Pitunjuk A ka Z pikeun Merek Pribadi

infographic mérek pribadi

Nalika kuring ngolotan, kuring mimiti terang yén indikator konci kasuksésan bisnis kuring nyaéta nilai jaringan anu kuring jaga sareng jaga. Éta sababna kuring nyéépkeun seueur waktos unggal taun jaringan, nyarios sareng ngiringan konperénsi. Nilai anu dihasilkeun ku jaringan saharita kuring, sareng jaringan jaringan abdi sigana nyayogikeun 95% tina pendapatan sareng kasuksésan anu saenyana ku bisnis kuring sadar. Éta mangrupikeun hasil tina langkung sapuluh taun usaha kuring parantos dilakukeun pikeun ngabantosan jalma-jalma sapertos anjeun mendakan sareng ngamangpaatkeun téknologi pikeun ngabantosan kabutuhan pamasaran anjeun. Téknologi pamasaran sanés ngan ukur blog kuring, tapi ayeuna mah mérek pribadi.

Abdi resep mikirkeun mérek pribadi salaku cara pikeun ngamimitian komunikasi sareng jalma jauh sateuacan kuring pendak sareng aranjeunna. Upami parantos leres, éta sapertos gaduh sobat ngadamel perkenalan pribadi. Naha anjeun henteu resep éta nalika éta kajadian? Ngalakukeun hal pikeun ningkatkeun mérek pribadi anjeun sadayana ngeunaan saha anjeun sareng naon anu anjeun hoyong terang. Naha anjeun milari padamelan, salesperson, atanapi manajer anu badé ngarekrut, seueur pisan anu tiasa diala tina nyarioskeun carita tina sudut pandang manusa, persis sapertos anu anjeun hoyong carioskeun. Harga Seth, Placester.

Infographic ieu Powered by sababaraha nasihat endah ti Barry Feldman (Maca: Milarian Diri: Merek Pribadi Kedah Kedah). Investasi kana mérek anjeun - sareng perusahaan bakal investasi di anjeun! Hoyong dibaca langkung jero? Abdi nyarankeun Merek Diri Anjeun: Kumaha Ngagunakeun Média Sosial pikeun Nyiptakeun atanapi Nyiptakeun Diri Anjeun ku babaturan Erik Deckers sareng Kyle Lacy.

pituduh-pikeun-pribadi-mérek

One comment

  1. 1

    Nuhun kana anu disebatkeun, tulisan, tautan kana pos énggal kuring, sareng umumna janten jalmi Douglas anu saé. Kalayan resep pendak sareng anjeun ku palabuhan sababaraha minggu deui.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.