Ngamekarkeun Persona nyaéta Patung, sanés Casting

sirah

sirahPerusahaan sareng perorangan sering kaleuleuwihi dina panangtayungan mérek atanapi persona na sacara online. Sakola pamasaran lami ngajarkeun ka urang yén sagala rupa ngeunaan mérek kami kedah nyarios sampurna ... sareng kasampurnaan éta anu dijual. Kami ngagaduhan logo anu sampurna, bungkus sampurna sareng slogan anu sampurna pikeun dibarengan ku aranjeunna. Sakola pamasaran lami sering nguciwakeun, ogé. Sakali kami ngabuka bungkus sareng nganggo produk, urang bakal sering janten hanjakal. Teu heran naha jalma teu percanten kana pamasaran.

Nalika nyerang ayana onlinena, kabiasaan lami teu acan maot. Perusahaan freak nalika aya piksel anu teu aya dina tempatna ... atanapi langkung parah, sareng karyawan naék. Hiji boga agénsi ngawartosan kuring dina Facebook ngeunaan saminggu katukang upami padamelna kantos ngahina batur dina tweet, anjeunna bakal mecat aranjeunna. Éta netepkeun palang na lumayan luhur… dina kasampurnaan. Kuring miharep yén duanana urang satuju yén kasampurnaan teu kahontal. Kuring henteu hoyong ngalakukeun bisnis sareng agénsi anu kuring nyarioskeun online sabab anjeunna kaleungitan kapercayaan sareng kuring langsung. Abdi teu tiasa damel sareng batur sapertos kitu sabab kuring ngalakukeun kasalahan sepanjang waktos. Éta kasieunan gagal anu sering ngahambat jalma-jalma ti payun sareng leres-leres hasil.

Kesempurnaan mangrupikeun ciri khas transparansi ... anu ku masarakat média sosial terus da'wah. Upami aya piksel anu teu aya dina situs anjeun, kuring ngartos! Kuring gaduh sababaraha diri - sareng ku sababaraha sistem operasi sareng puluhan browser, tujuan kasampurnaan nyaéta, deui, henteu kahontal. Upami anjeun nyarios anu ngerakeun - henteu kunanaon - kuring kedah. Upami anjeun ngalakukeun kasalahan - Gusti terang yén kuring ogé!

Ngembangkeun persona online anjeun sanés ngeunaan casting gambar diri atanapi perusahaan na teras nempatkeun réplika sampurna online pikeun dipajang. Éta ngeunaan gambar anjeun janten cerminan saleresna tina diri - babarengan sareng cacat sareng kasalahan. Kuring sering nyalahkeun aturan tata basa dina blog ieu dibarengan ku salah éjahan kecap anu pangbasajanna. Nalika éta diperhatoskeun, kuring ngan saukur balik deui sareng menerkeun éta. Éta anu hébat ngeunaan barang ieu ... urang tiasa nyusun kana bentuk anu urang pikahoyong.

Upami anjeun nyetir désainer grafis anjeun, pamekar, pemasar sareng folks PR nyobian nyobian sadayana sampurna, anjeun nuju langkung ngarusak tibatan anu saé. Mimiti, jalma hoyong damel sareng jalma anu aranjeunna resep. Henteu aya saurang ogé likes kasampurnaan. Kadua, panundaan anu anjeun nyuntik langkung seueur ngarugikeun kamajuan anjeun tibatan anjeun ngadorong payun sareng seueur cacat. Pengecualian tangtosna nyaéta gaff raksasa anu badé ngabahayakeun reputasi anjeun. Malah kasus-kasus éta jarang, sanaos.

Nalika anjeun ngaléngkah di payuneun batur, moal aya persaingan. Pikeun ngamangpaatkeun perekonomian ayeuna, budaya ayeuna sareng kagancangan dimana urang maju, anjeun ngan saukur kedah turun tina tongkat anjeun sareng ngecas payun. Antara banténg sareng toko Cina, Banténg bakal meunang unggal waktos.

Tong dicobaan nyitak persona sampurna anjeun online. Sabalikna, tuang sababaraha leutak ka ditu di dinya sareng mimitian nyusunna kana bentuk anu anjeun pikahoyong. Kana waktosna, bentukna bakal langkung jelas. Kana waktosna, jalma bakal diajar terang sareng percanten ka anjeun. Kana waktosna, jalma-jalma bakal mésér ti anjeun. Kana waktosna, anjeun bakal ngagaduhan pengikut anu saé. Sababaraha urang parantos terang yén kaluar. Anu henteu acan ditingalkeun dina kokotor.

Janten henteu sieun. Janten gancang. Janten lincah pikeun ngalereskeunana nalika anjeun angkat.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.