Fotografi 101 sareng Paul D'Andrea

Paul D'Andrea sareng kuring pendak nalika kuring damel di TargetTarget. Sapertos seueur pamekar anu kado, Paul ngagaduhan kreatif, sisi artistik ogé. Karepna nyaéta fotografi. Salah sahiji Poto Paul ngeunaan Coyote di kuburan lokal aya dina sasih ieu Majalah Bulanan Indianapolis.

Natal kamari, anak kuring sareng kuring ngagaleuh Kaméra digital Nikon D40 SLR pikeun putri abdi, Katie. Katie parantos resep kana fotografi sareng kami hoyong ngamimitian leres. Kalayan putra abdi, Bill, lebet produksi musik sareng musik, Katie henteu pernah leres-leres janten anu kéngingkeun barang tikét ageung. Janten Bill sareng kuring dijantenkeun a Katie Natal sareng siapkeun anjeunna nganggo karya - ransel, kaméra, sababaraha lensa, tripod ... anjeun namina!

Soré ieu mangrupikeun bagian tina hadiah ulang taun ka-14 Katie - anjeunna palajaran fotografi munggaran sareng Paul. Anjeunna guru anu hébat - sabar pisan sareng luar biasa tuntas. Hiji awéwé ngora umur 14 taun panginten sanés murid anu pangsaéna, tapi Paul leres-leres muka pamahamanana ngeunaan kaméra sareng kamampuanana.

Saatos pelajaran linggih, Paul sareng Katie milarian ngurilingan Monumen Circle didieu di Indianapolis. Mangrupikeun dinten anu saé. Poto anu dicandak Katie kalayan bimbingan Paul anu matak narik ati. Ieu mangrupikeun karesep kuring ti ayeuna. Upami anjeun hoyong, parios ieu set pinuh on Flickr.

2466117112 dd817be305

2465289409 cbc510a4e9

2466116382 327a530460

2465288201 6dbb30080d

Paul nyarios yén ieu anu dipikaresepna pikeun Katie. Anjeunna ngabingkai tugu dina sababaraha dahan tangkal anu hurung ku aranjeunna:
2465287857 81dfc578bb

Abdi sanés fotografer, tapi nalika kuring nyandak Nikon sareng nyandak gambar teu saurang ogé ti aranjeunna katingali saageung ieu! Katie badé nyandak sababaraha poto deui dina sababaraha minggu ka payun teras angkat ka pelajaran anu sanés sareng Paul pikeun marios poto éta sareng diajar sakedik deui.

Upami anjeun cicing di sekitar Indianapolis sareng hoyong nguntungkeun tina Kaméra Digital SLR anjeun, pastikeun pikeun masihan Paul nelepon sababaraha pelajaran!

4 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Hatur nuhun kana tulisanana, Doug. Kuring gaduh waktos anu saé pisan sareng anjeun; sareng urang teu tiasa nyungkeun cuaca anu langkung saé. (Meureun sababaraha awan anu kembung bakal saé. Langit biru anu jelas sering dilakukeun pikeun latar anu bosen. 🙂

  3. 3

    Kado hébat; siga anjeun gaduh masa depan “Anselette”Dina panangan anjeun. 🙂

    Tapi tong asa parah, gambar munggaran kuring sareng D40 kuring sorangan ngan ukur uih pisan. Mangrupikeun kaméra anu saé tapi butuh komitmen anu nyata pikeun diajar fotografi pikeun tiasa milih gambar anu hadé, komitmen anu putri anjeun jelas nunjukkeun dibarengan ku pitulung Paul.

    Salami sataun katukang kuring resep pisan D40 kuring (gambar kuring dina Flickr) sareng diajar ton ti Rapat Fotografi Atlanta, anu parantos hébat. Henteu yakin kana kumaha alusna, tapi anjeun kedah nyandak anjeunna ka Meetup Photography Indianapolis teras dicobian.

    PS Waspada, sanaos upami anjeunna leres-leres fotografi anjeunna tiasa ngalangkungan D40 sareng bakal waktuna kanggo anjeunna ngalih kana modél Nikon anu langkung saé, kumplit sareng sababaraha lénsa $ 1000 +. Sareng anjeun pastina moal kersa nahan anjeunna, ayeuna kersa?

    Heh; tong nyarios kuring henteu ngingetkeun anjeun. 😉

    • 4

      Mike,

      Katie sok janten pamimpin, panata acara sareng seniman anu hébat. Kuring parantos ngaraosan di sisi $$$! Urang badé nyandak lampu kilat Nikon SB600 ... sareng kuring yakin lensa na salajengna. Paul ngabagi-bagi tampilan zoom-na anu gaduh Gyro internal pikeun ngaleungitkeun goyang ... aéh!

      Kami pasti bakal mariksa Meetup - hatur nuhun pisan kana tautanana !!!

      Putra abdi musisi, janten kuring nuju jalan di sababaraha waktos dina investasi anu diperyogikeun pikeun hobi! Nanging, kuring yakin ieu ngabantosan aranjeunna ngawangun kapercayaan sareng nyayogikeun toko kreatif anu kadang sakola henteu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.