Merek Pribadi dina Média Sosial mangrupikeun Pamasaran Anu Paling Henteu jujur ​​Anu Aya

gadungan

Hilap diét sareng iklan kencan; Jigana sababaraha pamasaran anu paling nipu aya online nyaéta para ahli pamasaran anu terus ngritik mérek sareng ngahutbah transparansi online.

Aranjeunna nanaon tapi transparan.

Abdi dina waktos anu pikaresepeun dina kahirupan kuring. Usaha kuring saé, hirup pribadi kuring saé, sareng kaséhatan abdi janten langkung saé anu unggal bulan kaliwat. Kitu cenah, bisnis urang sareng kahirupan pribadi kuring masih gaduh tantangan anu parah. Kuring lulucon éta, ayeuna kuring parantos ngamimitian sababaraha usaha anu kuring teu tiasa dianggo, Abdi moal kantos uih deui kana padamelan sadidinten. Kusabab éta, kuring henteu kedah nyamar sareng ngajaga mérek anu sampurna online.

Dina sasih kamari, kuring gaduh paguneman sareng sababaraha urang dimana aranjeunna nyorot paguneman kuring online. Dina Facebook, kuring ngabahas sareng debat politik sareng agama anu matak pikasieuneun ku seueur jalma. Kuring parantos gaduh sababaraha jalma di industri unfollow kuring pikeun koméntar anu kuring parantos atanapi tulisan anu kuring bagikeun. Jalma anu teu satuju sareng kuring nyarios ka kuring yén kuring menyakiti bisnis kuring ku nyarioskeun senjata, Gusti, sareng politik. Jalma anu ngalakukeun satuju sareng kuring cicingeun narik kuring sareng ngahaturkeun nuhun kana asupanna ... sanaos aranjeunna henteu wani resep atanapi mairan carita anu kuring bagikeun.

Kuring sering ngabagi ka duanana jalma yén kuring kungsi dididik anu béda. Abdi ageung Katolik Roma, tapi satengah kulawarga kuring urang Yahudi. Bapa kuring konservatif anu kuat, Samaun, sareng patriot ... tapi Ibu abdi Perancis-Kanada sareng kulawarga liberal Éropa. Kuring didorong pikeun nyarios sareng debat. Sareng hormat pikeun pamendak alternatip dipénta ku dua pihak kulawarga kuring.

Ieu mangrupikeun berkah atanapi kutukan. Ngadégdég, kuring henteu pernah sieun konfrontasi anu hormat. Éta ngagaduhan kuring dina sakedik masalah dina SMA. Saatos kuring lulus, daptar ka Angkatan Laut ngajar kuring disiplin sareng hormat. Nalika kuring ngagabung sareng angkatan kerja, kuring dibimbing ku pamimpin anu ngadorong otonomi sareng tanggung jawab pribadi. Tambihkeun sadayana ieu, sareng éta badai pisan. Éta ditarjamahkeun kana ayana online kuring.

Cukup ngeunaan kuring. Ironisna, éta mangrupikeun piaraan piaraan seueur pamimpin industri online. Babagi anu teu aya tungtungna tina kahirupan sampurna aranjeunna ngabandungan kuring.

Sugan iklim politik urang anu ngabagi anu ditambihkeun kana ketidakjujuran online, tapi kuring pikir éta pikareueuseun. Sanés ngan ukur bullcrap polos, tapi kuring ogé bakal dugi ka nyatakeun éta duanana ngarugikeun sareng bahkan bahaya. Mungkin agama sareng politik anjeun pribadi sareng sanés hal anu anjeun badé dipublikasikeun; Abdi tiasa hormat éta. Tapi anu kuring henteu tiasa hormat nyaéta aliran anu teu aya tungtungna kumaha sampurna hirup anjeun sareng kumaha luar biasa bisnis anjeun.

Naha anjeun tiasa ngabayangkeun janten jalma anu damel dina kamekaran pribadi sareng propésional anjeun, sareng sadayana anu anjeun tingali online nyaéta jalma anu anjeun tingali online henteu pernah berjuang? Sigana kuring mah éta bakal ngalemahkeun. Kuring yakin kuring duanana sacara pribadi sareng sacara profesional langkung suksés tibatan seueur jalma ieu - tapi anjeun moal terang yén ku ngabandingkeun propil kami online. Sugan éta kusabab kuring ngukur kasuksesan kuring ku sabaraha jalma anu kuring bantosan, sanés pantai anu kuring linggih.

