Personalisasi henteu Otomatis

personalization

Tanggepan langsung ngalangkungan email, Facebook sareng Twitter beuki canggih, ngamungkinkeun urang ngaganti senar dina olahtalatahna. Aplikasi parangkat lunak ngadamel kasalahan nelepon ieu personalization. Ieu sanés personalisasi.

anjeun penting

Ieu kustomisasi, henteu personalization… Sareng éta kedah dilakukeun sacara ati-ati. Upami henteu, éta tiasa dianggap teu tulus. Upami anjeun kersa ngajantenkeun pribadi pesen ka kuring, éta henteu tiasa otomatis. Abdi individu - kalayan raos, pangalaman, sareng karesep anu unik.

Ieu conto naon anu disebut sababaraha panyeluk personalisasi:

Douglas Karr - hatur nuhun parantos nuturkeun kuring, unduh ebook abdi di bla, bla, bla

Éta henteu dipersonalisasi… catetan pribadi panginten:

Doug, ngahargaan nuturkeun ieu. Ngan parios blog anjeun sareng resep tulisan panganyarna dina xyz

Perusahaan sareng sakumpulan pengikut ageung panginten nyatakeun yén aranjeunna ngan saukur teu ngagaduhan sumber daya pikeun ngaréspon sacara pribadi. Abdi ngartos. Ieu réspon anu langkung saé:

Mudah-mudahan anjeun henteu kapikiran réspon otomatis ... hatur nuhun, parios ebook kami di bla, bla, bla.

Ieu henteu hartosna kuring henteu percanten kana otomatisasi sareng kustomisasi. Upami éta dilakukeun leres, éta tiasa nyayogikeun pangalaman unik. Pemasar kedah ngamangpaatkeun preferensi palanggan pikeun ngaoptimalkeun sareng ngaropea pangalaman naon anu dipilarian ku palanggan. Upami anjeun milari ngembangkeun personalisasi dina aplikasi, éta tiasa diakomodir dua cara anu béda:

  • Personalisasi anu ngamungkinkeun pamaké éta pikeun ngahartikeun pangalaman, sanés anu ngajualna.
  • Personalisasi anu ngamungkinkeun padagang nambihan 1: 1 olahtalatah ka pangguna anu tulus ditulis.

ngan 20% CMO ngungkit jaringan sosial pikeun kalibet kalayan konsumén. Aduh… éta henteu pribadi pisan. Média sosial akhirna nyayogikeun sarana pikeun palanggan pikeun kéngingkeun pribadi kalayan mérek anu saacanna henteu aya rupa sareng teu boga nami. Perusahaan ayeuna gaduh kasempetan pikeun pribadi sareng konsuménna.

Kauntungannana média sosial tibatan jinis média saméméhna nyaéta kamampuan pikeun janten pribadi ... tapi panyadia solusi terus nyobian ngembangkeun téhnik pikeun nyiptakeun personalisasi éta. Pemasar gaduh kasempetan sapertos anu sateuacanna pikeun ngaluncurkeun persainganna ku ngawangun hubungan pribadi anu ngawangun kapercayaan sareng otoritas sareng klienna. Éta henteu dilakukeun ku senar substitusi.

One comment

  1. 1

    Leres-leres, Tuan Karr. Endah (sareng henteu, henteu) yén mérek henteu kéngingkeunana, atanapi henteu saé. Sugan aranjeunna kabebeng? Pasti éta henteu apatis atanapi henteu paduli.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.