PersonalDNA - Propil Kapribadian

Babaturan kuring leres-leres nganggap hina tés kapribadian. Kuring resep pisan aranjeunna, tapi henteu raoseun teuing nyandak kaputusanana. Abdi ngagaduhan padamelan anu ngagunakeun tés pikeun ngembangkeun tim sareng ngartos kumaha jalma dina tim éta bakal berinteraksi sareng aranjeunna. Dilatih sacara 'resmi' ku Diménsi Pangwangunan Internasional, Kuring ngaraos betah marios tés kapribadian sareng henteu ngamangpaatkeun éta pikeun ngaédap hubungan kerja. Nalika kuring damel pikeun perusahaan tempat kami dilatih, tésna dianggo saé kusabab éta ngarah ngembangkeun pribadi tina kumaha urang berinteraksi sareng anu sanés.

Nalika kuring ngalih ka dunungan anu saencana anu henteu ngaganggu palatihan naon waé, éta Myers-Briggs uji coba janten bagian inpormasi sanés anu dianggo ngalawan anjeun. Gampang pikeun hiji manajer ngadamel alesan teu pikeun mingpin nalika aranjeunna sacara teu logis tiasa ngartikeun tés kapribadian. Janten janten palangkangan tibatan alat. Henteu ngartos data tiasa nyababkeun kaputusan anu langkung parah tibatan henteu ngagaduhan data pisan. Kami ningali ieu terus-terusan sareng polling, survey anu kirang dikembangkeun, kelompok fokus anu goréng, sareng analisis anu lemah. Tés kapribadian henteu béda. Pasang judul manajer atanapi supervisor ka anjeun henteu hartosna anjeun terang kumaha ngatur atanapi ngawas, sareng pastina henteu hartosna anjeun tiasa nganalisis uji kapribadian batur pikeun ngarobah cara anjeun damel sareng aranjeunna. Kusabab kitu kuring pikir babaturan kuring benci sareng aranjeunna ... sareng kuring henteu nyalahkeun anjeunna. Éta bakal siga kuring nyokot buku biologi pikeun bedah ka anjeun, naha anjeun percanten ka kuring? Sigana mah henteu.

Pamimpin animasi

Kitu cenah, kuring resep pisan laporan PersonalDNA sareng koméntarna dumasar kana kaluman anjeun. Kadali éta intuitif pisan pikeun milih waleran anjeun, kuring resep kana kagunaan aplikasi na. Ogé, laporan réngsé éta akurat sareng, paling sadaya positip. Aya cukup inpormasi pikeun ngalukis gambar diri anjeun, tapi henteu seueur teuing yén batur tiasa nahan inpormasi ngalawan anjeun. Parios
Laporan Dna Pribadi kuring
pikeun ningali sorangan.

Pamimpin animasi… Abdi resep éta!

One comment

  1. 1

    I did some personality tests, and some of them give amazingly accurate results with only a few questions asked. I think that they can be a great guideline for setting up teams. But they cannot be the sole tool for doing that.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.