Pamakéna langkung milih Pilihan sareng Interaktivitas ... bahkan kalayan Pidéo

pilihan video pangalaman customer

Aya tilu jinis dasar situs anu diterbitkeun ku organisasi pikeun perusahaanna:

  1. brosur - halaman wéb anu statis éta ngan saukur showcase pikeun para tamu pikeun ngariksa.
  2. dinamis - situs anu sacara teras diperbarui anu nyayogikeun berita, pembaruan, sareng média séjén.
  3. interaktip - situs anu nawiskeun pangunjung pikeun napigasi sareng interaksi kumaha anu aranjeunna pikahoyong.

Conto interaktivitas anu parantos kami laksanakeun pikeun klien parantos kalebet infografis interaktif, pengembalian investasi atanapi kalkulator harga, peta interaktif, alat sosial sapertos forum sareng, tangtosna, situs e-commerce. Pelanggan kami sering kaget ku sabaraha perhatian anu dibayar ka an alat interaktif dina situs… sanaos éta ngan ukur ditancebkeun dina hiji halaman.

Konsumen hoyong peran aktif dina nyiptakeun pangalaman anu relevan sareng pikaresepeun, sareng para pemasar kedah nampi kasempetan pikeun pasangan sareng aranjeunna ngawangun Wéb anu langkung interaktif.

Rapt Media survey langkung ti 2,000 konsumén di Amérika Serikat sareng Karajaan Inggris ngalangkungan survey online dina bulan Juli 2015. Réspon dikumpulkeun sacara sukarela ti réspondén anonim lalaki sareng awéwé, umur 18 dugi 60. Survey réspondén didamel ngutamakeun pilihan jeung kustomisasi di luar dewan - ti kumaha aranjeunna kéngingkeun berita dina Facebook, dugi ka kumaha aranjeunna balanja dina alat sélulérna. Sadaya data survey disusun dina pidéo interaktif anu ngamungkinkeun para pamilih milih papanggihan survey anu aranjeunna hoyong terang langkung seueur.

Papanggihan konci dina laporan video Rapt Media:

  • 89% hoyong kontrol kana iklan anu aranjeunna tunjuk dina online
  • 57% hoyong mendakan eusi nyalira versus ngalangkungan iklan
  • 64% bakal nyéépkeun waktos langkung seueur nonton video upami aranjeunna tiasa aktip ilubiung
  • 86% hoyong tiasa ngendalikeun topik anu aranjeunna tingali dina situs berita
  • 56% resep milih kontén anu aya hubunganana sareng aranjeunna

Unduh Laporan Pidéo Rapt Media

Sakumaha pilihan parantos kritis dina kasuksésan sosial, e-commerce, sareng tawaran kontén, timuan ti Média Rapt nyayogikeun bukti yén pidéo ogé kedah mekar! Kalayan Rapt Media, nyiptakeun pidéo interaktif saacanna gampang. Ningkatkeun papacangan kontén anjeun, carioskeun carita anu langkung dipersonalisasi, sareng memperdalam Dursasana ku ngajantenkeun pemirsa janten pamilon aktip.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.