PhoneWagon: Sadayana Anu Anjeun Kedah Ngalaksanakeun Lacak Telepon Ku Analisis Anjeun

Ngalacak Telepon Analytics nganggo Phonewagon

Nalika urang teraskeun koordinasi kampanye multi-kanal anu rumit pikeun sababaraha klien kami, penting yén kami ngartos iraha sareng naha teleponna disada. Anjeun tiasa nambihan acara dina nomer telepon hyperlinked pikeun ngawaskeun statistik klik-to-panggero, tapi sering éta sanés kamungkinan. Solusina nyaéta pikeun nerapkeun nyukcruk panggero sareng ngahijikeun sareng analytics anjeun pikeun niténan kumaha prospék ngaréspon liwat telepon.

Cara anu paling akurat nyaéta pikeun ngahasilkeun nomer telepon sacara dinamis pikeun tiap sumber anu aya dina kode daérah anu sami. Jalan dieu unggal telepon anu asup tiasa dilacak akurat deui ka sumber kampanye atanapi média anu anjeun ciptakeun. Salaku tambahan, anjeun ogé tiasa gaduh telepon ngahasilkeun a nganjang ka Google Analytics kana jalur virtual anu tiasa anjeun lebetkeun kana pelacakan konvérsi.

Ieu sadayana nyayogikeun anjeun ngagaduhan jasa sapertos Gorobag Telepon, jasa anu diwangun khusus pikeun agénsi pamasaran pikeun ngatur pelacakan panggero klienna.

lagu pamasaran 3 1

Fitur tina PhoneWagon Kalebet:

