5 Konci Pikeun Brand Pribadi Anjeun Suksés

Screen Shot 2014 10 18 at PMN 11.59.30

Kuring kantos ngobrol sareng hiji rerencangan ayeuna sareng ngagaduhan email ti anu sanés naroskeun naséhat kuring ngeunaan cara ngawangun mérek pribadi na… sareng pamustunganana nguntungkeun tina éta. Ieu tiasa janten topik anu langkung saé dijawab ku sobat Dan Schawbel, a ahli mérek pribadi… Jadi awas blogna. Kuring bakal ngabagi pikiran ngeunaan naon anu kuring lakukeun dina dasawarsa ka tukang.

  1. Nampilkeun diri anjeun kumaha anjeun hoyong katarima - Sigana mah jalma-jalma ampir héran nalika ningali kuring ... Abdi ageung, gandul, buluan, kulawu, sareng nganggo jeans sareng kaos oblong. Kuring huff na puff jalan sapanjang poé. Online, kuring nampilkeun diri saluyu sareng tujuan kuring sareng kumaha kuring ngarepkeun batur tungtungna bakal nganggap kuring. Éta sanés nyarios yén kuring salah ngagambarkeun sorangan ... kuring henteu. Abdi henteu bakal. Kuring ati-ati pikeun ngajaga persona online kuring dina taktik sareng henteu résiko ngaruksak ku ngaleupaskeun bom-f atanapi sacara terbuka nyobian ngahinakeun jalma séjén atanapi blogger dina Internét. Kuring tiasa nyebatkeun aranjeunna salah ... tapi kuring masih ngahargaan aranjeunna. 🙂
  2. Entong lirén damel atos dugi ka ditu. Abdi henteu percanten kana kasaimbangan padamelan / kahirupan. Sigana mah éta kosong kusabab kuring resep kana naon anu kuring lakukeun sareng hoyong janten bagian unggal dinten. Abdi gaduh seueur waktos senang sareng kulawarga ogé. Nanging, kuring henteu bakal nangtoskeun reputasi kuring sareng usaha anu kuring damel sareng goblog dimana waé sareng sababaraha sobat. Hapunten, sobat!
  3. Léngkahkeun dina unggal kasempetan. Nalika aya kasempetan pikeun kuring nga-blog, blog tamu, koméntar, nyerat, nyarios, konsultasi, ngopi ... Abdi. Saur ieu mangrupikeun anu ngabédakeun hiji-hiji anu paling ageung pikeun seueur jalma anu suksés dibandingkeun sareng anu merjuangkeunana. Upami aya anu nyungkeun kuring pidato dina topik kuring henteu terang, kuring bakal luncat. Kuring bakal ngagali, Google heck ti dinya, mendakan sababaraha ahli, sareng nempatkeun presentasi anu saé. Abdi kana sababaraha papan sareng ngabantosan seueur perusahaan sareng jalma sakumaha anu kuring tiasa bagian tina sadidinten.
  4. Janten nekad dina pangiriman anjeun. Sababaraha minggu ka pengker kuring bébéja ka konsultan dina rapat, "Kuring henteu ngawartosan ieu kusabab kuring henteu satuju sareng anjeun, kuring nyaritakeun ieu kusabab anjeun salah." Sora karasa - kuring terang ... tapi éta ngageleger angin ti éta lalaki sahingga anjeunna bakal lirén ngalirkeun opini anu pikasieuneunana sareng ngajantenkeun anjeunna ngamimitian ngagali kanyataan. Sanés sanés kuring leres leres - henteu. Éta nalika kuring yakin, kuring henteu ngantep para naysayers ngarusak momentum ku ngadorong négatip sareng ragu aranjeunna. Aya seueur teuing jalma-jalma di dunya. Abdi sepuh teuing pikeun ngadangukeun aranjeunna, janten kuring cukup nutupkeun unggal kasempetan kuring. Ku cara éta urang tiasa ngalaksanakeun sababaraha padamelan.
  5. Eureun ngupingkeun jalma anu nahan anjeun. Indung kuring ngerang nalika kuring nyaritakeun ngeunaan bisnis kuring sorangan. Patarosan ngeunaan kauntungan, kasehatan sareng pensiunan gancang nuturkeun pengumuman kuring… éta sababna kuring henteu nyarios sareng Ibu kuring saencan Kuring ngamimitian bisnis kuring sorangan. Anjeunna mikanyaah kuring sareng haté, tapi anjeunna henteu percanten ka kuring. Aduh, hah? Henteu kunanaon ... Abdi henteu kunanaon… sareng abdi bogoh ka anjeunna kalayan sepenuh haté, ogé. Anjeunna ngan saukur salah. Anjeun tiasa ngagaduhan anu sakuriling anjeun anu ngalakukeun hal anu sami. Eureun ngupingkeun aranjeunna. Éta ngaracun kasuksésan anjeun.

