Merek Pribadi: Kumaha Tulis Halaman Ngeunaan Kuring

me

Andrew Wise parantos nyerat tulisan anu jero pisan dina The Ultimate Kumaha Pitunjuk Ngawangun Halaman Ngeunaan Kuring yén anjeun kedah parios sacara rinci. Marengan tulisan, anjeunna ngembangkeun infographic anu kami bagikeun di handap ieu anu ngaliput nada & sora, pernyataan muka, kapribadian, target audién sareng kabutuhan anu sanés.

Abdi resep nambihan 2 sén kuring kana hal-hal ieu, janten di dieu mana. Abdi leres-leres ngadorong anjeun salaku bisnis atanapi salaku individu, jauh di luar zona kanyamanan anjeun. Kuring terang seueur teuing jalma anu henteu resep nyarios sorangan, henteu resep poto dipoto, sareng nganggap enteng video atanapi audio dirina. Sugan aranjeunna malah yakin yén prakték ieu narcissistic. Kuring sering ningali cariosan sapertos kitu dina média sosial.

Ieu réspon kuring: Halaman Ngeunaan Kuring henteu pikeun anjeun!

Selfie, pidéo pidéo, potrét propésional, sareng katerangan anjeun kanggo pemirsa. Upami anjeun jalma anu luar biasa sareng hina pisan ... anjeun Tentang abdi halaman kedah ngeunteung éta. Tangtosna, raoseun anéh pikeun ngantep sadayana terang yén anjeun hina. Tapi upami anjeun hina, kumaha carana saha waé anu terang? Naha anjeun badé ngantosan masing-masing pendak sareng masing-masing jalma pikeun niténan kerendahan anjeun? Atanapi ngantosan anu sanés nyarios ka handap asor anjeun? Éta moal kajadian.

Upami tujuan anjeun ngawangun otoritas sareng kapamimpinan dina rohangan anjeun, pembeda anu pangsaéna anjeun nyaéta anjeun. Éta henteu kedah atikan anjeun, riwayat padamelan anjeun, éta anjeun! Éta anjeun ngantep sadayana terang naha aranjeunna kedah damel sareng anjeun. Jalma resep damel sareng jalma anu aranjeunna hoyong damel. Kaputusan mésér sering émosional sareng kaputusan gumantung kana kumaha prospek anjeun percanten ka anjeun sareng ngaidentipikasi anjeun salaku otoritas dina profési anjeun.

Nyayogikeun pangguna mesin pencari sareng pengunjung situs kalayan sadaya antrian anu diperyogikeun - pidato anu anjeun laksanakeun, pamimpin anu anjeun gaulkeun, buku anu parantos anjeun tulis, bahkan pesen pribadi pikeun aranjeunna penting pisan.

Catetan samping: Kuring ogé kaliru! Kuring parantos nyeret suku kuring mangtaun-taun dina ngawangun halaman khusus dina situs perusahaan kami ngeunaan nyarios kuring ... tapi naséhat ti Andrew ieu ngajurung kuring supados réngsé!

Tentang abdi

3 Komentar

  1. 1

    Ieu barang anu saé.

    Pikeun aranjeunna anu skeptis ngeunaan ngungkabkeun hobi sareng karesepna kusabab teu hoyong tampil teu profesional, kuring nyarios kieu:

    Éta sanés perkawis profesionalisme éta ngeunaan dinamika dina-kelompok, kaluar-kelompok.

    Upami pamaca anjeun ningali mahluk di luar kelompokna aranjeunna bakal ngagaduhan sikap anu langkung mumusuhan ka anjeun.

    Ku ngungkabkeun sakedik-sakedik kahirupan anjeun, sapertos gaduh murangkalih, ngaji, cinta anjeun kana dahareun Meksiko anjeun bakal ngalih langkung jero kana kelompok dimana jalma bakal ningali anjeun dina lampu anu langkung pikaresepeun.

    Éta ibarat pangaruh halo.

  2. 2

    Dina pamanggih kuring solusi anu pangsaéna nyaéta nampilkeun Diri salaku jalma anu dipercaya. Jalma resep ngadamel bisnis sareng jalma bisnis anu pinter, budaya sareng jujur.

  3. 3

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.