  • Konfigurasi Nomer Telepon Instan - PhoneWagon nyayogikeun dasbor anu intuitif sareng gampang dianggo anu saha waé tiasa ngartos sareng napigasi. Ku pencét tombol, anjeun tiasa langsung milari kode daérah sareng nambihan nomer telepon. Kurang tina 30 detik anjeun tiasa nambihan nomer telepon, ngonpigurasikeun nomerna, sareng mimitian nganggo instan.
  • Nomer Telepon Internasional - Phonewagon nawiskeun nomer telepon internasional di langkung ti 80 nagara. Dasbor saderhana kami ngamungkinkeun anjeun milarian nomer telepon dumasar kode nagara sareng daérah. Kurang tina 30 detik anjeun tiasa ngonpigurasikeun nomer telepon internasional anjeun sareng mimitian nganggo kanggo kampanye anjeun.
  • Nomer Telepon Lokal - Nomer telepon lokal kabuktosan ngarobah langkung saé tibatan nomer bébas tol pikeun kampanye pamasaran bisnis leutik anu dilokalisasi. Naha anjeun peryogi nomer telepon lokal di kota anu khusus pisan atanapi ngan saukur kode daérah lokal, PhoneWagon ngamungkinkeun anjeun pikeun nambihan nomer telepon lokal kirang ti 30 detik.
  • Angka Bebas Tol - Nomer telepon bébas tol anu saé pikeun kampanye pamasaran nasional. Aranjeunna tiasa masihan perusahaan anjeun penampilan gaduh ayana nasional sareng nawiskeun palanggan cara pikeun nyauran anjeun bebas tol. Dina dasbor kami anjeun tiasa sacara gampil nambihan nomer telepon bébas tol tina sababaraha pilihan sapertos 888, 866, sareng anu sanésna. Butuh waktu kirang ti 30 detik kanggo nambihan nomer telepon bébas tol sareng ngonpigurasikeunana.
  • Port Nomer Telepon Anjeun Ayeuna - Naha anjeun badé nganggo nomer telepon anu tos aya atanapi ngalihkeun nomer anu anjeun gaduh ku panyayagi ngalacak telepon anu sanés ka PhoneWagon? Gampang. Urang tiasa ngalihkeun nomer anjeun kana PhoneWagon ngalangkungan prosés anu disebat "porting". Phonewagon ngurus sadayana angkat anu beurat sareng bakal gaduh nomer anjeun dina akun PhoneWagon dina waktos anu lami.
  • Rekaman panggero - Kantun nyukcruk telepon teu cekap. Ngadangukeun rékaman telepon bakal ngabantosan anjeun ngalatih staf anjeun dina ngaoptimalkeun naon anu aranjeunna nyarioskeun pikeun ngarobih seueur telepon kana konsumén anu mayar. Rékaman telepon ogé mangrupikeun cara anu saé pikeun balik deui sareng nyandak salembar inpormasi anu anjeun panginten parantos hilap nyerat nalika nelepon. PhoneWagon ngamungkinkeun anjeun pikeun ngarekam telepon atanapi nomer telepon anjeun sareng sacara opsional maénkeun pesen ucapan pikeun masihan anu nelepon anu sanés yén teleponna dirékam.
  • Whisper Messages - Pesen bisik kami mangrupikeun cara anu saé pikeun masihan agén atanapi anggota staf anu ngawalon telepon kana sababaraha wawasan dimana teleponna datang. Nalika aranjeunna ngajawab telepon, anjeun tiasa maénkeun pesen ka aranjeunna sapertos "telepon ieu tina kampanye kartu pos anjeun sareng tawaran diskon liburan". Ajen ayeuna gaduh sababaraha kontéks kana telepon sareng tiasa nyetél kumaha aranjeunna berinteraksi sareng konsumén dumasar kana inpormasi éta. Éta sapertos kode curang anu ngabantosan anjeun kéngingkeun.
  • Pesen Salam - PhoneWagon ngamungkinkeun anjeun maénkeun pesen ucapan pikeun anu nelepon dina mimiti nelepon. Anjeun tiasa milih pikeun ngarékam pesen ucapan khusus ngalangkungan alat panyipta pesen ucapan anu gampang kami gunakeun atanapi unggah pesen anu aya tina file MP3. Pesen salam tiasa ngenalkeun bisnis anjeun sareng masihan palanggan kesan anu propésional atanapi anjeun ngan saukur tiasa masihan terang ka anu nelepon yén teleponna direkam.
  • Nelepon-Tagging Khusus - Tagging nelepon ngabantosan anjeun ngagolongkeun, ngatur, atanapi mengklasifikasikeun telepon dumasar kana kritéria naon waé anu anjeun badé lacak. Kami gaduh tag anu tos aya sapertos "lead anyar", "nomer salah", "pelanggan anu aya", sareng sajabana Kami ogé nawiskeun kamampuan ngadamel tag khusus sareng warna khusus langsung tina dasbor kami. Anjeun teras tiasa ngajalankeun laporan pikeun ningali sabaraha telepon (atanapi sabaraha anu nelepon pertama kalina) anu dihasilkeun dina unggal tag.
  • Cingir Sakaligus - Generasi kalungguhan sadayana ngeunaan kagancangan. Langkung gancang anjeun ngaréspon, atanapi ngajawab telepon, langkung seueur petunjuk anjeun bakal ngarobih palanggan anu mayar. Kami nawiskeun kamampuan ngirining sababaraha telepon dina waktos anu sami. Jalma anu munggaran ngajawab bakal nyambung ka anu nelepon. Ieu ngabantosan ngirangan waktos ngantosan kanggo inbound, nganteurkeun pangalaman pelanggan anu langkung saé, sareng ngahasilkeun langkung seueur penjualan.