Merek Anjeun ®

Pembaruan: Kristian Andersen parantos ngalakukeun padamelan anu hebat pisan di nyarios ka mérek pribadi dina presentasi ieu (hatur nuhun ka Pat Coyle pikeun nunjukkeun):

Ieu conto kumaha kuring ngadeukeutan hal… Kuring maca dina Andy Pilgrim Pamasaran blog anu Pilgrim Marketing kapilih janten dina daptar élit Blog Disarankeun kanggo Grup Jaringan Pelaksana Marketing (MENG). Pantes pisan… Marketing Pilgrim mangrupikeun blog anu kuring baca unggal dinten.

Éta nyarios ... Abdi hoyong kana daptar éta. 🙂 Sanés masalah persaingan ... éta tujuan. Abdi hoyong teh Martech Zone pikeun dianggap salaku salah sahiji Blog Marketing anu pangsaéna dina Internét ogé. Kami teraskeun peringkat saé dina sadaya daptar sareng pamiarsa kami terus tumuh ... tapi kuring hoyong yen daptar!

Kumaha cara kuring ngalakukeunana?

Abdi parantos di handap sababaraha of eta blog sareng kuring ayeuna badé némpél kana masing-masing blogger anu sanés taun payun - ngalangkungan koméntar, panginten ngalangkungan acara, nyabit-nyabit kontén hébatna, sareng ngaitkeun deui ka aranjeunna nalika aranjeunna ngagaduhan tulisan anu saé. Abdi badé kakuatan Kuring sorangan kana jaringan maranéhanana.

Angkatan hurung négatip, tapi henteu. Upami anjeun terus ngadorong obyék anu cukup lami, éta bakal ngalih. Kuring moal nipu, ngabohong, maok, hack atanapi ngamanipulasi jalan kuring kana jaringan éta. Kuring ngan saukur badé ngamimitian nyayogikeun nilai ka aranjeunna dugi ka diaku salaku aset. Sakali éta kajadian, panto bakal kabuka.

Ieu anu parantos kabuktosan suksés pikeun kuring sareng kuring mimiti nguntungkeun tina éta. Kuring ogé nanem modal ampir sadayana janten kuring teras-terasan nyodorkeun artos langkung jauh… Mugi waé ka suatu waktos ngagaduhan pot pot anu saé, sanaos. Kuring henteu hariwang teuing ngeunaan artos (ngan ukur kurangna). Sagampil kuring yakin kana diri kuring, kuring ogé yakin dina pamustunganana nguntungkeun tina kerja keras kuring.

Ngantosan naon deui? Nampilkeun diri anjeun sorangan sakumaha anu anjeun pikahoyong ditingali, kerja keras, sareng tingkatkeun unggal kasempetan. Ukir jalur anjeun nyalira sareng tong ngantosan saha waé anu ngawartosan nalika anjeun tiasa atanapi naon anu tiasa anjeun pikahontal.

2 Komentar

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.