9 Tip Komposisi pikeun Nyandak Potret Luar Biasa

komposisi tips fotografi

Ieu panginten mangrupikeun salah sahiji kumpulan tips fotografi anu paling alus anu kuring kantos kapendakan sacara online. Kaleresan, kuring fotografer anu pikareueuseun. Éta henteu hartosna kuring henteu raos. Kuring salawasna kagum kana seni luar biasa anu dihasilkeun ku sobat urang Paul D'Andrea - fotografer terkenal sareng sobat dalit didieu di Indianapolis. Kami nyauran anjeunna pikeun ngalakukeun seueur padamelan klien pikeun kami sabab kami nganggap enteng nganggo poto saham pikeun situs perusahaan.

Dina pidéo pang anyarna, COOPH nawaran 9 Tip Komposisi pikeun Poto-Unggul Poto. Éta ngajantenkeun kuring ngémutan deui fotografi sabab sapertos fotografer damel dina topikna, jelas yén seniman ogé mikirkeun pemirsa nalika aranjeunna nyandak poto aranjeunna.

9 Tip Komposisi

  1. Aturan Katilu - Tempat anu dipikaresep di parapatan sareng adegan diiris janten tiluan sacara vertikal sareng horizontal. Posisi elemen penting sapanjang garis.
  2. Garis Anjog - Anggo garis alami pikeun ngarah panon kana gambar.
  3. Diagonal - Garis diagonal nyiptakeun gerakan anu saé.
  4. Framing - Anggo bingkai alam sapertos windows sareng panto.
  5. Angka ka Ground - Milarian kontras antara subjek sareng latar.
  6. Eusian Pigura - Candak caket kana mata pelajaran anjeun.
  7. Pusat Dominant Panon - Tempatkeun panon anu dominan di tengah poto pikeun masihan kesan yén panon nuturkeun anjeun.
  8. Pola sareng Pengulangan - Pola éstétis pikaresepeun, tapi anu pangsaéna nyaéta nalika pola na kaganggu.
  9. simétri - Simétri pikaresepeun pikeun panon.

Sugan naséhat anu pangsaéna anu disayogikeun ku Steve McCurry nyaéta aturan anu dimaksad janten rusak sareng milarian gaya anjeun nyalira.

Catetan: Kami henteu ngagaduhan idin pikeun leres-leres ngabagi poto - janten pastikeun pencét liwat kana pos ieu pikeun lalajo pidéo éta upami anjeun henteu ningali di luhur. Abdi ajak anjeun ogé nganjang Galéri online Steve McCurry sareng nyandak padamelan anu luar biasa anu anjeunna hasilkeun mangtaun-taun.

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.