  • Rekening Pamake Unlimited - PhoneWagon ngamungkinkeun anjeun nambihan pangguna anu teu terbatas kana akun anjeun. Kami nawiskeun seueur peran pangguna anu sanés ku sababaraha ijin supados anjeun tiasa nyayogikeun login ka saha waé sareng aranjeunna ngan ukur tiasa ngakses naon anu diperyogikeun pikeun diaksés.
  • Akun Klién - PhoneWagon didesain pikeun nyiptakeun sababaraha perusahaan atanapi lokasi di unggal akun. Ieu ngamungkinkeun anjeun ngajaga data anjeun kaiket kana perusahaan atanapi lokasi anu leres sapertos anu anjeun lakukeun di Google Ads. Agénsi pamasaran tiasa nambihan sadayana palangganna sareng nyayogikeun login pikeun tiap klien anu ngan ukur tiasa ngakses inpormasi nyalira.
  • Ringkesan Email - Naha anjeun kersa nampi email kalayan sadaya data ngeunaan telepon anjeun tanpa kedah login ka dasbor anjeun? PhoneWagon nawiskeun rangkuman email unggal dinten, mingguan, atanapi bulanan. Anjeun tiasa ngaropea surelek ieu sareng bahkan ngajantenkeun aranjeunna datang ti domain anjeun. Hal ieu ngamungkinkeun agénsi pamasaran tetep ngajaga mérekna konsisten nalika komunikasi sareng klien.
  • Tanda Telepon Email - Tanda panggero email atanapi bewara email ngamungkinkeun anjeun otomatis ngirim email iraha waé aya telepon anyar tina kampanye naon waé atanapi anjeun tiasa nyetél éta ngan ukur pikeun ngirimkeun kampanye khusus. Anjeun tiasa ngaropea email ieu kanggo dikirim tina domain anjeun (nyaéta "notifikasi@yourdomain.com") pikeun ngajaga mérek anu konsisten nalika komunikasi sareng klien anjeun.
  • Ngalaporkeun Advanced - Gampang aksés laporan kuat dumasar kana data telepon anjeun. Tingali data anu saé sapertos kampanye anu nyetir telepon anu janten pangguna anu mayar atanapi sabaraha telepon tina anu pertama kalina sareng langkung ti 90 detik. Anggo data ieu pikeun nyandak kaputusan pinter nganggo méakkeun iklan sareng / atanapi ngalatih klien anjeun ngeunaan kumaha aranjeunna tiasa ngalaksanakeun padamelan anu langkung saé ngarobah telepon kana konsumén anu mayar.
  • Nomer Telepon Dinamis - Nomer telepon anu dinamis ngamungkinkeun anjeun ngalacak konvérsi telepon ku cara anu sami ngalacak konvérsi formulir wéb. Kami masihan anjeun hiji garis kode kanggo nambihan kana halaman wéb atanapi halaman badarat sareng kami ngalakukeun sésana. Panggilan telepon dilacak ka sési pangunjung sareng anjeun nampi data dimana datangna, iklan anu aranjeunna pencét, halaman badarat anu didaratkeun, sareng seueur deui. Ngadamel nomer dinamis dina dasbor anjeun kirang ti 30 detik sareng mimitian ngalacak konvérsi telepon pikeun kéngingkeun gambaran lengkep naon anu lumangsung dina kampanye pamasaran anjeun.
  • Nganjang sareng Lacak Tingkat Tingkat - Kami nawiskeun pangunjung sareng tingkat tingkat kata kunci nganggo nomer dinamis kami. Kusabab unggal pangunjung ditingalikeun angka unik, urang terang iraha pangunjung na nelepon nomer unik anu ditingalikeun ka aranjeunna sahingga urang tiasa ngaitkeun teleponna ka sési na. Ieu masihan kami data anu luar biasa granular sapertos kecap konci anu aranjeunna milari sareng grup iklan anu asalna.
  • Integrasi Google Analytics - Phonewagon nawiskeun integrasi langsung pikeun masing-masing perusahaan dina akun PhoneWagon anjeun sareng Google Analytics. Anjeun tiasa ngadorong sadaya telepon anjeun kana Google Analytics salaku kajadian sahingga anjeun tiasa ningali persis naon anu lumangsung sareng sabaraha konversi anu anjeun nyetir, bahkan tina acara offline ieu.
  • Integrasi Google Adwords - PhoneWagon ngahijikeun langsung sareng Google Ads (baheulana Google Adwords). Kalayan hiji klik, anjeun tiasa ngahijikeun unggal perusahaan dina akun PhoneWagon anjeun sareng akun PKS Google Ads anjeun, milih sub-akun, sareng sacara instan kami nyiptakeun tindakan konvérsi anu anyar anu disebut Telepon Telepon anu bakal ngadorong konvérsi ka Google Ads pikeun sadaya telepon ti dinamis anjeun nomer dina perusahaan éta.
  • Pesen Téks Otomatis - Nyiptakeun balesan pesen téks pikeun telepon lasut sareng acara sanés. Ieu ngabantosan anjeun ngalibetkeun palanggan dina metoda komunikasi anu langkung dipikaresep, pesen téks, sareng nyegah aranjeunna nelepon pesaing upami anjeun henteu ngajawab telepon anjeun.

PhoneWagon diala ku CallRail, pamimpin anu sanés dina analytics tracking panggero.

Mimitian Percobaan Gratis anjeun nganggo PhoneWagon

Panyingkepan: Kami resep kana PhoneWagon pisan yén kami ayeuna janten Duta Besar pikeun aranjeunna!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.