Pentingna Telepon Telepon dina Lalanggan Palanggan

telepon nelepon perjalanan konsumén

Salah sahiji fitur anu urang ngajalankeun sareng anu kami diréktori agénsi is klik pikeun nelepon. Sareng ayeuna-ayeuna, kami nyewa asistén maya pikeun agénsi kami sorangan. Naon anu urang sadar pisan nyaéta sababaraha prospek sareng usaha ngan saukur henteu ngalakukeun bisnis kecuali aranjeunna tiasa nyandak telepon sareng nelepon bisnis.

Kumisan ti kasadiaan, masalah anu sanésna ngan saukur kanyamanan. Langkung seueur jalmi anu ngagunakeun perangkat sélulér pikeun nalungtik sareng mendakan usaha anu aranjeunna hoyong sambungkeun. Kamampuh ngan saukur nyambung langsung aya sadayana pikeun anu merenah. Upami anjeun henteu gaduh sareng pesaing anjeun gaduh, aranjeunna sigana bakal nampi telepon sareng anjeun henteu. Éta sanés téori - data Invoca nunjukkeun yén nelepon telepon ngahasilkeun tingkat konversi 30% dugi 50% sedengkeun klik nyababkeun 2%.

Invoca dianalisis langkung ti 32 juta telepon ngalangkungan langkung ti 40 industri anu ngalangkungan sistem na taun ka tukang, sareng ngabuktikeun téori anu mangaruhan sadayana para pemasar dinten ayeuna: panggunaan ponsel anu ningkat ngadorong langkung ti ngan ukur interaksi digital dina layar leutik - mobile nyetir seueur telepon kana usaha.

Invoca dianalisis langkung ti 32 juta telepon di industri pikeun milarian terang kumaha telepon nelepon pamasaran digital. Pariksa infographic Invoca pikeun diajar langkung seueur ngeunaan pentingna nelepon dina perjalanan pelanggan, saluran digital populér nyetir telepon, sareng tren panelepon anu pikaresepeun. Anjeun ogé tiasa mendakan stats, wawasan, sareng tips anu langkung saé sapertos ieu 2015 Indéks Intél Telepon.

Statistik konci anu dikaluarkeun dina infographic ieu:

  • Konsumén resep nelepon nalika aranjeunna hoyong mésér. 61% anu milarian sélulér nyarios klik-to-call paling berharga dina fase pamésér.
  • Palanggan resep nelepon nalika aranjeunna peryogi bantosan. 75% konsumén nyarios sauran telepon mangrupikeun cara paling gancang pikeun nampi réspon.
  • Palanggan resep nelepon nalika aranjeunna nganggo milarian seluler. 51% nyarios yén aranjeunna sering atanapi sering kedah nyauran bisnis tina iklan pamilarian sélulér.

Pangaruh Telepon Telepon dina Lalanggan Palanggan

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.