Sareng sababaraha alesan anu anéh, kajujuran kuring online kumaha waé ogé ditingali salaku ngarugikeun mérek pribadi kuring ku seueur industri kuring. Industri pisan anu ngagem kecap sapertos transparansi jeung kajujuran. Aranjeunna nanaon tapi.

Salami mangtaun-taun, kuring parantos ngiringan ratusan jalma di industri kuring, sareng aya sababaraha pilih anu kuring teraskeun kalibet. Aranjeunna ngabagi perjuangan kaséhatan méntal pribadi, sakapeung pribadi. Aranjeunna ngabagi perjuangan kaséhatan sareng transformasi. Sareng aranjeunna ngabagi tantangan bisnisna. Kuring ngadorong aranjeunna, sareng aranjeunna mere ilham kuring janten jalma anu langkung saé, pamimpin anu langkung saé, bapa anu langkung saé, sareng jalma bisnis anu langkung saé.

Kumaha Janten Langkung Jujur Online

Kuring reuwas kuring malah nyerat kecap-kecap éta, tapi kuring yakin éta perlu. Ieu anu kuring resep ningali pamimpin pamasaran ngalakukeun kalayan ayana online:

  1. Ngaku kalemahan sareng tantangan aranjeunna. Urang sadayana ngagaduhanana, sareng éta mereun nalika jalma anu anjeun milari pikeun ngabagi milikna.
  2. nanya pikeun pitulung. Sadayana peryogi bantosan, lirén nyobian pikeun pura-pura anjeun gaduh jawaban.
  3. ngabagikeun sorotan langkungna. Kalayan pemirsa sareng ngahontal pangaruh ieu, kumaha luar biasa nalika aranjeunna ngaku yén jalma anu bajoang pikeun narik perhatian online?
  4. mere ilham batur yén aranjeunna tiasa ngalengkepan naon anu anjeun parantos bérés. Urang sadayana parantos ngungkulan kasusah pikeun dugi ka tempat urang, ngabagi kumaha anjeun dugi ka dimana anjeun aya hayu aranjeunna terang aranjeunna ogé tiasa ngalakukeun éta.

Média sosial nawiskeun kasempetan anu luar biasa ieu pikeun ngawangun hubungan manusa online. Henteu aya anu langkung manusa tibatan rendah haté, kagagalan, panebusan, sareng kalemahan, aya? Kuring panginten henteu ngagaduhan seueur pengikut sapertos anu sanés di industri kuring, tapi kuring tiasa mastikeun yén kuring ngagaduhan hubungan anu langkung jero sareng jalma anu nuturkeun kuring.

Pasti, kuring tiasa ngadamel persona palsu, ngan ukur ngabagi kasuksésan bisnis urang, sareng narik langkung seueur pengikut. Tapi kuring langkung resep ngagaduhan hubungan anu nyata anu kuring ngembangkeun salami mangtaun-taun tibatan ngadorong bohong anu henteu kahontal.

4 Komentar

  1. 1

    Abdi sanés pamilik bisnis, seueur anu anjeun carioskeun henteu langsung ka kuring. Sareng, kuring henteu dina média sosial. (Kuring nulis artikel bisnis keur babaturan jeung kulawarga, ku kituna kumaha kuring datang di sakuliah situs anjeun bari nalungtik.) Sanajan kitu, kuring bener ngarasakeun artikel anjeun - Ku teu sangka Kuring geus datang di sakuliah nanaon jadi jujur ​​sateuacan. Éta saé ningali pamilik usaha anu suksés tetep nyata, janten hatur nuhun.

  2. 3

    Hi Douglas,
    Abdi mangrupikeun mahluk Spiritual anu gaduh pangalaman manusa…mmmm. Abdi…eh BANTU jalma-jalma pikeun hirupna sacara maksimal…bari mastikeun yén aranjeunna ngabantosan batur nalika urang…tumuwuh..

    Tulisan anu sarwa ..tapi naha anjeun munafik ... sakumaha abdi sumpah ... .kotak pop up nembé sumping ka kuring di dinya sababaraha detik ka pengker ... janten .. YES. kalayan hormat ... kuring bakal ngantosan ningali kumaha tanggapan anjeun sareng aranjeunna sigana urang tiasa ngobrol…
    John

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.