Personalisasi Perjalanan Balanja Palanggan

personalisasi perjalanan palanggan

Ngepaskeun pangalaman balanja ka konsumén masing-masing sanés ideu anyar. Ngan pikirkeun ngeunaan parasaan anjeun nalika anjeun nganjang ka réstoran lokal sareng pelayan émut nami anjeun sareng anjeun biasa. Rasana saé, leres?

Personalisasi nyaéta ngeunaan nyiptakeun touch pribadi éta, nunjukkeun ka palanggan yén anjeun ngartos sareng paduli ngeunaan dirina. Téknologi tiasa ngaktipkeun taktik personalisasi, tapi personalisasi leres mangrupikeun strategi sareng pola pikir anu dibuktikeun dina unggal interaksi palanggan sareng mérek anjeun.

Gampang nyarios tibatan réngsé. Pangecér sareng mérek merjuangkeun dimana ngamimitianana, naon anu kedah diprioritaskeun sareng solusi naon pikeun ngungkit. Di FitForCommerce, klien kami sering naros "Naon anu kuring tiasa laksanakeun pikeun ngatur pangalaman palanggan?" Sakumaha anu anjeun ngarepkeun, teu aya solusi "one-size-fits-all".

Nganteurkeun pangalaman balanja anu dipersonalisasi dina skala – rébuan atanapi ratusan rébu prospek sareng konsumén ayeuna – peryogi ngamanfaatkeun susunan data anu canggih, prosés sareng téknologi. Éta tiasa karaos luar biasa. Tangtosna, pangecér tiasa nyebarkeun téknologi énggal anu ngamungkinkeun aranjeunna ngalakukeun tés A / B, ngumpulkeun data, atanapi ngahususkeun pamasaran email atanapi pangalaman dina situs. Tapi, tanpa strategi anu umum, taktik ieu jauh tina optimal.

Kami nembé survey langkung ti 100 éksékutip tingkat luhur, ngalaksanakeun seueur wawancara sareng pangecér sareng panyayogi téknologi, ogé ngamanfaatkeun pengetahuan langsung urang pikeun laporan taunan kami 2015, Hayu urang Candak Pribadi: Personalisasi Omnichannel dina Dunya anu Hubungan Sambung. Laporan nawiskeun strategi anu kohesif pikeun ngahijikeun personalisasi kana tiap léngkah perjalanan balanja-ti pamasaran dugi ka pangiriman produk.

FAIR1-landingpage-stats5

Naha anjeun kudu jaga?

Perangna pikeun kéngingkeun palanggan sareng kasatiaan pelanggan henteu pernah langkung sengit sareng konsumén henteu kantos langkung nungtut. Paduli saluran, konsumén anjeun ngaharepkeun pesen pamasaran janten résonasi, kontén janten saé, sareng produk sareng tawaran janten relevan. Upami anjeun ngalakukeun ieu leres, éta bakal mangaruhan garis handap anjeun sacara positip. Kaseueuran nasabah kalayan senang bakal ngabagi inpormasi pribadi ngeunaan dirina upami aranjeunna terang éta bakal masihan pangalaman anu relevan sareng pribadi ieu.

Seueur anu kedah dilakukeun, sakedik ...

Waktos? Sumberdaya? Diajar carana? Meuli di? Éta mangrupikeun sababaraha tantangan anu dicutat ku pangecér dina nyobian nerapkeun strategi personalisasi. Sugan Léngkah Hiji dina ngungkulan tantangan ieu nyaéta manajemén mésér-in. Sakali manajemén senior ngartos kumaha personalisasi tiasa naekeun pendapatan, anjeun kedah langkung saé pikeun kéngingkeun sumberdaya sareng pembiayaan anu anjeun peryogikeun.

Personalisasi téh, sareng kedah janten prioritas

Personalisasi jelas mangrupikeun prioritas bisnis pikeun mérek, sanaos aranjeunna henteu terang kumaha ngalaksanakeunana. 31% tina éksékutip anu kami surveykeun nyarios yén personalisasi mangrupikeun tilu prioritas utama na pikeun 2015.

Kumaha carana ngamimitian

Ngabobolkeun kana unsur operasional anu diatur dina sapanjang perjalanan balanja. Pikirkeun kumaha anjeun tiasa ngadamel pangalaman dina unggal tahap.

  • Nyandak perhatian anjeunna. Naon anu narik anjeunna ka situs anjeun? Kumaha anjeun tiasa nganggo naon anu anjeun terang ngeunaan palanggan pikeun kalibet ku anjeunna?
  • Anjeun gaduh perhatian nya. Ayeuna, kumaha anjeun tiasa nganggo kontén, tawaran, téhnik merchandising sareng prakték pangsaéna pikeun ngajantenkeun anjeunna tetep aktipitas sareng nutup penjualan?
  • Pikaresepeun anjeunna langkung jauh. Sakali ordo ditempatkeun, kumaha anjeun tiasa ngadamel personalisasi pangiriman produk, bungkus sareng layanan palanggan pikeun langkung ngerakeun hubungan anjeun sareng anjeunna?
  • Nyingkiri creepy faktor. Privasi sareng kaamanan janten masalah. Kumaha anjeun néwak inpormasi anjeunna sareng ngajagi?
  • Lem anu nahan sadayana. Jenis data naon anu anjeun kedah candak, kumaha anjeun ngumpulkeunana sareng, anu paling penting, kumaha anjeun ngungkitna pikeun nyiptakeun pangalaman anu dipersonalisasi.

Sakali anjeun ngalangkungan latihan paham kumaha anjeun tiasa nyiptakeun sadayana pangalaman, pilihan ngeunaan cara ngalakukeunana sareng téknologi naon anu bakal dianggo janten langkung gampang. Aya sakedik keraguan yén bidang ieu bakal teras mekar sareng pangecér sareng mérek anu nganggo sareng nyaring upaya personalisasi na ngagaduhan kasempetan anu langkung saé pikeun kéngingkeun lomba pikeun konversi sareng kasatiaan palanggan tibatan anu henteu.

Ngeunaan FitForCommerce

FitForCommerce mangrupikeun konsultan butik anu ngabantosan bisnis ecommerce sareng omnichannel nyandak kaputusan investasi langkung pinter dina strategi, téknologi, pamasaran, merchandising, operasi, finansial, desain organisasi sareng seueur deui. Konsultan kami mangrupikeun praktisi ritel atanapi mérek anu ngungkit pangalaman pikeun nyayogikeun pedoman strategis sareng langsung dina sagala hal anu diperyogikeun pikeun ngawangun, numuwuhkeun sareng ngagancangkeun bisnis anjeun.

FitForCommerce bakal paméran di KTT Digital Shop.org di Philadelphia dina tanggal 5-7 Oktober di stan # 1051.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.