapi Luar

Kuring gaduh réréncangan ti kuring anu ngarancang sareng ngalukis mural témbok sareng ngalakukeun padamelan anu luar biasa. Sedengkeun seni ieu mangrupikeun inpormasi anu luar biasa anu tiasa ngarobih ruang kerja atanapi lokasi ritel, kamampuan mendesain sareng ngecét gambar anu presisi dina rohangan nangtung sacara umum ditingalkeun pikeun masang decal atanapi rendition seniman. Téknologi percetakan anyar parantos muncul anu bakal ngarobah ieu, sanaos ... printer témbok nangtung. The Wall Printer The Wall Printer's nangtung nangtung

Pangajaran Dipelajari: Platform Média Sosial sareng Blockchain Massa Nyoko

Munculna blokchain salaku solusi pikeun ngamankeun data mangrupikeun robahan. Langkung seueur deui ayeuna, nalika platform média sosial ngamanpaatkeun ayana anu nyebar pikeun nyiksa privasi jalma sacara tetep. Éta kanyataan. Hiji kanyataan anu narik bantosan publik dina sababaraha taun ka pengker. Ngan taun kamari sorangan, Facebook aya dina seuneu parah kusabab nyalahgunakeun data pribadi tina 1 juta pangguna di Inggris sareng Wales. Raksasa média sosial anu dipimpin Mark Zuckerberg

MOLOCO Cloud: Data-Driven, AI-Powered Mobile Ad Solusi kanggo Aplikasi Mobile

MOLOCO Cloud mangrupikeun platform mésér otomatis pikeun inventarisasi iklan di bursa programmatic terkenal di dunya sareng jaringan iklan dina aplikasi. Ayeuna sayogi salaku platform dumasar-awan pikeun sadaya pemasar aplikasi, MOLOCO Cloud didukung ku téknologi mesin pembelajaran proprietary anu nguatkeun para pamasar mobile pikeun ngungkit data pihak-katilu sareng sinyal kontékstual ti peuntas ékosistem programmatis pikeun otomatis ngaoptimalkeun kampanye iklan dumasar kana rupa-rupa métrik kinerja. Fitur MOLOCO Awan Kalebet Bursa - ngahontal mobile